Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם אדי, אחלה רעיונות, אפשר להפגש באחת מהאופציות שעלו במפגש הבא..

(אבל מחר על האש בר"ג, כדי לא ליצור עכשיו שינויים פתאומיים וביטולים)

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם אגיע, אבל רק לתזכורת - אל תשכחו שקיות זבל!

הכל צריך להגיע לאנשהו בסופו של דבר, לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו. חסר לך שאתה לא מגיע.!!!

מבקש ממי שיש אצלו סאבים מעניינים - כאוס. האבוק. גראנד זירו. DD וכו.

ויכול לתת לי לעשות עליהם סיבוב......... אצלי ברכב. אני ישמח מעוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שלום לכם,

אני חדש בפורום, והייתי שמח לדעת אם אוכל גם להגיע להיסתכל על המערכות, לישמוע ולהכיר עבודות של מתקינים וכך לדעת למי אני הולך להתקין את המערכת שלי (שהיא דיי פשוטה ובסיסית ....)

האם ההזמנה חופשית לכל חבריי הפורום? וכמובן שאם ניתן לבוא וצריך להביא משהו, תעדכנו! (אנסה להשיג למרות שאקנה רק מחר בבוקר... טיב טעם או משהו...)

פורסם

אם אני אגיע, אפשר להביא מצלמה לצלם את המערכות שלכם? או שאתם מעדיפים פרטיות / לישמור על חשאיות במישור הזה??

אגב אם אבוא אבוא עם עוד ידידה... אז ככה שאם יש משהו שצריך להביא.. בשר, שתייה.. פיתות, חומוס, סלטים רק תגידו מה... ואם אני מגיע, אני אדאג לכך! :) אני והידידה אוהבים לצלם, היא מצלמת פחות או יותר מקצועי, ואני.. אני בעל מצלמה טובה אבל צריך ללמוד לצלם איתה..

פורסם

בכיף, כל מה שאדע אספר ואגיד :)

ובנוגע לטישטוש/מחיקה טוטאלית של המספר זהו צעד מחייב! יש אנשים רעים!! :(

פורסם

מפגשי הפורום נועדו במיוחד בשביל החבר'ה החדשים יותר על מנת לתת להם כיוון למערכת.

אתה יותר ממוזמן לבוא.

תביא מה שאתה יכול והכי חשוב מצב רוח. :)

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
מסכים עם אדי, אחלה רעיונות, אפשר להפגש באחת מהאופציות שעלו במפגש הבא..

(אבל מחר על האש בר"ג, כדי לא ליצור עכשיו שינויים פתאומיים וביטולים)

הרעיון במפגש ב"אסא" הוא גם להשאר שם ולשים מוזיקה? כי זה לא נראה לי רעיון טוב.

למסעדה יש איזור פתוח, בד"כ מלא באנשים בשעות האלה, ואני בספק אם הם מוכנים שינגנו להם שם.

(בעצם יש איזה חניון אחורי, משהו, איפה שהם מנקים את הרשתות של המנגל, לשם התכוונתם? :)

פורסם

מי שמגיע ובא לשאול שאלות - בבקשה שיגיד מה שמו בפורום ואת שמו האישי. שנתחיל לקשר בין פרצופים לכינויים בפורום. ואני אישית לא מכיר המון אנשים ככה (אולי בפנים כן, בכינוי לא). תודה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אליקו אני מגיע מחר במטרה לרכוש ממך את המונובלוק, סיכמנו שתגיע, אני ממש מקווה שלא אגיע סתם מהדרום.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...