Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך התלבטות - רכב קטן עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך ללבטים הקשורים ברכישת רכב קטן (02-03) הישמש אותי בנסיעות עירוניות ובינעירוניות, בעיקר עבודה-לימודים, הגעתי להחלטה בקשר לשתי מכוניות.

ירדתי מרעיון הפיאט פונטו כי קשה מאוד למצא רכב מספיק שמור, ירדתי מפולו בגלל בעיות כרוניות חוזרות ונישנות, ירדתי מהגטס מסיבת הדלק וקושי במציאת דגם מספיק שמור.

נותרתי עם רעיון לרכוש סיטרואן C3 מנוע 1400 שנת יצור 2003, או באותו מחיר (בערך) דייהטסו סיריון מנוע 1300 שנת יצור 2001.

להלן כמה שאלות:

א. האם כדאי להעדיף את הסיטרואן בגלל נוחות הנסיעה וכי מדובר בשנתון צעיר יותר?

ב. אני הולך לראות ביום שישי דייהטסו סיריון שנת 2001 מנוע 1300, יד שניה (פרטית, הרכב לא היה בליסינג), אוטומטית ועבר 125 אלף קילומטר. מחירון יד 2 הוא 34000, המוכר די עומד על 37500 (3.5K מעל המחירון!). האם יש הגיון בכך?!

ג. אני קצת מתקשה למצא אקזמפלר של סיטרואן לטעמי ביד 2, האם לדעתכם כדאי לבדוק אפשרות קנייה מטרייד אין? קראתי המון בפורום אך לא הצלחתי להגיע להחלטה חד משמעית בנושא.

תודה

פורסם

1. 37.5K לסיריון 2001 זה מחיר ממש מופרך, במיוחד אם הק"מ 125K שזה לא *כזה* נמוך.

2. C3 עדיפה על סיריון בכל הפרמטרים, הבעיה היא שגם במקרה הזה קשה למצוא רכב במצב סביר, והמחירון גבוה יחסית אפילו שזו סיטרואן.

פורסם

תודה על ההתיחסות המהירה.

1. על מה ניתן להתמקח\להוריד את המחיר למושג מציאותי?

2. המחירון עומד על 32K, אני מניח שאם אמצא אקזמפלר ראוי אני מוכן להשקיע את העוד אלף אלפיים שקל במקרה הצורך. האם הרכב שווה את זה? חיפשתי בפורום המלצות\הסתיגויות אך לא משהו קונקרטי. הרכב נחשב אמין ואילו בעיות נחשבות לכרוניות בשנתונים האלה?

פורסם

אממ שמע,מצב השוק של הC3 שואף ל0, פעם רציתי לרכוש רכב כזה ובקושי יש 2 רכבים למכירה וגם הם לא מציאות...

בקשר לסיריון, אין שום הצדקה שתשלם מעל המחירון על נתונים אלה.

• תוכן חדש...