Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לפנק את הרכב לחורף ביוקו A-Drive ולפי החיפוש שלי בטייר4יו מצאתי רק באיזור המרכז.

באיזור ירושלים יוקו לא מופיעה ברשימה בכלל.

איפה אפשר לקנות למי שיודע ואם אין בכלל אז איפה מומלץ באיזור המרכז?

פורסם

המקום שאני ממליץ עליו, צמיגי אורון בתלפיות

ממש מתחת לאולמי "שרון" וה"סיילו", אני מקווה שאתה מכיר

ממש מול אקסלוסיב מערכות

צמיגים עד מידה 185 הוא ימכור לך ב 300 ש"ח לא יותר

לקחת רביעייה, תבקש תיקון תקרים לשנה ללא עלות והוא ישמח להעניק לך

נסיעה בטוחה

Golf 2008 MK5

פורסם

קצת נשמע לא סביר אבל מבדיקות יסודיות שעשיתי מתברר כי לא כדאי לרכוש צמיגים בעיר הקודש - יש קרטל של יקרנים.

גם אם תבזבז דלק על נסיעה לאזור המרכז עדיין תשאר עם חיסכון בסה"כ .

יש כמה מקומות זולים וטובים במרכז. הרץ חיפוש בפורום , הרם טלפון וברר זמינות הצמיגים , תוודא טריות הסחורה ועלות.

אני אישית ממליץ על צמיגי אנטון ברח' יפת ביפו , מה גם שפתוחים כל השבוע כולל שישי-שבת.

פורסם

אין לי בעיה להגיע לאיזור תל אביב גם אבל לא עם הרכב שלי עם הרכב של החברה של אבא שלי כל יומיים הוא בתל אביב ובאר שבע אז או מהדרום או מהמרכז אין לי בעיה לקנות.

פורסם

אם אתה מעוניין בהמלצה על מקום אמין בב"ש, שלח לי ה"פ.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

צמיגים בירושלים זה רק אצל "אולימפיה" בתלפיות. אנשים חמים ומקסימים מחירים הוגנים. בטוח שתסתדר אצלם.

גם לבן שלו , דודי נאסה, יש פנצריה (בג.שאול, אם אני זוכר נכון).

בתלפיות ,פנה לאייל נאסה.

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...