Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעקבות מעבר דירה נאלצתי להחליף את חשמלאי הרכב שלי והלכתי ל"חשמל אור" הממוקם בעליה מכביש נהלל- עפולה לכיוון מגדל העמק, לפני שבועיים בקשתי הצעת מחיר עבור מנורת בקס אמצעית לרכב- מכיוון שלא חזר אלי טלפונית הלכתי אליו היום ובנוסף בקשתי גם להחליף נורה.

כאן המקום לציין שאני בעל רכב מזה 11 שנים וכבר נתקלתי בלא מעט בעלי מוסכים אבל ביחס כה מזלזל לא נתקלתי מעולם!

בנוסף ליחס המזלזל הוא דרש 175 ש"ח עבור החלפת נורה(?!) (זו לא טעות).

הבטחתי לו שאדאג שכמה שיותר אנשים ישמעו על השירות ה"טוב" שלו.

אם כספכם ורכבכם יקרים לכם מומלץ לכם להתרחק מהמקום.

בהזדמנות זו אבקש המלצה על חשמלאי רכב טוב באזור מגדל העמק/ רמת ישי/ עפולה.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

אם בא לך לטפס את הגשר החדש שמחבר את עפולה - נצרת תמשיך ישר ברמזור בסוף הגשר לרחוב המוסכים, ספור 2 פניות ימינה (שאתה כמובן ממשיך ישר) תראה שלט ירוק-אדום של שנפ (צד ימין כ-200 מטר לפני הכיכר של השווארמות). מהנדס חשמל שעובד כחשמלאי רכב, שירות מעולה ללא פשרות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה באמת צריך חשמלאי כדי להחליף נורה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא צריך חשמלאי רכב כדי להחליף נורה רגילה , אבל החלפת נורת התאורה של המזגן רצוי שתיעשה בידי חשמלאי רכב ב10 דקות ולא שאני יעשה אותה בשעה.

תודה על מיקום החשמלאי, אלך אליו בקרוב.

פורסם
שלום

בעקבות מעבר דירה נאלצתי להחליף את חשמלאי הרכב שלי והלכתי ל"חשמל אור" הממוקם בעליה מכביש נהלל- עפולה לכיוון מגדל העמק, לפני שבועיים בקשתי הצעת מחיר עבור מנורת בקס אמצעית לרכב- מכיוון שלא חזר אלי טלפונית הלכתי אליו היום ובנוסף בקשתי גם להחליף נורה.

כאן המקום לציין שאני בעל רכב מזה 11 שנים וכבר נתקלתי בלא מעט בעלי מוסכים אבל ביחס כה מזלזל לא נתקלתי מעולם!

בנוסף ליחס המזלזל הוא דרש 175 ש"ח עבור החלפת נורה(?!) (זו לא טעות).

הבטחתי לו שאדאג שכמה שיותר אנשים ישמעו על השירות ה"טוב" שלו.

אם כספכם ורכבכם יקרים לכם מומלץ לכם להתרחק מהמקום.

בהזדמנות זו אבקש המלצה על חשמלאי רכב טוב באזור מגדל העמק/ רמת ישי/ עפולה.

אין צורך לעשות פרסומת לחשמלאי,זכותו לבקש זכותך לסרב,הוא חושב שכך מגיע לו,אתה לא רוצה זכותך,למה לרוץ ולספר לכל העם ואשתו ?

זכור,פרסומת רעה היא גם פרסומת.

איני רואה כאן דבר פסול,לא טוב לך סע למהנדס מנצרת,הכל דמוקרטיה.

פורסם

נוכל, היכן בדיוק הנוכלות? אתה מגיע עם טרוניות קשות אך לא מספק פרטים כמו למשל דגם הרכב או כמה שמן עבד החשמלי להחליף את הנורה.

הידוע לך, שמנורת בלם מרכזית ברכבים מסויימים, לוקח יותר מחצי השעה לפרק רק כדי להחליף נורה?

תן פרטים אחרת השרשור ימחק.

פורסם

שלום

הרכב: סיאט קורדובה 02.

החשמלאי לא עבד כלל משום שלא הייתה לא מנורת הברקס האמצעית המתאימה (שאותה אגב בקשתי במפורש להזמין או לפחות לקבל הצעת מחיר עוד לפני שבוע).

