Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להחליף את האימפרזה 1995 שיש לי כרגע למשהוא יותר חדיש,

אני הולך יותר לכיוון סובארו, מצאתי אחת 2006 גיר רגיל יד רשונה לימוד נהיגה שנסעה 160000,

יש עליה תוספות יפות והרכב נראה שמור.

אז לפני הכל רציתי קצת חוות דעת על הרכב הזה, האם המנוע שלו והכוח שלו שונה מהאימפרזה שלי?

וכמה אני יכול להוריד מתחת למחירון וללחוץ על המוכר?

ואם יש הצעה לרכב מסוג אחר עד 50K אשמח לשמוע.

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כשתרצה למכור את הרכב בעתיד,תצטרך לחתוך לפחות בחצי את המחיר.

חשובה ועשה את החשבון אם זה משתלם לך ברוב המקרים -הזול עולה ביוקר ומה שנקנה בזול גם ימכר בזול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יודע שצריך להוריד מחיר, גם האימפרזה 1995 שלי היתה לימוד נהיגה אבל במצב נפלא וקניתי במחיר טוב ואני אמכור אותה במחיר טוב, תאמין לי אין הפסד.

פורסם

יוסי,רכב לימוד נהיגה שווה נניח 25% פחות ותקנה אותו במחיר הזה.

עוד 3 שנים,תצטרך להוריד על הנבלה הזו 40-50% כדי שמישהו ירצה להסתכל עליה בכלל.

ראה את הפרסומים של חברת באדג'ט- אתה יכול לרכוש בתקציב הזה אימפרזה אוטומטית מליסינג /השכרה שזה הרע במיעוטו לעומת רכב לימוד נהיגה-רק היום היו פרסומים על אמפרזות אוטומטיות 2006 ב- 48000.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה שאני מחפש גיר גיל, ואין בארץ רק כמה בודדים של לימוד נהיגה.

אם יש לך מידע איפה אני יכול למצוא גיר רגיל בבעלות פרטית אשמח לשמוע.

פורסם
אהלן,

אני מעוניין להחליף את האימפרזה 1995 שיש לי כרגע למשהוא יותר חדיש,

אני הולך יותר לכיוון סובארו, מצאתי אחת 2006 גיר רגיל יד רשונה לימוד נהיגה שנסעה 160000,

יש עליה תוספות יפות והרכב נראה שמור.

אז לפני הכל רציתי קצת חוות דעת על הרכב הזה, האם המנוע שלו והכוח שלו שונה מהאימפרזה שלי?

וכמה אני יכול להוריד מתחת למחירון וללחוץ על המוכר?

ואם יש הצעה לרכב מסוג אחר עד 50K אשמח לשמוע.

תודה.

האימפרזה בחירה טובה, אך לרכב ללימוד נהיגה יש בלאי גבוה יחסית לרכב אחר, שעבר את אותו מס' הק"מ.

פורסם

אימפרזה ידנית פרטית בהחלט נדירה, אך קיימת. אני ממליץ לך לפזול לכיוון של בנות קבוצת פולקסווגן, סקודה, סיאט.

אלו מכוניות ברמה הרבה יותר גבוהה והרבה יותר קל למצוא כאלו ידניות פרטיות. במיוחד כדאי סיאט, שהמחירים שלהן נמוכים יותר לכל שנתון.

פורסם

מדובר במכונית מצוינת.

נהגתי באימפרזה 2006 ידנית והיא באמת נפוצה בייחוד בלימודי נהיגה, פחות פרטי.

רכב נוח, חסכוני מהאוטומט לא מאוד מאובזר מבחינת נוחות ובטיחות אבל זה ההכלאה המצוינת ביותר

בין משפחתית יפנית וחיסכון.

האבזור הבטיחותי לא גדול אם כי דיי דל.

סך הכול מדובר ברכב באמת נוח וטוב.

שלומי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מובן שהיא פחות חזקה וגם כל המומנט מועבר רק לציר הקדמי, כך שיהיה שוני גדול בהאצות והתנהגות בכלל. אם דרוש לך רכב בסיסי ודי נוח זאת בחירה סבירה.

לגבי זמינות של סובארו ידנים בשנתונים האלה תסתכל על מרכבי סטיישן. הם בדרך כלל יהיו ידניים וברב המקרים גם AWD! אם תקח אימפרזה סטיישן 1.5 ידנית AWD זאת תהיה עסקה טובה, הן גם נמכרות מתחת למחירון.

אם תרצה בתקציב מופחת, חפש את הדגמים של 1997-1999. הם גם הרבה פעמים ידניים, מרכבים סטיישן, מנוע 1.6 או גם 2.0

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...