Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סוף סוף זכיתי להתקדם טכנולוגית ורכשתי מכשיר סלולארי תומך פרוטוקול הבלוטוס לאוזניות סטריאופניות.

אני מבקש המלצה לאוזניות בלוטוסו סטריאופוניות, אשר ישמשו אותי להליכות ונסיעה באוטובוסים.

האוזניות ישמשו רק למוזיקה (אני ממש לא מעוניין לענות דרכם לשיחות).

ברשותכם, שתי בקשות:

1. לא אוזניות גדולות.

2. בלי קטיעות באמצע - לאחר בירורים די מאסיביים ברשת, הבנתי שהרבה דגמים של אוזניות בשוק, כל הזמן נקטעים ואותי, באופן אישי, זה מאוד מעצבן.

אם צריך לדבר פה על תקציב, אז אני מעדיף עד 500 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

mazda f2,

ה-S9 קיבלה ביקורות מאוד לא חיוביות באתרים שונים והרבה אנשים התלוננו על קטיעות בזמן השמעת מוזיקה דרכם.

הלינק השני שלך היה למתאם בלוטוס לאוזניות. לפי דעתי, זה סתם מסורבל ולא כ"כ חוסך את כל העניין של הכבל.

nimikipod,

אני שמח בשמחתך, אבל אשמח לפירוט, דגם, לינק, משהו?...

תודה רבה לשניכם.

אשמח לעוד תגובות :-D.

פורסם
הלינק השני שלך היה למתאם בלוטוס לאוזניות. לפי דעתי, זה סתם מסורבל ולא כ"כ חוסך את כל העניין של הכבל.

לאחר שהסתובבתי עם אוזניות כל היום על הצוואר - המוצר הזה שנראה כדיסקית של הצבא נראה לי מצויין

מדובר על אוזנייה לכל דבר - תסתכל על הסרטון באתר שלהם.

http://www.jabra.com/Sites/Jabra/EE-UK/Headsets/Pages/JabraBT3030.aspx

עבדתי בחברה שמייצרת אוזניות בלוטוס שם יצא לי להתעסק עם כמה אוזניות - גם JABRA גם

PLANTROINICS מצויינות. למוטורולה יש מבנה מאוד יחודי שלא ראיתי באף חברה אחרת.

אולי שווה לך לבדוק בחנות איך הן עובדות עם הטלפון שלך מניסיון שלי הרבה מהבעיות מקורן

בטלפון ולא באוזניה במיוחד כאשר מדובר על מכשירים של פלאפון (לפחות אלו שהם שיווקו לפני שנה)

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
לאחר שהסתובבתי עם אוזניות כל היום על הצוואר - המוצר הזה שנראה כדיסקית של הצבא נראה לי מצויין

מדובר על אוזנייה לכל דבר - תסתכל על הסרטון באתר שלהם.

http://www.jabra.com/Sites/Jabra/EE-UK/Headsets/Pages/JabraBT3030.aspx

עבדתי בחברה שמייצרת אוזניות בלוטוס שם יצא לי להתעסק עם כמה אוזניות - גם JABRA גם

PLANTROINICS מצויינות. למוטורולה יש מבנה מאוד יחודי שלא ראיתי באף חברה אחרת.

אולי שווה לך לבדוק בחנות איך הן עובדות עם הטלפון שלך מניסיון שלי הרבה מהבעיות מקורן

בטלפון ולא באוזניה במיוחד כאשר מדובר על מכשירים של פלאפון (לפחות אלו שהם שיווקו לפני שנה)

קודם כל, תודה שנית.

ידיד עם נוקיה 5800 ו-S9 לא הפסיק להשמיץ את האוזנייה, כך שלא מדובר במכשיר של חברת פלאפון.

הרעון עם הדיסקית הוא באמת נחמד, אבל אני ממש לא אוהב שרשראות ולכן ירדתי ממנו.

שניר,

מה זה 8XX ?

אשמח אם תיתן לי קישור לדוגמא ב-EBAY.

נ.ב

אשמח לשמוע חוות דעת על הדגם הבא:

http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23980&catid=930

תודה.

פורסם

קראתי קצת על ה835 וה-855, ההבדל ביניהם הוא 20 דולר.

ראיתי שיש באיביי הרבה חיקויים מהונג קונג בעלות ממוצעת של 20 דולר.

האירוניה היא שהדגם 835 עולה בקישור שהובא כאן, 499 ש"ח ולעומתו, הדגם 855 עולה "רק" 379 ש"ח.

תודה.

• תוכן חדש...