Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה רכב סיאט איביזה 2007 וכחלק מההתרגשות אני מחפש ר"ד לרכב עם חשיבות לתכונות:

-חיבור + שליטה על אייפוד (שליטה ברמת העברת שירים וכו' ב-2 המכשירים)

-דיבורית BT מובנית עובדת ואיכותית (חשוב מאוד איכותית, לדעתי אם לא איכותית זה לא שווה כלום)

אני לא הולך לפוצץ את האוטו בסאב מגברים וקומפוננטים, מבחינתי זה ההשקעה היחידה בסאונד ברכב.

אני מתלבט בין 3 דגמים אשמח לעזרתכם, אני נרתע מהקלריון המומלץ פה לא התחברתי לעיצוב:

JVC KD-R900

Pioneer DEH-P7100BT

JVC Arsenal KD-A805

חוו"ד המלצה על מכשיר ספציפי או מכשיר שלא ברשימה יתקבלו בברכה...

הקצבתי לנושא עד 250 דולר (הולך לרכוש מeBay). ד"א האם יש בעייה בטיונר של הרדיו בשל הקנייה בחו"ל??

המון תודה!!

דניאל

פורסם

היה לי אותו, מכשיר מצוין למה שאתה מחפש, הדיבורית עובדת היטב ואיכותית. בנוסף, הוא מיועד לעבוד עם אייפוד.

בארץ הוא עולה סביב ה2000, ובאי ביי יצא לך בערך 1000 לפני מיסים, בלי אחריות, וכנראה ללא רדיו שמתאים לארץ.

אז לא יודע עד כמה זה כדאי.

היה לי את המכשיר הזה בערך חודשיים ועשיתי טרייד אין מול המתקין שלי לדגם יותר מתקדם של אלפיין,

במידה והמתקין שלי לא מכר אותו עדיין, אני לא מאמין שהוא ידרוש יותר מדי עבורו..

אם אתה מעוניין שלח לי פרטית ואני יקשר בינכם.

http://cgi.ebay.com/NEW-Alpine-CDE-103BT-Bluetooth-CD-Receiver-USB-iPod_W0QQitemZ280402392548QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_In_Dash_Receivers?hash=item414948f5e4

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...