Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בראש העין,

פתאום אני רואה משאית יוצאת מאחד הרחובות, עולה על האי תנועה ופונה שמאלה (הנתיב אליו היא יכלה לצאת הוא הנתיב לפנייה ימינה, היא החליטה במקום לפנות ימינה ולעשות פרסה בכיכר שנצאת 10 מטר משם, פשוט לעלות על האי תנועה בכדי להגיע לנתיב הפונה שמאלה).

מלבד העובדה שהיא הוציאה עשן שחור ומסריח במיוחד, שמתי לב למספר הרישויי שלה, שאם זכרוני אינו מטעה אותי, הוא היה משהו כמו 180-80, משהו סגנון הזה.

האם זה מספר מזוייף?

פורסם

האם מדובר בסמי-טריילר ?

אם כן, כנראה המספר שראית, הוא המספר של הנגרר.

יש עדיין נגררים לסמי-טריילרים, שעובדים מעל 45 שנה, ועלו על הכביש בתקופה, בה למספר רישוי היה 5 ספרות.

מאחר ולנגרר אין שום חלקים מתבלים, חוץ מצמיגים ובלמים, שום דבר לא מפריע להם להמשיך לעבוד גם לעוד 45 שנה.

למשאית עצמה (הגורר) יש מפסר רישוי אחר, שונה מהמספר של הנגרר.

פורסם

זה לא היה סמי טריילר, אלא מין משאית לא גדולה במיוחד שאני חושב שאוספר פסולת בניין, עם כף כזאת שמרימים איתה את הפסולת

פורסם

אם כך, אז לוחית הרישוי נשברה, ושתי הספרות הארונות נפלו.

למה לשבור את הראש יותר מידי ?

לא יכול להיות מצב, שיש מספר צהוב עם 5 ספרות ברכב, שעלה על הכביש אחרי תחילת שנות ה 60.

פורסם

זו לא הייתה משאית עתיקה, המספר היה שלם ובעל 5 ספרות.

כנראה שמדובר במספ מזוייף, מה שמביא אותי לשאלה למה לנהג לזייף לוחית רישויי שברור לכולם שהיא מזוייפת, במקום לזייף אחת שנראית אמיתית?

• תוכן חדש...