Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

באמצע נסיע הווינקרים הפסיקו לעבוד כולל הכפתור מצוקה

מדובר ב Dawoo Lanos שנת 99

עשיתי בדיקה של כל ה Fuses שנמצאים על יד המצבר כולם תקינים

כולל ה Fuses שנמצאים מתחת להגה וגם שם כולם תקינים

כשאני פותח את האותו עם השלט שמנתרל את האזעקה 4 אורות מצוקה נדלקות בסדר

ואם אני לוחץ לחיצה ארוכה על הכפתור מצוקה שומעים בהתחלה רעש קטן ו 4 אורות מצוקה עובדים בסדר אבל זה לא קבוע לפעמים זה לא עוזר !

שאלה ראשונה איפו מוצאים את הממסר שאחראי על איתות הווינקרים ?

שאלה שניה איך בודקים ממסר ? או שלא בודקים מחליפים בחדש !

שאלה שלישית איפו יש בנתניה חנות לחלקים חדשים עבור כפתור חירום וממסר כזה ?

קופסה ליד המצבר :

Picture%20004.jpg

ממסרים ליד ההגה :

Picture.jpg

י

דבר אחרון תודה על העזרה וסליחה על שגיעות כתיב אני עולה חדש !

פורסם

בנתניה אני לא מסתובב (בלי לווי:-D ) אבל בבני ברק יש לי ספק קבוע לחלקים של דייהו:

אוטו מודיעין רח' הירקון 8 ב"ב. תתקשר אליו ותזמין - 03-5794411, בגלל שהוא לא מכיר אותך עדיין יתכן שהוא ירצה כרטיס אשראי לביטחון.

מאחר ואיתות האזעקה לא עובר לא דרך הפיוזים, לא דרך הידית איתות, לא דרך הכפתור חירום ולא דרך ממסר איתות (הוא מחובר ישר לנורות איתות כנפיים קדמיות) זה לא אומר מאומה על מקור התקלה שלך.

אם אין לך מולטימטר (פלוק) אין לך בעצם דרך לבדוק. יכול להיות שבמקרה שלך כדאי לך לגשת לחשמלאי שיבצע את העבודה ויחליף רק את החלק התקול ולא את שניהם (אם אני צריך להמר אני מהמר דווקא על מתג אורות חירום, אבל לי אין מזל בהימורים, זה סתם מתוך הכרות עמוקה עם הבעיה הזו בדייהו שלי...)

בכל מקרה החלקים הללו לא זולים (כמאה ש"ח כ"א מהם) אם אתה מתעקש לתקן לבד,תנסה להשיג רב מודד ולמדוד מתחים ביציאות מהממסר ומהמתג. רק אחד מהם יצא תקול

נתקו

עריכה:יש לי עוד רעיון-בצע מעקף של מתג אורות המצוקה ותראה אם זה עוזר. אם כן זה המתג. אם לא-הממסר...

לגבי מה צריך לגשר אני לא יכול לעזור. אם תפרק ותאמר אילו צבעים יש לך שם אז אולי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

קודם כל תודה רבה ל natco

התקלה כבר תוקנה על ידי רכישת כפתור חירום שמצאתי בנתניה בעלות של 80 ש''ח

פסלתי מראש את החלפת הממסר כי כשאני לוחץ חזק על הכפתור ומחזיק זה כן עבד

בדקתי את כל ה fuses עם multimeter כולל ה דיודות והכל היה תקין

ScanImage002.jpg

שאלה אחרונה למנהלי הפורום

למה ההודעה שלי ושל נתקו תוויגו כבעייתית ?

פורסם

שמח שהסתדרת.

אצלי המתג הגיע בקופסת קרטון לבנה. אולי בגלל זה שילמתי 10 ש"ח יותר:-D (סתם בצחוק. לפי המדבקה קנית חלק מקורי וטוב שכך.)

אגב-איפה ראית שההודעה תויגה כבעייתית?

אני קניתי את הרכב (יד ראשונה מעולה חדשה) עם מערכת חשמל גמורה.

ידית האיתות (והאורות) הייתה פועלת כך, שכל פעם שהיו מאותתים, האורות היו כבים...

מתג אורות חירום לא היה נשאר לחוץ (אם היית לוחץ זה היה עובד. כשהיית עוזב היה מפסיק)

כל,אבל כל הנורות בסלון היו שרופות. מלוח השעונים,דרך המזגן,קונסולת הילוכים וכו' וכו'.

בנוסף, ההגה לא היה ננעל כשהוציאו את המפתח.

רוב הבעיות נגרמו כתוצאה מהחלפת סוווץ' אצל חשמלאי חאפר. הבעלים הקודמים, אשה מבוגרת ותמימה שגם לא דוברת עברית רהוטה ניגשה לאותו חשמלאי כדי שישא בתוצאות אך הוא התכחש והתנער מאחריות וגם נתן הצעת מחיר מפוצצת לתיקון הליקויים.

(אם רק היית רואה איך נראו הנורות שהוצאתי משם, היית מבין איזו "טראומה" הן עברו כתוצאה מהקצר שהאדיוט גרם. בנוסף הוא שבר חתיכת פלסטיק קריטית בידית האיתות ואת פחית הנעילה של הסוויץ')

זה מה שבסופו של דבר הוביל אותה להחלטה למכור את הרכב, (במחיר מגוחך) ואני זכיתי מן ההפקר.

כמו שאתה רואה, מחירי החלפים ברצפה, ועם מעט ידע זמן וסבלנות אפשר לפתור הכל לבד.

נתקו

פורסם

לא, זה רק אומר שאם נראה לך שההודעה בעייתית (מכילה קללות,קישורים להורדות לא חוקיות או משהו כזה) אתה לוחץ על הכפתור הזה וזה מדווח באופן שקט למנהלים כדי שישימו לב.

יש את זה ליד כל הודעה בפורום. תבדוק.

:-D

• תוכן חדש...