Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך קצת לנקות את חלקי המנוע ברכבי משמן שהתייבש. אני שם WD40, מנגב והתוצאות טובות.

האם אפשר להשתמש בספריי אויר לייבוש במקומות הקשים להגעה? ספריי כזה למחשבים עם אויר דחוס במקום לחץ אויר?

פורסם

אם נוח לך לעבוד עם ספריי כזה שהלחץ שלו לא כ"כ חזק ונגמר מהר זה אפשרי...

תצטרך הרבה מיכלים כאלה, לא ניראה לי שזה משתלם בכלל.

גם לא כדאי לרסס WD40 על חלקים חמים כמו מנוע כי כשהמנוע יתחמם יהיה ריח חריף שתריח בנסיעה, ואני גם חושב שהספריי העלול להתלקח, זו לא הדרך לנקות מנוע!

אם זה חלק קטן אפשרי בלי בעיה רק דאג לנגב טוב משאריות החומר, במקום WD40 תשמתש בספריי קרבורטורים תרסס אותו רק כשהמנוע קר הספריי הזה מתאדה.

פורסם

זה האפשרות היחידה שלי כי אין לי לחץ אויר בבית.. יש המלצה כלשהיא לספריי קרבורטורים? ניקוי אינג'קטורים? זה אותו דבר בערך נכון? וכן אני משתמש כשהמנוע קר

פורסם

ספריי קרבורטורים עולה כ15ש"ח למיכל, ולא תצטרך לחץ אוויר בשימוש הספריי הזה, פשוט תרסס על החלקים המלוכלכים ותנגב עם בד התוצאה תהיה טובה.

רק אל תרסס על חלקי פלסטיק, גומיות וצבע הרכב.

פורסם

אין לי אפשרות לנגב כי זה באזור מעל הגיר מאחורי המצבר כזה. בגלל זה אני רוצה לייבש את זה עם לחץ אויר אך אין לי. בגלל זה חשבתי לקנות ספריי אויר. ראיתי ספריי אינג'קטורים באוטו דיפו אביל המחיר בסביבות ה 30 אני חושב. האם הוא עושה את אותה עבודה?

פורסם

אם מדובר במשטח גדול מלוכלך חבל סתם לבזבז ספריים למנהים, אם זה מקום שאין בו חלקים רגישים למים כמו חלקי חשמל אז אפשר בזהירות עם לחץ מים חזק כמו "גרני" שיש במכונים לשטיפת מכוניות בזהירות בלי שחלקי חשמל ירטבו.

בספריי לחץ אוויר אין מספיק לחץ להעיף את כל הלכלוך..

פורסם

ישנו חומר לניקוי חלקי אלקטרוניקה שמנקה מעולה ומתאדה במהירות רק הבעיה שהוא מגיע בחביות של 180 ליטר (ככה זה אצלי בעבודה בכל אופן) חומר מצויין. משתמשים בו בהרבה מוסכים. אנחנו שמים אותו במרסס יד ומשפריצים על האיזור הדרוש אגב הוא מאוד ידידותי לגומיות שלא כמו הספריים למינהם.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

המלצה חמה שלי, יש ספריי פצצה של PRESTONE, הוא נמכר באוטו דיפו, זה קצץ שאת מתיז על החלקים שהם חמים, נגיד על המנוע עצמו אם הוא מלוכלך בשמן יבש ומגעיל אתה מותן לו דקה שתיים ואתה ממש רואה שזה מטפטף שמן...הוא פשוט מפרק את זה, ממש מומלץ, אצלי ברכב החלק העליון שעליו כתוב SEAT היה ממש מלוכלך ולא הצלחתי לנקות את זה, השתמשתי בחומר ומאז אני קונה, שאני במוסך אני מנקה גם למטה, ככה אם יש נזילה או משהו ישר אני עולה על זה כי החלקים נקיים

http://www.prestone.pl/wp-content/uploads/big/prestone_engine_degreaser.jpg

פורסם

ישנו ספריי S 100 מיועד לניקוי מנועים של אופנועים משפריצים על המנוע ממתינים מיספר דקות ושטיפה קלה במים מורידה את החומר ואיתו השמן והליכלוך לא פוגע בגומיות וכו', לאחר השטיפה מעבירים סמרטות והמנוע ניראה כמו חדש .(זהירות בשטיפה במים על חישנים ).ניתן ליקנות בחנויות לאביזרי וחלקי אופנועים .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...