Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמביא את הרעיון הבא.

ניתן לשים שלט בכניסה לחניה שאומר שמחיר שעת חניה או חלק ממנה הוא 500 ש"ח, ואתה מחוייב גם אם השומר לא נוכח במקום.

חשבונית כבר שולחים הביתה לאחר בירור הפרטים שלו.

מה עושים עם מס הכנסה והעיריה אחר כך זה כבר סיפור אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה שמביא את הרעיון הבא.

ניתן לשים שלט בכניסה לחניה שאומר שמחיר שעת חניה או חלק ממנה הוא 500 ש"ח, ואתה מחוייב גם אם השומר לא נוכח במקום.

חשבונית כבר שולחים הביתה לאחר בירור הפרטים שלו.

מה עושים עם מס הכנסה והעיריה אחר כך זה כבר סיפור אחר.

פותחים עוסק פטור :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומה עם רשיון עסק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
. חריג גדול בחוק המקרקעין- עשיית דין עצמי. שימוש בכוח סביר לשם סילוק פולש\מסיג גבול. המפתח הוא במילה סילוק כאשר אתה משתמש בכוח כדי להשאיר מישהו בנכס שלך אתה שומט את כל הבסיס הרציונאלי לסעיף חריג זה (קרי, הגנה על קניינו של אדם והיכולת לסלק הפרעות תוך כדי שימוש בכוח סביר) כיוון שאז אתה בעצם גורם להפרעה\הסגת הגבול בעצמך. יותר מזה, הפולש יוכל להפעיל נגדך כוח סביר כיוון שעכשיו אתה הוא זה שמסיג גבול בקניינו\משתלט לו על הנכס (קיימת החלה של חוק המקרקעין על חוק המטלטלין בסעיפים רלוונטים).

איך זה מסתדר עם "סנדלי דנוור" ? שיטה שהיתה נהוגה בעבר נגד עברייני חניה מטעם העיריות ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסנדלים שימשו לאכיפת חוקי החניה, לא למיגור הסגות גבול. עם בוא כראי המלגזה, הם עברו מן העולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
מה הבעיה להזמין גרירה ושהוא ישלם?

1. גרר לא יגרור ללא תשלום, אני עוד מעולם לא שמעתי על הגרריסט שיסכים לגרור רכב מהחניה שלך ללא תשלום בשביל לשבת אח"כ בבית, שיבוא לו איזה בעל רכב עצבני ולך עוד תוציא ממנו כסף.

2. בשביל לגרור הוא צריך לפרוץ לרכב, אם הרכב לא שלך ואתה לא מציג בפניו אישור שהרכב שלך (רשיון רכב), אסור לו לגרור ורוב הגרריסטים גם לא יגררו סתם. אתה חושב שחסרים להם סיפורים בהווי הגרריסטים על גרר שנעצר ע"י ניידת עם רכב גנוב עליו?

אם במקרה התכוונת לגרר של העיריה, אז הם גוררים רק מרשות הרבים ולא מחניות פרטיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה לגבי קשירה של הרכב לוו גרירה של רכב גדול יותר והוצאה שלו בהתחרעות? נחשב לשימוש באמצעים סבירים לפינוי הפולש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

למה בהתחרעות?

לא עדיף לקשור לנקודת עיגון שמיועדת לזה (כדי שלא ייגרם נזק - זו לא המטרה) ולגרור בעדינות עד כמה שניתן?

לדעתי זה עדיף.

כמובן שאפשר בהחלט להשאיר את הרכב החוצפן באמצע הכביש או במקום שאסור לחניה, כדי שיקבל טיפול מהעירייה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...