Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ההחלפה לא דחופה, אולי כדאי לך לחכות קצת ל-E72 שכתבו עליו פה לפני כמה הודעות ונראה מעניין

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת לעניין החום שאייל העלה כאן.

עשיתי בדיקה קצרה וממה שהתרשמתי אזי ה E71 הוא בעל עוצמת הקרינה הגבוהה ביותר בין כל המכשירים שנידונו כאן.

המכשיר שאני העלתי הוא גם בעל עוצמה ממש לא נמוכה אבל ההתחממות שלו אני דווקא זוקף לזכות גודלו והיכולת (או החוסר יכולת) שלו לפנות חום.

בכל מקרה מחשבון קטן של משקל כפול יחס הקרינה (SAR) אני רואה שהמכשיר שלי פולט קצת יותר מ0.09W לעומת N97 עם עם 0.099W.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק מעדכן - לפני שבוע לקחתי E71 באורנג' בסוף. סלקום פשוט לא נתנו הצעה טובה מספיק.

אני מאוד מרוצה - מכשיר מצוין. עכשיו רק אשמח לקבל המלצות לתוכנות ואפליקציות שימושיות, כולל גם דברים משעשעים וכדומה.

כבר יש לי waze ו-fring. מה עוד מומלץ?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משלם 119 לחודש עבור 200 דקות, 200 סמסים וחבילת גלישה בסיסית. בנוסף משלם 700 שקלים עבור המכשיר, מחולק ל-18 חודש זה עולה 157 שקלים בחודש ואז המכשיר שלי (כלומר אחרי 18 חודשים ולא 36). מנויים חדשים באורנג' או כאלו עם דירוג גבוה יותר יכולים לקבל את החבילה הזאת ב-99 שקלים במקום 119. משתלם.

ומה בקשר לשאלות שלי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...