Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש עבור הורי מנורת תקרה לסלון , לא בסגנון של איקאה או מחסני תאורה וכו' .

אם מישהו מכיר חנות כזו , אשמח לשם וכתובת .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ברשותך אנצל"ש, לנו בבית יש מנורות תקרה וינטאג'יות ש-4 מתוך 8 בתי המנורה מקצרים, מקפיצים את הפקק ושורפים את הנורות. מי בעל המקצוע שאמור לטפל בבעיה כזו? המלצה למישהו מסוים בצפון?

משכנתא זה קל

פורסם

אני מחפש מנורות שהן מעין ספוטים - אך לא מחוברים אחד לשני , אלא ספוטים גדולים עם אפשרות לשים בהן נורות חזקות .

אני פשוט לא יודע היכן ניתן למצוא מוצר כזה , ראיתי אותו לפני כשנה בבית שעבדתי בו .

פורסם

לפני כשנתיים כאשר שיפצתי את הבית ,החלפתי את כל המנורות בבית ,ורכשתי את כולם בחנות שנקראת "לוגו תאורה" במערב ראשון לציון(צמוד למחסני תאורה).

לפחות בזמנו,הם מוכרים סחורה איכותית כאשר בתי הנורה הם קרמיים ולא פלסטיק כמו במנורות הזולות,עד היום לא הייתה לי בעיה ולו הקטנה ביותר,ממליץ בחום.

פורסם

תודה על התשובות , שאני יצא לסקר שוק באיזור אני יחזור ויעדכן את חברי הפורום .

בינתיים שיהיה שבוע טוב .

פורסם

יש גם כמה חנויות ברחוב קיבוץ גלויות ת"א, ששווה לבקר בהן:

"קמחי תאורה" , קיבוץ גלויות 32 ת"א -קצת יקר, אבל מבחר גדול של מוצרים איכותיים.

ממול יש חנות יותר זולה , אבל המבחר של מוצרים גדול מאוד - "שחר חשמל".

לפני 5 שנים קניתי את כל גופי התאורה לדירה שלי לאחר שיפוץ כללי.

עד עכשיו כל המוצרים עובדים ללא דופי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מי בעל המקצוע שאמור לטפל בבעיה כזו? המלצה למישהו מסוים בצפון?

:roll:

מי בעל המקצוע שאמור לתקן מנורות תקרה?

נכון שהיום הן עולות 10 שקל ופשוט זורקים וקונים סינית חדשה, אבל בעל מקצוע של פעם? איפה יש?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...