Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים טובים, גם המחירים. הדבר היחיד שלדעתי כדאי לך לעשות לפני שאתה קונה זה לשמוע את הרמקולים ולהשוות לאחרים על מנת לבדוק אם אין משהו שאתה אוהב יותר. יש גם עניין של טעם בכל העסק הזה.

פורסם

שוב אני שואל, יד שניה לא באה בחשבון בכלל? אתה יכול להביא מונבולוק טוב בהרבה מהקיקר במחיר הזה ביד שניה, כנל לגבי כל הרכיבים חוץ מרמקולים וסאב שלפי דעתי עדיף לקנות חדשים

פורסם

עדכון!

שמתי את האוטו אצלו להתקנה ביום ראשון בבוקר,הוא אמר לי שהוא מאמין שהוא יסיים בערב,לקראת הערב התקשרתי אליו הוא אמר לי שהוא לא הספיק ושהוא מעדיף לעשות את זה טוב ולא עבודה חאפרית,בנוסף הוא אמר לי שיש לו עובד שצריך לבוא מחר[יום שני] שהוא תותח בכיווני מערכת,אני טיפה התבאסתי אבל הבנתי שזה עדיף לי,אחרי הכל ההתקנה תהיה איכותית יותר.

יום שני הוא התקשר אליי בשעה 16:00,תוך 5 דק' לקחתי מונית למוסך שלו,ראיתי את האוטו שלי חונה בצד :) .

הוא נתן לי את המפתחות ובא איתי ביחד לאוטו,הפעלנו את הרדיו דיסק,נתנו ווליום עד 45 ופשוט לא יכלתי לעצור את החיוך!

איזה איכות,איזה עוצמה! תענוג תענוג תענוג תענוג!

פתחנו הבגאז,לא הבנתי איפה המגברים,אחרי שנייה הוא מרים את השטיח ומראה לי את המגברים,הוא התקין אותם מתחת לשטיח! שם,שם 2 מאווררים חזקים,החוטים עד עכשיו אני לא יודע מאיפה הוא העביר אותם,רק רואים אותם מתחברים למגבר!

נכנסים לאוטו,מסתכלים על הקומפוננטים,איזה התקנה :) כל דבר בדיוק במקום,מקדימה הוא עשה לי בנייה לטוויטרים,המסכי DVD במושבים פשוט כיף לעין!

לקחתי את האוטו לבית בהרגשה מעולה,נוסע קצת יותר מהר מהרגיל[כנראה זה נכון שמוסיקה משפיע על מהירות הנסיעה],נותן ווליום ושומע את הסאב שלי דופק כמו שצריך,הגעתי לבית ראיתי שהאור בלם יצא מהמקום-מהבאסים!

הקליפס שלו חלש מדי,יום שלישי הלכתי אליו והוא חיבר לי את האור בלם וחיזק אותו ב-2 ברגים.

המפרט הזה של המערכת מומלץ מאוד,צלילים חדים,נקיים,עוצמה,איכות.

תמונות מחר !!

פורסם

המפרט הזה של המערכת מומלץ מאוד,צלילים חדים,נקיים,עוצמה,איכות.

תמונות מחר !!

לקחתי רק את החלק הזה בכוונה.

אתה נותן חוות דעת על איזה בסיס? ששמעת את המערכת הזו אצל עוד חבר.?

כמה מערכות אחרות שמעת? ואני מדבר על מערכות שהציוד מתאים. והותקן כראוי.

לדעתי יש הרבה מקום לשיפורים אצלך.

והיה אפשרי לעשות אותם. עם לא היית אטום למה שאחרים אומרים ולא רק המתקין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לקחתי רק את החלק הזה בכוונה.

אתה נותן חוות דעת על איזה בסיס? ששמעת את המערכת הזו אצל עוד חבר.?

כמה מערכות אחרות שמעת? ואני מדבר על מערכות שהציוד מתאים. והותקן כראוי.

לדעתי יש הרבה מקום לשיפורים אצלך.

והיה אפשרי לעשות אותם. עם לא היית אטום למה שאחרים אומרים ולא רק המתקין.

קצת הקצנת בתגובה שלך,הבחור מרוצה,אתה לא יכול לדעת אם הוא שמע מערכות,הוא לא רוצה יד 2 ואני יכול להבין אותו.

נשמע שהמתקין שעליו הוא מסתמך מאוד מבין ולא סתם עוד מתקין.

פורסם

בהתחשב שהוא התקין את המערכת שהוא דיבר בפעם הראשונה.

אני יתן לך את הבסיס.

סאב של 300W RMS בתיבה לא מקורית ובתיבה מקורית 500W RMS.

מחובר למגבר של 150W RMS...

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אופציה 1.

ה 4 ערוצים מגברים את ה4 רמקולים.

לוקח מגבר 2 ערוצים חזק לגישור לסאב. בהנחה שהוא יותר חזק מה4 ערוצים בגישור.

אופציה 2.

ה4 ערוצים 2 ערוצים הסט הקדמי. + 2 ערוצים לסאב.

מגבר 2 ערוצים חלש יותר לרמקולים האחורים.

לא חסרים 2 ערוצים זולים שיתנו תוצאה טובה.

אופציה 3.

ה 4 ערוצים סט קדמי + סאב

האחורייים על הרדיו דיסק.

מגבר 2 ערוצים. או מונו בלוק (הכול מזאפ.) והכול בפחות מ1200 שקל וחדשים!

JBL GTO 2060

MAC AUDIO MP8000 הוא 400W RMS בגישור!!

CADENCE FXA -102 הוא 300W RMS בגישור.

CADENCE FXA -3001 הוא מונו בלוק 300 ב 4 אום ו500 ב 2 אום.

CADENCE TXA-3002 הוא 2 ערוצים. בהמה. ובזול. 150W RMS לערוץ! גישור של 600W RMS. !!

יודע מה. לא מתאים לך אחד מאלו. קח מגבר מונו בלוק אמין בטירוף ומשומש מהפורום. וישאר לך עודף. לשפר דברים אחרים. וכולם כאן יגידו לך שלקחת אחד כזה. זה כמו לקנות אחד חדש. הסיכוי לתקלה כל כך נמוך והמגברים האלו אמינים ביותר.

רוקפורד 1001BD יתאים בובה לסאב. (בהנחה שהוא בתיבה המקורית!) הוא 500W RMS ב 4 אום.

עם לא. רוקפורד 500BD. גם יעשה את העבודה (250W RMS)

יודע. עזוב מונו בלוק / 2 ערוצים. חבר את האחוריים לרדיו דיסק.

ולוקח HU יותר איכותי במקום זה במחיר הזה.

או לוקח מגבר יותר איכותי בתוספת כסף.

או לוקח סט קידמי איכותי יותר

מבצע איטום חלקי מקדימה.

התקנה נורמאלית.

חסרים מה לעשות עם 1200 שקלים.שבמקרה הזה נזרקו לפח

פורסם

הבחור מרוצה, אין לך מה להיות ממורמר בשבילו :wink:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...