Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

מזה מספר חודשים שאני מחפש רכב לאחר מכירת רכבי הקודם (סובארו אימפרזה).

לאחר בדיקות לא מועטות והיות ואני די מעוניין לקנות רכב קטן המתאים לצרכיי כרגע ברצוני

לרכוש דייהטסו סיריון שהיא מבחינתי די טובה הן מבחינת אמינות והן מבחינת צריכת הדלק וכיוצ"ב.

לגבי נסיעות ממוצע של כ-2 גג 3 נסיעות מחוץ לעיר בשבוע כאשר כל שאר הנסיעות הינן בשטח העיר.

אודה לקבלת עזרה בעניין של הבטיחות אני די מוטרד לגבי הבטיחות בקניית רכב קטן בכלל וסיריון בפרט.

הבנתי וקראתי על מבחני הריסוק וכריות האוויר.

עד לפני זמן מה חשבתי לקנות טיוטה קורולה אולם פרמטר צריכת הלדק מאוד חשוב לי.

מצד אחד לרכב גדול ישנה יותר בטיחות מצד שני יותר צריכת דלק - אני די מבובלבל ולא יודע על מה לתת

את מלוא כובד המשקל והאם עדיף לקנות את הסיריון היות וכבר חודשים מספר שאני מחפש רכב ומתלבט בעניין זה.

תודה רבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...