Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Arilou vbmenu_register("postmenu_2266909", true); :

אני מסכים איתך חלקית.אתה אומר שהבעיה היא במחוקק ופה אני מסכים ולא במשטרה,ופה אני לא מסכים.

כי במשטרה יש בעיה רצינית,הבעיה היא האכיפה הסלקטיבית של עבירות קלות לתפיסה,מכניסות כסף,או לחילופין "אכיפה יחצנית" שנראית טוב בטלוויזיה וגורמת לשוטרים לחוש בהוליווד,בערך כמו מה שקרה פה. (וכמו מרדפים עם מסוק אחרי אופנועים,וביום תאונות ע"מ לתקוע שלילה לרוכבים,ומעקבים משונים אחרי נהג פורשה וכו' וכו')

V5

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור מי שהיה שם מתחילת הערב עד סופו, לא היה שם לחיצות\רייסים!

האירוע הכי חריג שהיה שם זה אימפרזה שנראית בסרטון נכנסת במהירות, בפניה השניה הוא כבר קיבל מדרכה לגלגל.

בנוסף יצא רכב שעבר כיוונים והלך "ללחוץ" עם עצמו.

את המשטרה ראינו מתחילת הערב.

הם לא הפתיעו אף אחד.

הם הגיעו מספר פעמים עם הג'טה שלהם לשאול מה קורה, הלנד קרוזר שלהם "התחבא" יחד עם הניידת צילום בשטח ממול, את הטנדרים החביאו בתחנת דלק קרובה לשם.

כן רבותי השוטרים, גם ראינו את המצלמה "שהחבאתם" בצד הכביש. היא הייתה בתוך פח ירוק שממש משתלב עם הנוף.

פעם הבאה תתארגנו כמה שעות קודם ואולי תצליחו להסתתר.

למה לא ברחנו? כי לא פשענו בכלום.

אני אישית עם רכב ספורט מקורי לגמרי. מי שהרכב שלו מוסב היה יכול לברוח, אבל גם אותם השוטרים לא עניינו.

מבצע לא הרמתם פה, אלא עשיתם מעצמכם צחוק.

מגיעים לרכב מוסב מנוע שמגיע מהיצרן 1.6 אטמוספרי וטוענים כי: "הוחלף מגדש טורבו לגדול יותר מהמקורי"

מגיעים לרכב מקורי וטוענים: "הוחלף מנוע ואגזוז"

ברכב אחר זיהו טורבו כמשאבת הגה משופרת.

רכב עם פילטר פתוח נחשב לרכב משופר שמאיץ במהירות..

מי נותן להם את ההסמכה להיות בוחני תנועה? חבורה של נטולי השכלה שסבלו מהצקות בילדות..

בנוסף פעלו באגרסיביות ובפוזה של בוררים בעולם התחתון - הכו את אחד הנוכחים באירוע ותפרו לו תיק שלם על כלום.

מה יצא להם מזה? כסף ופרסום נטו! הוציאו אותנו פושעים פורעי חוק, שבפועל כולם ישבו ודיברו ברוגע בתחנת דלק.

במפגשים האלו אין תאונות ואין אלימות, כולם חברים וכולם שותפים לתחביב.

אם קורה שמגיע צעיר שחושב שיקבל כבוד אם הוא יכנס במהירות, הוא מבין מהר מאוד שהוא טועה ובפעם הבאה הוא יכנס בשקט לאותו מקום.

לא רוצים אותנו על הכביש? בשמחה! תנו לנו מקום אחר להיפגש. אנחנו מוכנים להשקיע כסף כדי להיכנס לשם וליסוע אפילו 400 קילומטר עד לשם.

כל עוד לא יעשו את זה, כולם יחזרו לכביש. אז לאותה תחנת דלק לא יחזרו, אבל לתחנה אחרת כן.

לא חסר מפגשי מחתרת.

הרכבים יחזרו מהר מאוד לכביש. למעשה רק 2 מהם עלו על גרר וזה כי הבעלים שלהם לא נמצא\לא הזדהה.

:wink:
פורסם

FOCAL vbmenu_register("postmenu_2266971", true); צודק במאה אחוז אני ועוד חבר נסענו ב2 רכבים למפגש ונסענו בשביל זה בסביבות ה150 קילומטר לכל כיוון

מי שאוהב את זה ישקיע בזה.

הבחוני תנועה לא מבינים בשום דבר שקשור לרכבים הכל הם מודדים לפי הרעש.

חבר שלי בא עם סקודה אוקטביה RS שמגיעה עם טורבו מהחברה והבוחן תנועה רצה להוריד אותו מהכביש הוא אמר לו שממתי יש סקודה אוקטביה עם טורבו שהיא בנזין כזה בן אדם יכול להיות בוחן תנועה?!

צחקנו עליו רק חסר שהוא היה אומר לתדלק בדיזל ולשים כובע של מונית על האוטו

פורסם

Focal, אני איתך בכל מילה.

הארוע נועד לאנשים בעלי תחום עיניין משותף שבאים לשתף ידע ולהנות ממראה המכוניות,

מעבר לזה לא בוצעה שום עברה באותו הלילה.

בכל אופן, חברים קבועים נפגשים כרגיל גם בחמישי הקרוב, פשוט מיקום אחר.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אם קורה שמגיע צעיר שחושב שיקבל כבוד אם הוא יכנס במהירות, הוא מבין מהר מאוד שהוא טועה ובפעם הבאה הוא יכנס בשקט לאותו מקום.

יפה לראות דווקא אותך רושם את זה...

יפה = אני שמח שהתבגרת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צריך בפעם הבאה לעשות "כתבה" על השוטרים שמגיעים לעשות פשיטה. לצלם, לערוך עם הסברים ועובדות ולפרסם. בקיצר להוציא אותם מטומטמים לגמרי. :arrow:

פורסם

לכל מי שכותב כאן ברור שהם אהבלים.

אבל ל 99% ממי שרואה את הכתבה אין שמץ של מושג, ואין להם אפשרות אחרת אלא להאמין לשטויות שהבוחנים האלה אומרים.

גם אותי פעם "חיפשו" עם 106 ראלי סטנדרטית.

אחרי שלא מצאו כלום בתא המנוע (גם ככה אי אפשר למצוא כלום בצפיפות שיש שם...) ניסו להפיל אותי על חגורות הבטיחות האדומות...

אמרתי להם בפשטות שהם ייצאו אהבלים וחבל על הזמן של כולנו.

אם הייתי צעיר עם כובע מצחיה ולא בן 30 פלוס עם חולצה מכופתרת, סביר להניח שהייתי יוצא עם טרטור ליבואן להוכיח שהחגורות מקוריות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...