Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

2 שאלות:

רציתי לדעת האם ההבדל בין הקומפוננטים של הרץ מסדרת אנרג'י לעומת סדרת הי-אנרג'י עד כדי כך גדול, או שיש הבדל מסויים אבל לא משמעותי ?

דבר שני, איפה עומד הקומפוננט של הרץ אנרג'י esk-165/570 לעומת קומפוננטים אחרים של חברות אחרות כמו מורל, פוקל וכ"ו... (פולס6,דוטק,טמפו ושאר הדגמים הפופולריים).

תודה רבה לעוזרים

פורסם

ההבדל גדול בין hi energy ל energy. שים לב להבדלי הניצול של 2 הסטים. ההיי הרבה יותר חזק ומתאים למגברים חזקים בהתאם. האנרג'י יישמע מצויין גם עם מגבר לא חזק יחסית.

בתור אחד שיש לו קומפוננט של אנרג'י וקואקסיאליים של אנרג'י שמוגברים ע"י מגבר JBL לא חזק במיוחד, אני יכול להגיד שהסט נשמע מדהים!!

פורסם

הבדל עצום בין האנרג'י לבין ההיי אנרג'י .

שמעתי את שניהם ויש הבדל ענק .

לגבי השוואה בין שאר החברות שציינת אני יכול לומר לך שאתה פשוט צריך לשמוע כמה שיותר מכמה שיותר חברות ורק ככה תדע

אולי תתחבר לסט של האנרג'י וההבדל בין ההיי אנרג'י לא יהיה שמיע מבחינתך בכלל .

בוא למפגש הקרוב ותשתדל להיכנס לכמה שיותר רכבים על מנת לשמוע כמה שיותר סטים .

פורסם
הבדל עצום בין האנרג'י לבין ההיי אנרג'י .

שמעתי את שניהם ויש הבדל ענק .

לגבי השוואה בין שאר החברות שציינת אני יכול לומר לך שאתה פשוט צריך לשמוע כמה שיותר מכמה שיותר חברות ורק ככה תדע

אולי תתחבר לסט של האנרג'י וההבדל בין ההיי אנרג'י לא יהיה שמיע מבחינתך בכלל .

בוא למפגש הקרוב ותשתדל להיכנס לכמה שיותר רכבים על מנת לשמוע כמה שיותר סטים .

תפנים את מה שגיא כתב לך.

חשוב שתשמע , רמקולים שאחד אוהב, לא בטוח שינעמו לאוזני השני.

כדאי לך להגיע למפגש ולהתרשם (בעיקר לשמוע...)

פורסם

צר לי לנתץ אשליות, אבל האנרג'י הוא סט נחות משמעותית ביחס לכל דגם מורל.

אם כבר, האנרג'י מתחרה מול הטמפו \ פולס שבערך באותה רמת מחיר. אין שום סעיף בו האנרג'י עדיף על פני המורל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי שהאנרג'י עולה סביב ה 800 ש"ח, וגם זה סכום גבוה על סט לא-משהו.

ההיי אנרג'י לעומתו נשמע מצויין ונותן תמורה פנטסטית לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לטעמי,

האנרג'י הוא סט ממש לא רע ובאלקטרונית ממש לא רואה את המורלים (שוב פעם לדעתי!)

לגבי ההיי אנרג'י , עולם אחר...

אין ספק שזהו רמקול ברמה גבוהה מאוד ואני ממש אהבתי אותי.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
לטעמי,

האנרג'י הוא סט ממש לא רע ובאלקטרונית ממש לא רואה את המורלים (שוב פעם לדעתי!)

לגבי ההיי אנרג'י , עולם אחר...

אין ספק שזהו רמקול ברמה גבוהה מאוד ואני ממש אהבתי אותי.

בהצלחה

רוני נ.

זה רק מעיד שלא שמעת דוטק וסטים כאלו מותקנים ומכוונים כמו שצריך.

האנרג'י הוא סט לא מזהיר בכלל, למעשה אין לו שום סגולות אחרות שמעלות אותו מול המתחרים.

ההיי-אנרג'י זה כבר משהו אחר לגמרי(וגם לא באותה קטגוריית מחיר) גם השלושה חלקים הוא מצויין.

אבל עדיין, ההייבריד אוביישן לדוגמא, טוב יותר מההיי-אנרג'י.

under construction..

• תוכן חדש...