Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

יש לי בעיה לכוון את המערכת אצלי ברכב, היא מחוברת ל audigy2, כאשר אני מנמיך את האות שיוצא ממנו אז אני מצליח לבצע כיוון של המערכת, אבל אני מעדיף אות כמה שיותר חזק כי זה דוחה רעשים.

אבל כאשר אני מוציא את האות בלי הנחתה אז הניסיונות לכוון את המערכת לא מצליחות, או שאני לא מגיע למקסימום ווליום, או שווליום של 1% חזק ולא סביר בכלל.

איך אצלכם אתם מגדירים את האות שמע מהכרטיס קול?

יש אפשרות להגברה לא לינארית במד הווליום?

תודה. :wink:

פורסם

בשביל שנוכל לעזור לך אתה צריך להסביר איך בדיוק אתה עובד

איפה אתה מנחית? בכמה אתה מנחית? איך אתה מנחית?

אתה משתמש בkxproject?

דרך אגב מומלץ להנחית ב3db כדי למנוע קליפינג מהכרטיס בכל מקרה

יש לך hiss שמיע בכלל שאתה מסתבך?

זה נשמע כאילו אתה מנסה להמנע מרעשים אבל אין לך באמת רעשים...

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יותר פרטים,

אגב אדם - הAUDIGY לא מוציא קליפינג גם בווליום מקסימאלי, האות שלו נקי לחלוטין.

אם תרצה אני אחפש לך מבחן שעשו לו עם סקופ.

פורסם

אוקי אני אפרט. למרות שכבר אין הרבה על מה.

אני משתמש ב kxdriver, במצב עכשיו האות עובר בלי הנחתה.

אני לא מצליח למצוא נקודה שתוציא את המקסימום מהמערכת וגם תהיה רגישה בהתחלה.

אני כן הצלחתי כאשר הנמחתי את האות ב 3dB אבל זה מצב שרציתי להימנע ממנו מכיוון שהאות שיוצא מהכרטיס קול יותר פגיע לרעש ככה.

אפשר לומר שאני מנסה להימנע מרעשים למרות שאין. אבל רציתי לשמוע את דעתכם ולקבל מהניסיון האישי שלכם בכיוון המערכת.

פורסם

אם אין רעשים אז אין

בשביל מה אתה מתאמץ?

גורל - עוד פעם אדם???

לא אמרתי שיש לו קליפינג אבל אם אפשר למה לא להיות בצד הבטוח? תמיד עדיף לעבוד על קצת פחות מהמקס' אם אפשרי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אהה סבבה כבר יש לי טראומות :)

היא קולטת משהו רק כשהיא מוצמדת לרכב ( מגנטית )

כרגע היא מוצמדת בבגאז ליד הבוכנה ( יש שם חלק חשוף מהמרכב )

קולט אחלה פשוט רק בעמידה וקופץ בנסיעה בינונית

יש אנטנות יותר רציניות אבל אני קודם אחכה שיהיה לי כוח להטמיע אותה במערכת + שישימו כבר את האנטנות המתוכננות באיזור המרכז ( כנראה בדצמבר ) לפני שאני אנסה עוד אנטנות

פורסם

אני ממש אוהב את הelite lite

אני צריך להכניס את השינויים שעשיתי עם 1.5 ל1.66 ואז הכל יהיה מצויין

גם הlsx void יפה אבל כבד בשבילי

פשוט תבחר משהו שנראה לך טוב בעין ותשנה אותו איך שבא לך :)

פורסם
אהה סבבה כבר יש לי טראומות :)

זה לא מצחיק, גורל היה מתבלבל ומטעה גם אותי.

היה איזה מפגש שקראתי לך חצי שעה אדם ולא ענית וזה אחרי אחרי שיחה עם גורל.:-P

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני בכלל חושב שאדם יותר מתאים לו,

:)

למי יש זמן לערוך מודיפיקציות לסקין ? כל הבית שלי מלא דונגלים שלא מוצא את הזמן לשלב אותם ברכב.

פורסם

ובכל זאת יש לכם תשובה לבעיה?

"

אוקי אני אפרט. למרות שכבר אין הרבה על מה.

אני משתמש ב kxdriver, במצב עכשיו האות עובר בלי הנחתה.

אני לא מצליח למצוא נקודה שתוציא את המקסימום מהמערכת וגם תהיה רגישה בהתחלה.

אני כן הצלחתי כאשר הנמחתי את האות ב 3dB אבל זה מצב שרציתי להימנע ממנו מכיוון שהאות שיוצא מהכרטיס קול יותר פגיע לרעש ככה.

אפשר לומר שאני מנסה להימנע מרעשים למרות שאין. אבל רציתי לשמוע את דעתכם ולקבל מהניסיון האישי שלכם בכיוון המערכת.

"

פורסם

מצטער, אני לא רואה שיש לך בעיה :shock:

הווליום שאתה שומע נקבע ביחס ישיר לעוצמת המוצא של הכרטיס, הריי שאתה על ווליום 0 אז אתה מוציא כמעט כלום, ושאתה על ווליום מקסימאלי אתה מוציא את הוולטאז' המקסימאלי,

אז בין אם תנמיך 3DB ואז תעלה יותר ווליום

ובין אם תעלה מאה DB, ואז תנמיך את הווליום

עקומת הווליום שלך תהיה מ-0 VOLT עד MAX VOLT.

לא מבין מה התקלה שלך בדיוק:?

פורסם

עברית צחה.

ווליום 0 לא משמיע כלום, ווליום 1% חזק מידי.

אם אני אחליש את ההגברה של המגבר אז אני לא אגיע למקסימום עוצמה שלו.

פורסם

עם איזה תוכנה אתה עובד כממשק, ועם איזה תוכנה לניגון ?.

אם אתה עובד עם RR כממשק, ועם WINAMP לניגון,

תגדיר שה-RR ישלוט על מאסטר ווליום, ואת ה-WINAMP תוריד ל-75 אחוז.

בצורה כזאת אתה הופך את הבאר שלך לרגיש יותר ב25 אחוז,

אם אתה רוצה יש אפשרות להוריד את ה-WINAMP ל-50 אחוז, ואז הבר יהיה רגיש בהתאם.

ברגע שתרצה לפרק \ לתת בראש, תוכל להגביר בשניה את ה-WINAMP לאיפה שבא לך.

• תוכן חדש...