Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת תוכנית שדרוג התכנים בפורום אנו מציגים בפניכם את הכתבה השניה בסדרה:

מבחן השוואתי בין הקטנות המובילות בתקופות השונות:

מיני קופר שנות ה-60

גולף GTI דור ראשון שנות ה-70

205 GTI שנות ה-80

קליאו וויליאמס שנות ה-90

ומיני קופר S +קליאו 172 דור שני המייצגות את שנות ה- 2000

הולך להיות קרב לא קל......עם תוצאות מפתיעות.....

תהנו....ובשבוע הבא : 172 דור שני VS איביזה טורבו 180

רוני הבמה שלך :

המבחן עצמו.....בעוד כמה דקות..

אייל

icons6.jpg

icons5.jpg

icons4.jpg

icons3.jpg

icons2.jpg

icons1.jpg

BMW M135I

פורסם

אייל- הכוונה סבבה,הנושא מעניין מאוד- אבל למה בשם כל מה שקדוש להקיא ציטוטים מעיתונים?

אם זה היה עד כדי כך אטרקטיבי,אנשים היו הולכים וקונים את העיתון. הרי כל החבר'ה אוהבים מכוניות וכתוצאה מכך כולם יודעים ברמה זו או אחרת את הדרך לעולם הירחונים או לסטימצקי.

היה הרבה יותר מעניין אם לדוגמה אנשים כאן היו מרימים את המבחן בעצמם.הרי יש כאן חברים עם קליאו 172 וגם עם מינימיינורים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שאלה אחת,

הקליאו וויליאמס, לפי מה שקראתי, ניצחה במבחן הזה.

אני מתפלא מאוד שהיא ניצחה את ה 205.

היא נחשבת גם מוצלחת יותר מה 106?

דבר שני,

לא היה עדיף לשים במבחן שכזה את ה GOLF GTI דור שני?

היא זו שזוכה בתארים כ"גולף הטובה ביותר בכל הזמנים" וכדומה... אז למה העדיפו לבחון את הדור הראשון ולא אותה? (הסיבה היחידה שעולה לי לראש זה כי היא טיפה חדשה מדיי, משהו כמו עד 92 ייצרו אותה. זו הסיבה?).

Back to the original - NC again.

פורסם
שאלה אחת,

הקליאו וויליאמס, לפי מה שקראתי, ניצחה במבחן הזה.

אני מתפלא מאוד שהיא ניצחה את ה 205.

היא נחשבת גם מוצלחת יותר מה 106?

דבר שני,

לא היה עדיף לשים במבחן שכזה את ה GOLF GTI דור שני?

היא זו שזוכה בתארים כ"גולף הטובה ביותר בכל הזמנים" וכדומה... אז למה העדיפו לבחון את הדור הראשון ולא אותה? (הסיבה היחידה שעולה לי לראש זה כי היא טיפה חדשה מדיי, משהו כמו עד 92 ייצרו אותה. זו הסיבה?).

לגבי הדבר הראשון - הרבה מאוד אנשים מתחום הרכב מחשיבים את הווילי' להוט-האצ' הטובה ביותר אי פעם... כנראה טובה יותר גם מה106.

אין לך מה להתפלא שהיא "ניצחה" את ה205 כי זה סה"כ מבחן אחד... יכול להיות שבוחנים אחרים יגיעו למסקנות אחרות. לא צריך לייחס למבחן כל כך הרבה חשיבות, למרות שבנוגע לווילי' כמו שאמרתי - הרבה מאוד עיתונאים קבעו שהיא הטובה ביותר.

לגבי הדבר השני - אני חוש שהמטרה היתה לקחת את "מלכת העשור" ולכן בחרו את הגולף MK1 ולא את הMK2 (שאני לא בטוח שהיא פחות טובה מה1.9 205)

בכל אופן - יופי של מבחן, עושה חשק לווילי' :)

:-)

פורסם

כמו שנאמר ע"י אריאל..... הרמנו את הכפפה....

ואני מנדב את רכב הפנאי שלי לצורך העניין - 106GTI שנת 97.

הגיע הזמן שיעשה כאן מעשה :wink:

BMW M135I

פורסם

דניאל

ראשית הגה המתוגבר בוויליאס שונה מזה בRSI (אחד הדברים היחדים)שם המשאבה מחוברת לרצועת המנוע .

שנית אתה הודת זה מיספר פעמים שהבולמים שלך גמורים (מרכיב מאוד חשוב בביצוע פניות גם במהירות 20 קמ"ש) אז אל תשווה ביכלל בין הוויליאס לרכב שלך...

אגב

השילדה והמיתלים של הRSI זהים לאלו של הקליאו 16V.

אך ...אך... קליאו ויליאמס :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא מנוע שלא וויליאמס זה 16 וי ולפי מקורות הרכב גם מוגדש

מקורות אחרים אומרים שהוא בדרך להיות מוגדש

מה שכן שני המקורות מסכימים שהרכב נוסע יפה מאוד........

RSi

פורסם

לא זה לא אותו מנוע מהמגאן קופה . במגאן יש מנוע 138(נדמה לי) כ"ס לעומת 150 בוויליאמס

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...