Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לרכוש רכב חדש במקום הקיים.

הסתכלתי על שנתון 2000-2001 וראיתי שרכב מסוג פיזו 206, ופולקסווגן פולו - עולים פחות או יותר אותו הדבר.

מה אתם ממליצים?!

פורסם

עד לא מזמן הייתי באותה התלבטות.שתיהן מכוניות טובות,אמינות ולא יקרות לאחזקה.

לא הצלחתי להחליט סופית על אף אחת מהן והלכתי לחיפושים של שתיהן בשיטת "איזה מהן שאני אמצא במצב הכי טוב זה מה שאני אקנה"

בסוף קניתי פולו. :-D

V5

פורסם

כמה בערך ההוצאות שלך יוצאות על הפולו?

היא צורכת הרבה דלק? כל כמה זמן עושים לה טיפולים ומה בערך העלות?

הביטוחים יקרים?

אני פשוט מאוד מאוד מתלבטת ואמרו לי שאני חייבת מלבד המחיר של הרכב להכניס גם את העלות השוטפת - טיפולים ואחזקה + ביטוחים.

פורסם

ברוב החברות ששאלתי המחיר היה 2400+- לחובה ועוד 2600 +- למקיף.זה פחות או יותר הסדר גודל.

כשבדקתי בזמנו על פז'ו קיבלתי הצעות זולות יותר למקיף.

V5

פורסם
ברוב החברות ששאלתי המחיר היה 2400+- לחובה ועוד 2600 +- למקיף.זה פחות או יותר הסדר גודל.

כשבדקתי בזמנו על פז'ו קיבלתי הצעות זולות יותר למקיף.

וואו יש כזה הבדל במחירי ביטוח? הרכבים עולים אותו הדבר מבחינת מחיר.

אז כנראה גם יש הבדל גדול בביטוח שנתון 2000 מול שנתון 2001.

אתה נהג צעיר?!

פורסם
בן 22.אז אני חושב שזה מה שעושה את ההבדל ולא השנתונים.

אולי בביטוח חובה יש הבדל, מקיף נראה לי שזה אותו הדבר לכולם...

תודה אבל :)

פורסם
שלום,

אני מעוניינת לרכוש רכב חדש במקום הקיים.

הסתכלתי על שנתון 2000-2001 וראיתי שרכב מסוג פיזו 206, ופולקסווגן פולו - עולים פחות או יותר אותו הדבר.

מה אתם ממליצים?!

אני לא מבין גדול במכוניות. בפיננסים אני מבין טיפה יותר והמחיר הזה 31 אלף, נראה לי יותר מדי נוקשה.

תשימי לב שאת לא חורגת מהגבול הכספי שלך אחרי תיקונים, טיפולים, טסט, ביטוח חובה ומקיף וכד'.

אם לקחת את כל אלה בחשבון, אז אחלה. פשוט הרבה אנשים קונים מכונית ולא משאירים שקל אחד ספייר לרפואה (של האוטו כמובן).

בכל מקרה, המון הצלחה עם האוטו!

פורסם
אני לא מבין גדול במכוניות. בפיננסים אני מבין טיפה יותר והמחיר הזה 31 אלף, נראה לי יותר מדי נוקשה.

תשימי לב שאת לא חורגת מהגבול הכספי שלך אחרי תיקונים, טיפולים, טסט, ביטוח חובה ומקיף וכד'.

אם לקחת את כל אלה בחשבון, אז אחלה. פשוט הרבה אנשים קונים מכונית ולא משאירים שקל אחד ספייר לרפואה (של האוטו כמובן).

בכל מקרה, המון הצלחה עם האוטו!

זהו שבדיוק אמרו לי לחשוב גם על זה ולכן אני רוצה לברר מה פחות או יותר ההוצאות של הרכב הזה מבחינת ביטוחים, טיפולים שוטפים כל כמה זמן ובאיזה סדר גודל, מה העלות של טסט לרכב הזה וכדו'... אבל אני לא יודעת מאיפה למצוא את המידע הזה כי אני לא מכירה אף אחד שיש לו פולו או פיגו 2001 :)

אולי אתה מכיר אתר עם קובץ אקסל שאפשר להכניס בו נתונים ולשקלל פחות או יותר את ההוצאות?!

פורסם
זהו שבדיוק אמרו לי לחשוב גם על זה ולכן אני רוצה לברר מה פחות או יותר ההוצאות של הרכב הזה מבחינת ביטוחים, טיפולים שוטפים כל כמה זמן ובאיזה סדר גודל, מה העלות של טסט לרכב הזה וכדו'... אבל אני לא יודעת מאיפה למצוא את המידע הזה כי אני לא מכירה אף אחד שיש לו פולו או פיגו 2001 :)

אולי אתה מכיר אתר עם קובץ אקסל שאפשר להכניס בו נתונים ולשקלל פחות או יותר את ההוצאות?!

לא מכיר קובץ כזה, ולא בטוח שאפשר להכין כזה קובץ.

ישנן הוצאות ידועות כמו למשל טסט בערך 1000 שקל, ביטוח חובה 1500 שקל, ביטוח מקיף (אם את רוצה לעשות אז זה יעלה לך עוד 1500-2000 שקל בקלות).

האם את צריכה לעשות טיפול מיד עם קבלת האוטו? טיפול יכול לעלות 200 שקל ויכול לעלות גם 2000 שקל (תלוי בטיפול, ובחפיפניקיות של המוסכניק).

חוץ מזה, העברת בעלות, דלק ראשוני, ועוד כמה דברים אידיוטיים שקונים זה בסביבות 500 שקל.

עד כאן הדברים הידועים...מה בדבר הדברים הלא ידועים (כמו למשל תיקונים שיכולים להגיע גם לאלפי שקלים?)

מה שאני אומר זה שאוטו זה עסק יקר, ולא כדאי לך לגמור את הכסף שלך על האלפייה. תשאירי לך מרווח בטחון של כמה אלפי שקלים.

בקשר לפולו/פיגו - אני מכיר אחד שיש לו פולו 2003, וכל תיקון/טיפול בה עולה יחסית הרבה. אני מכיר אחד שהיתה לו פיגו 99, ושם הרכב היה יותר זול מבחינת אחזקה, אבל באמת שזה עניין של מזל.

• תוכן חדש...