Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי לידידה שלי בארצות ברית את החולצות שהזמנתי מחו"ל כדי שהיא תשלח לי אותן לארץ , ברוב טיפשותי הרבה סמכתי עליה שבאת תעשה ככה , היא קיבלה אותן כבר לפני שבוע וכל פעם יש לה תירוץ אחר ועכשיו היא מסננת אותי ולא רוצה לענות.

האמת ? קשה לי להאמין שהיא תשלח והחבילה דיי יקרה עלה לי 256 דולר.

מה האפשרויות שלי כרגע ?

פורסם

חכה איזה שבוע, אל תתקשר.

אחרי שבוע+ צור קשר ותיראה מה התגובה שלה, אל תזכיר את החולצות.

כמה ימים אחרי זה שאל אותוה מה קורה עם זה ואם היא יכולה לשלוח לך אותן. תשאל אם היא צריכה שתפקיד לה כסף בחשבון בשביל זה או משהו דומה.

יכול להיות שכרגע היא בבלאגן נוראי ואין לה זמן/כוח לחולצות האילו. לך תדע.

הכי הרבה צור קשר עם אחד מאנשי הפורום ששוהים בארה"ב שילכו וידברו אל ה"לב שלה".. ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה לא בעיה של כסף כי אמרתי לה שתשלח במשלוח גוביינא שאני משלם עליו , אני יותר חושש שהיא מתכננת לשמור את החולצות לעצמה או לא יודע מה.

אני יודע שזה נשמע טיפשי/קיצוני מידי אבל אם אני רואה שהיא לא שולחת אפשר לערב משטרה ? הם יוכלו לעזור ?

פורסם

המשטרה הרגילה לא תתערב.

אבל לפני שאתה פונה לאינטרפול:

נסה לדבר עם חבר משותף שידבר איתה.

מעבר לכך - אתה באמת בנוי עכשיו לטיסות לארה"ב לדיונים של המשפט שיכול להמשך שנים ? יש לך הוכחות שיש סיכום בינכם למשלוח שלה לארץ ? אם לא - זו מילה שלך נגד שלה, והזמן שתבזבז בטיסות, מלונות, נסיעות, שכר טרחה עורכי דין, הפסד ימי עבודה לכל הדיונים בבתי המשפט יכול לעלות יותר מ-256$.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

razmel - כן יש תיעוד של הכול במסנג'ר ובפייסבוק , ואינטרפול נשמע לי מוגזם מידי לא ? :lol: לא נראה לי שהם בכלל יתעסקו בזה או שכן ?

ואין לי קרובים בארצות הברית , אם זה היה ככה לא הייתי שולח לה מלכתחילה .

fish - לא , אלה חולצות של טומי הילפיגר שהזמנתי מארצות הברית .

Uno Turbo - כן אה

פורסם

לא האינטרפול, לא המשטרה, לא המתנדבים של המשמר האזרחי, וגם ועד הבית יעזרו במקרה זה.

פרסם פה את הפרטים של הידידה, כדי שלא תעקוץ חברי פורום אחרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הזמן שתבזבז בטיסות, מלונות, נסיעות, שכר טרחה עורכי דין, הפסד ימי עבודה לכל הדיונים בבתי המשפט יכול לעלות יותר מ-256$.

לא בטוח.

שמעתי על דילים מעולים במחלקת מטענים של איר קזחסטן.

פורסם

הבעיה שלך היא בניסוח שלך.

במה בדיוק היא ידידה שלך?

היא פגשה אותך פנים מול פנים בעבר?

או שאתם חברים לצ'אט /בלוג/סקס וירטואלי.

אם זה אחד מהשורה האחרונה - חביבי,קשה לי להאמין שהיא תשלח משלוח של 250 דולר של חולצות לבחור בישראל.

פורסם

תציע לה נישואים

"טיפאני קראט וחצי" מחכה לך פה

היא תגיע בשיגור אקספרס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המשטרה הרגילה לא תתערב.

אבל לפני שאתה פונה לאינטרפול:

נסה לדבר עם חבר משותף שידבר איתה.

מעבר לכך - אתה באמת בנוי עכשיו לטיסות לארה"ב לדיונים של המשפט שיכול להמשך שנים ? יש לך הוכחות שיש סיכום בינכם למשלוח שלה לארץ ? אם לא - זו מילה שלך נגד שלה, והזמן שתבזבז בטיסות, מלונות, נסיעות, שכר טרחה עורכי דין, הפסד ימי עבודה לכל הדיונים בבתי המשפט יכול לעלות יותר מ-256$.

שמעתי שיש דיל של טיסה לארה"ב עם צניחת קונקשן במדריד ב40 דולר :)

[לחובבי פארודיות הפרסומות של טייכר וזרחוביץ']

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במה בדיוק היא ידידה שלך?

היא פגשה אותך פנים מול פנים בעבר?

או שאתם חברים לצ'אט /בלוג/סקס וירטואלי.

גם אותי מעניין. הכרת אותה במציאות? או שהיא "ידידה" וירטואלית?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

"ידידה" מוזרה יש לך. חבל שסמכת עליה.

במידה ואין לך איזה חבר שטס לשם בזמן הקרוב או גר שם והיא לא תסכים לשלוח לך את החולצות, צער לי לבשר לך אבל - נידפקת.

היא גרה שם, אתה גר פה, סמכת עליה והיא מעדיפה לשמור לעצמה את החולצות. אין הרבה דברים שתוכל לעשות בנידון. רק חברים שיכולים להגיע אליה עד הבית.

• תוכן חדש...