שים לב, אין מדובר על מנורת בלם מרכזית (מנורה כזו עשוייה לדים ועל החלפתה הייתי משלם בשמחה 175 ש"ח).

מדובר על מנורה פשוטה המיועדת להארת את המזגן, בכל אופן וע"מ להיות הוגן אלך עוד השבוע לבצע העבודה אצל החשמלאי מנצרת שהומלץ כאן ואעדכן כאן כמה הוא לוקח.

אוסיף גם שלא מדובר רק על המחיר אלא גם על היחס: זלזול והתנשאות "אתה לא מבין..."

"לך לך, בא וחוזר וחושב שאני..."

בעל מוסך אמור לשרת את לקוחותיו ולא לזלזל בהם ואפילו לסלק אותם(!)

נ.ב.

מומלץ לשנות הכותרת מכיוון שהיא פשוט לא נכונה.

פורסם

מה זה משנה איזה מנורה וכמה כסף היא עולה(נורות סטנדרטיות)??? השאלה כמה עבודה צריך להשקיע כדי להגיע למנורה ולהחליפה. אם לומר את האמת הסיגנון הזה של לרוץ לפורום ולספר כאילו דפקו אותך ממש לא לטעמי. הרבה פעמים אנשים לא מבינים את העבודה לה נדרש בעל המקצוע לבצע, ויוצאים בכותרות מפוצצות כאילו מנורה עולה 200 שקל.

פורסם

לא מוצא טעם לפגם בתמחיר של החשמלאי, יתרה מכך, תמיד כדאי לשאול מחירים לפני ביצוע עבודה וכך לא נשארים מופתעים, עניין של התנהגות צרכנית בסיסית.

אז נוכלות אין כאן אולי יחס מזלזל, אבל גם מצידך. מה אתה מצפה שבעל מקצוע יעבוד חינם ולא יתפרס? טכנאי מכונות כביסה רק בא אליך הביתה ועוד לפני שראה את המוכנה אתה חייב לו אותו מחיר כמו שחייבו אותך על החלפת נורה, אז קצת פרופורציות...

פורסם

לא רואה טעם לפגם.

אף אחד לא הכניס לך יד לכיס.

הוא היה הוגן להגיד מחיר מראש ולך יש את האופציה לסרב.

עבור עבודה של בעל מקצוע משלמים ולא לפי שעה.

אם אתה לא קוצה לשלם , תעשה לבד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

היום סוף סוף היה לי זמן לנסוע לחשמלאי שלי.

ובכן, הנסיעה הייתה שווה:

לקח לו 2 דקות כדי לבצע העבודה (החלפת הנורה לתאורת המזגן) והוא גבה ממני 20 ש"ח (עשרים ש"ח)!!!

הנוכל ממגדל העמק (ועכשיו אני בהחלט מרשה לעצמי לקרוא לו נוכל רצה 175 ש"ח).

שם החשמלאי הצדיק: אלי גוזלן, יושב באיזור התעשייה בקריית ביאליק.

פורסם

נכסנתי למספרה ברמת גן ליד הבורסה וביקשתי לדעת כמה עולה תספורת גבר, התשובה הייתה 130 ש"ח, הלכתי, במספרה ליד הבית ישבתי להסתפר ועלה 45 תספורת גבר ועוד גמר עניין אחרי 10 דקות, איזה מלך. עכשיו אני מרשה לקרוא לספר הראשון נוכל.

שימו לב, מספרת ג'וג'ו - בפתח תקווה - אחלה ספר ואחלה מחיר וגם מהיר.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר החשמלאי הראשון היה "חשמלאי צמרת" בטח המקום היה מפואר עם פלזמות על הקירות ובטח החלפת המנורה הייתה בסטייל בסגנון "טוטו קארה":???:

פורסם

לא. כל בעל מקצוע יכול לתמכר עבודה מסויימת כראות עיניו, לא טוב לצרכן? ילך למקום אחר וזה מה שנעשה. מכאן ועד הכרזה על מעשה נוכלות, הדרך עוד ארוכה.

• תוכן חדש...