Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת מטען מצברים אוטומאטי (מתנתק לבד כשמלא) לשימוש ברכב שנוסע מעט מאוד (נסיעות קצרות פעם בשבוע).

המטען ישמש מצברים בגודל של 45 עד 60 אמפר בעיקר

באיש שטח הציעו לי מצבר של חברת www.absaar.de (חברה גרמנית)

אשמח להמלצות ו/או חוו"ד למי שיש נסיון. אין לי כל ידע בנושא ואני מחפש פשטות בתפעול ואוטומאציה למניעת גרימת נזק

תודה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

אני קניתי מטען של ABSAAR מהפרסי באיזה 300-400 שקל לנפי שנתיים ,הוא לא מנתק אוטומטית ,אך הטענתי איזה 20 פעם כבר אז זה כיסה את ההשקעה .(טעינה אצל החשמלאי 50 שקל)

גם לחשמלאי שלי יש מטען של ABSAAR.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני מתעניין ברכישת מטען מצברים אוטומאטי (מתנתק לבד כשמלא) לשימוש ברכב שנוסע מעט מאוד (נסיעות קצרות פעם בשבוע).

לא בדיוק הבנתי מה אתה צריך.

1. אתה זקוק למטען מצברים רגיל אשר משמש לטעינה של מצברים ריקים מחוץ לרכב.

2. אתה רוצה לשמור על מצבר טעון ברכב שנוסע מעט מאוד.

הפתרון של שי יתאים לדרישה הראשונה (למעט הניתוק האוטמטי) ושלי לדרישה השנייה.

פורסם

קודם כל אכן כדאי שתסביר בדיוק איזה סוג של מטען אתה צריך:

1. מטען שמאפשר לטעון מצבר ריק.

2. מצבר ששומר ב-100% מצבר שא עושים בו שימוש. מטען כזה נשאר מחובר למצבר כל הזמן.

החברה נראית חברה רצינית בגדול. העניין הוא שיש להם הרבה סוגי מצברים. אתה צריך להגיד מה דרוש לך ומה בדיוק הציעו לך (איזה דגם).

פורסם

תודה,

אני צריך מטען שיטעין מצברים מחוץ לרכב.

המצבר יפורק מהרכב ויטען במרפסת מקורה פתוחה

אין לי דגם מדויק למרות שבפרוש קיבלתי הצעה למטען אוטומאטי ב-3 גדלים 6,9 ו-11 אמפר של חברת ABSAAR

ערן

פורסם

איזה מצבר יש לך?

אני קניתי 8 אמפר-שעה.

והטענתי מצבר 95 אמפר וגם 55 אמפר יש מחט של אמפר מתי שהטעינה מסתיימת המחט על אפס . הטעינה עצמה בדרך כלל לילה שלם והמצבר מלא.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הדגמים האוטומאטיים הם מסדרה B

BKLB 60 AUTOMATIC

BKLB90 AUTOMATIC

BKLB120 AUTOMATIC

http://www.absaar.de/site/medias/_documents/catalog_cs_auto_chargers.pdf

מצאתי עצמי מטפל ברכב של אימי כשהמצבר התרוקן עקב שימוש מועט. נראה לי שיהיה לי יותר נוח להטעין המצבר עם מטען מאשר לקחת הרכב למספר ימים של שימוש

ערן

• תוכן חדש...