Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מהשבוע אני אב לילד שהולך לגן.

בעצם ההגדרה הנכונה יותר ומתברר שעגומה מאוד היא "ילד שמוסע לגן".

הגן נמצא ברח' פנחס רוזן בשיכון דן בת"א, שהוא ציר תנועה ראשי. במידה ואין חניה במפרצי החניה שעל המדרכה ליד הגן, האפשרויות (מלבד חניה בתשלום או לחנות רחוק וללכת ברגל כחצי ק"מ לפחות לכל כיוון) הן:

א. חניה בתחנת אוטובוס - אני רואה שהרבה הורים עושים את זה.

ב. חניה על המדרכה ממול, בצורה שלא תפריע להולכי הרגל.

השאלה היא האם פקחי עיריית ת"א והשוטרים מתחשבים בשעות הפיזור והאיסוף ונמנעים מדוחות?

פורסם

לא נראה לי שיתחשבו,

לדעתי גם בצדק,כל הנהגי הסעות למיניהם שמעלים ומורידים נוסעים "והם רק שם לכמה דקות" -

עוברים על החוק,מפריעים לתנועת המכוניות והולכי הרגל וגם לרוב מסכנים את עצמם ואת הילדים שלהם

ע"י חצייה לא בטוחה של הכביש.

תמצאו לכם פתרון יצירתי אחר חוץ מלצפצף על שאר העולם.

מה גם ש500מ' זה לא סוף העולם,אז תצאו עם הילד כמה דקות לפני מהבית ובדרך תבלו איתו עוד קצת זמן איכות.

פורסם

לא יתחשבו וטוב שכך.

אצלנו באשקלון אין מצוקת חנייה, אין חנייה בתשלום וכמעט ואין פקחים. למרות שהגן של הקטנה נמצא ברחוב ללא מוצא עם רחבה גדולה עדיין יש את ההורים שלא מוכנים לחצות כביש וחוסמים את כולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברשות מקומית אחרת שלחו את הפקחים לאזורי הגנים דווקא בשעות שאוספים את הילדים מהגן וניצלו כל רגע כדי לתת דוחו"ת לפני שההורים יספיקו לחזור לרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חניה ליד הגן / גן במרחק הליכה מהבית זה פרמטר חשוב בבחירת גן (לפחות עבורי).

איתן, אתה צריך למצוא פתרון מסודר ונורמלי.

עוד תגלה שהזמן הקצר שאתה מתכנן שיקח למסור אותו בבוקר לגן יכול להתארך, וישנו כמובן את הענין של לאסוף אותו בסוף היום, שגם יכול להתארך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בדרך כלל הפקחים הרגילים מתחילים לעבוד ב 9 בבוקר כך ש 5 דקות עיכוב שלך בגן בדרך כלל לא יזכו לפתק על השמשה.

בת"א על הרגליים כבר ב7 בבוקר. מנסיון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חניה ליד הגן / גן במרחק הליכה מהבית זה פרמטר חשוב בבחירת גן (לפחות עבורי).

איתן, אתה צריך למצוא פתרון מסודר ונורמלי.

עוד תגלה שהזמן הקצר שאתה מתכנן שיקח למסור אותו בבוקר לגן יכול להתארך, וישנו כמובן את הענין של לאסוף אותו בסוף היום, שגם יכול להתארך.

ואם הוא פורק סחורה ?

פורסם

בתור אחד שגר מול גן ילדים ובעקבות החוצפה המתמשכת של הורי ילדי הגן: אני מאוד מקווה שיחולקו דו"חות כבדים ככל האפשר לחונים שלא כחוק בקרבת גנים.

בנוסף, אני גם מקווה שיחולקו כמה שיותר דו"חות תנועה על הסעת ילדים שלא בהתקן ריסון. זה כבר גובל בהזנחה פושעת של חסרי ישע - לפחות 50% מההורים לילדים בגן שמול הבית שלי לא טורחים להושיב את הילדים במושבי הבטיחות.

פורסם
אל תבנה על זה.

לשוטרים בצפון העיר דיי משעמם אז כזה מקרה הוא לחם וחמאה בשבילם.

אם אני אספר לך איזה דו"ח חטפתי ליד הבית (ועוד עם רכב לא שלי) , אתה תיפול.

החל מהשבוע אני אב לילד שהולך לגן.

בעצם ההגדרה הנכונה יותר ומתברר שעגומה מאוד היא "ילד שמוסע לגן".

הגן נמצא ברח' פנחס רוזן בשיכון דן בת"א, שהוא ציר תנועה ראשי. במידה ואין חניה במפרצי החניה שעל המדרכה ליד הגן, האפשרויות (מלבד חניה בתשלום או לחנות רחוק וללכת ברגל כחצי ק"מ לפחות לכל כיוון) הן:

א. חניה בתחנת אוטובוס - אני רואה שהרבה הורים עושים את זה.

ב. חניה על המדרכה ממול, בצורה שלא תפריע להולכי הרגל.

השאלה היא האם פקחי עיריית ת"א והשוטרים מתחשבים בשעות הפיזור והאיסוף ונמנעים מדוחות?

במהלך חודש ספטמבר 2009 יהיה כנראה פיתרון לענין מכשיר המאפשר להחנות למשך 15 דקות

המכשיר יכנס לפילוט בעריות נתניה והוד השרון ונמצא באישורים סופיים בערייות ת"א ראשל"צ ופתח תקוה

כתובת אתר המכשיר www.freepark.co.il

פורסם

המכשיר מהווה פיתרון למי שאמור לחנות במקום שהוגדר מלכתחילה לפריקה וטעינה ולא לחניה במקום שאינו מותר לחניה.

אם שמת לב, פותח השירשור מצפה להתחשבות אם יחנה בתחנת אוטובוס או על מדרכה. במקרים כאלה המכשיר לא יעזור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...