Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשם שינוי אווירה, משכורת, תנאים וכו' אני מחפש עבודה חדשה.

סיפרו לי על אפשרות העסקה כמרכיב טכני של ציוד אופטיקה בחברות אלביט ומפרולייט ואני מחפש קצת מידע בנושא.

קצת על עצמי - יש לי ניסיון בהפעלת/תיקון ציוד תקשורת רד"ט/סלולאר מהצבא, אני גם מתעסק בתיקון מחשבים בערך מגיל 17 (אני בן 26). מ-2007 ועד עכשיו עבדתי (ועדיין עובד) בתמיכה טכנית של בזק בינלאומי ורוצה לעזוב, כי אני מחפש עבודה יותר טכנית ולא להקשיב לזיבולי מח של לקוחות כל היום.

יש לי רישיון נהיגה B וברשותי רכב (טוב, אחרת לא הייתי בפורום הזה), שבו אני מבצע תיקונים קטנים לפעמים בשביל הכיף.

אני גר בחדרה.

פרטים נוספים והצעות עבודה בה"פ.

השאלות שלי הן:

א) האם דרושים אנשים לתפקיד הנ"ל בחברות הנ"ל ובחברות אחרות באיזור (איני מעוניין להעביר קופסאות ממקום למקום 12 שעות ביום, חושב שאני מסוגל למשהו יותר מזה).

ב) אם כן, לאן אני שולח קו"ח (הצעות עבודה בה"פ יתקבלו בברכה).

ג) אם מישהו חושב שלא כדאי ללכת לתפקיד הנ"ל, אשמח לשמוע למה. אשמח גם לשמוע לאן כן, אני פתוח להצעות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עבדתי[עדין עובד לעוד 14 יום ] בחברת מפרולייט אור עקיבא ,ובימים אילו בישרתי על היתפטרותי באופן רישמי .

כבחור שחודשים הראשונים עבד בקו יצור בחברה ולאחר מכן התקדם לעבוד כבוחן ATP של כוונות M203+M21,אני סה,כ יכול לומר לך שהתנאים הם סבירים ,נכון אתה לא תתרוצץ 12 שעות בערימות קרטונים כבדים,אתה תשב על הטוסיק לרוב ותעסוק בהרכבה אופטית ומכאנית של כוונות שונות. בחודשים הראשונים אתה אפילו תאהב את העבודה ותרגיש אותה כמאתגרת,אבל במהרה אתה תבין שאין לאן להתקדם ,העבודה היא בעצם פס יצור אפור שלא משתנה עם הזמן ומתחיל לשעמם,התנאים הם טובים באופן כללי ,המשכורת היא -22-24 שקלים לשעה בערך .עיקר האוכלוסיה העובדת בקו המורכבת מעולים חדשים רובם נושקים לגילאי ה40+.

מקום עבודה עם הזמן מתחיל להזכיר לי שיגרה של מועדון הקשיש[בלי לזלזל] אני התפטרתי כי מיציתי את היכולות שלי וברצוני להתחיל לעסוק בתחום אחר ולנקות את הראש ולהכין עצמי לקראת לימודים אקדמיים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני ממליץ לך להעביר את קורות החיים דווקא לחברות קטנות כמו קונטרופ (הוד"ש) וראדא אלקטרוניקה (נתניה). בזמנו, כשניגשתי למשרדים שלהם, הצגתי את עצמי והגשתי את המסמך, קיבלתי ראיונות עבודה בתוך ימים ספורים. בראיון הם הבהירו לי שהעבודה מתחילה בקטן, אבל יש סיכוי טוב להתקדם אם ארצה, משום שמדובר בחברה קטנה ולא בתאגיד בו לכל אחד יש תפקיד מסודר. סה"כ שני המקומות היו מאד חיוביים עם גישה קלילה וידידותית, לפחות מבחוץ זה נראה כמו מקום טוב לעבוד בו.

אם תהיה בנתניה, קח בחשבון שאלביט מערכות נמצאים במורד הרחוב מ"ראדה", אולי שווה לך לקפוץ גם לשם.

פורסם

אני יודע שבRad (יושבים בעתידים, צפון ת"א) חיפשו לפני כמה חודשים מרכיבים מכאנים, במידה וזה מעניין אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...