Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי לקחה לסיבוב את הגולף החדשה (נקנתה לפני כ3 חודשים) ובאחד הרמזורים היא מספרת שאיזה מישהו ( ואין לי מושג מה הסיבה) לקח רוורס ודפק את האוטו קלות.

הבחור מודה באשמה ויש לי כאן את הכרטיס ביקור שלו ביחד עם המספר רכב.

הנזק לרכב ( אני יעלה תמונה יותר מאוחר ) הוא ממש קטן, הלוחית רישוי טיפה התעקמה ויש סימנים קלים ביותר על הרכב ליד הלוחית..

השאלה עכשיו מה לעשות?

להפעיל ביטוח נראה לי לא צריך, פשוט ללכת למוסך שמתמחה בפחחות ולקהל הערכת נזק ואז ליצור קשר עם הבן אדם?

מה קורה אם הבן אדם הזה אומר לי שלא מקובל עליו העלות .? במקרה כזה יכול להיות שיהיה שווה לי לקחת את הנגיד 300 שקל האלה עליי?

שוב יותר מאוחר אני יעלה תמונה ואולי תוכלו לתת לי בערך אומדן..

פורסם

מדבריך עושה רושם שהנזק די קטן ולא יקר לתיקון (לוחית רישוי חדשה - כמה עשרות שקלים).

גם אם יסרב לשלם, אני לא בטוח שכדאי להתעסק עם תביעות ביטוח וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי זאת התמונה שצילמתי..

כמו שאתם רואים המספר למטה בצד שמאל קצת התעקם וגם הפח או הפלסטקי או מה שזה לא יהיה החומר שממנו עשוי כל הטמבון גם קצת נכנס פנימה מתחת למספר ( הסרתי את הרגים לראות).

כמו כן ישנם כמה סימנים מצד שמאל של המספר..

כמה בערך יעלה תיקון של העסק הזה והאם אחרי תיקון יורגש בכלל שקרה שם משהו?

תודה.

גולף.jpg

פורסם

אין שם נזק כמעט.

אני לא היתי נוגעת מתקנת.

היתי בטוחה בתחילה שהטמבון כולו נמעך, במקרה הזה תשאיר כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש שם חור.. תיקון על ידי מילוי בלבד..עין לא מזוינת לא תרגיש כלום וזה כמובן עדיף על החלפת הפגוש כולו (גם אם מישהו אחר משלם).

פורסם

רצוי לבדוק את מה שמאחורי הפגוש, לראות שקליפסים לא נשברו ומגנים אחוריים לא התעקמו.

בדיוק היום הכנסתי את הרכב לתיקון שכזה רק מאחורה, אומנם חיצונית היו רק שריטות על הפגוש, אבל הטמבון עצמו גם התעוות קלות (היה צורך להתעמק כדי לראות את העיוות) ולא ישב טוב מה שהעלה חשד לפגיעה במגן האחורי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אין שם נזק כמעט.

אני לא היתי נוגעת מתקנת.

היתי בטוחה בתחילה שהטמבון כולו נמעך, במקרה הזה תשאיר כך.

ל'

אתם חייבים להבין אני דיי פריק בכל מה שנוגע לאוטו שלי.. מנקה אותו פעם בשבוע בעצמי דואג כל הזמן לשמור עליו ככה שיראה טיפ טופ...

ברור לי שזה לא ביג דיל הסיפור הזה אבל זה עדיין מציק לי בגלל זה אני שואל מה ניתן לעשות.

פורסם
יש שם חור.. תיקון על ידי מילוי בלבד..עין לא מזוינת לא תרגיש כלום וזה כמובן עדיף על החלפת הפגוש כולו (גם אם מישהו אחר משלם).

איפה בדיוק אתה רואה חור? לפי מה שאני רואה אין שום חור רק פח שנלחץ טיפה פנימה וצבע..

פורסם
רצוי לבדוק את מה שמאחורי הפגוש, לראות שקליפסים לא נשברו ומגנים אחוריים לא התעקמו.

בדיוק היום הכנסתי את הרכב לתיקון שכזה רק מאחורה, אומנם חיצונית היו רק שריטות על הפגוש, אבל הטמבון עצמו גם התעוות קלות (היה צורך להתעמק כדי לראות את העיוות) ולא ישב טוב מה שהעלה חשד לפגיעה במגן האחורי.

למזלי מדובר בבחור שנסע קלות אחורה ברוורס ולא באיזה כניסה רצינית + השילדה של הגולף היא ברוך השם טפיה יותר חזרה מכל יפנית/קוראנית ממוצאת ועשויה מחומר יותר חזק מנייר..

פורסם

תיקון של נזק כזה סתם בזבוז כסף וזמן ... תשים מספר חדש שלא יפריע לך בעין :) וסע לשלום

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
איפה בדיוק אתה רואה חור? לפי מה שאני רואה אין שום חור רק פח שנלחץ טיפה פנימה וצבע..

זה לא פח אלא פלסטיק.

הפס האנכי משמאל ללוחית באזור הIL נראה כחתך\חור בפלסטיק, אבל אתה אומר שרק כיפוף אז סבבה. (אגב הפלסטיק גמיש ובשביל לגרום לכיפוף בו צריכה להיות מכה לא קלה)

פורסם
זה לא פח אלא פלסטיק.

הפס האנכי משמאל ללוחית באזור הIL נראה כחתך\חור בפלסטיק, אבל אתה אומר שרק כיפוף אז סבבה. (אגב הפלסטיק גמיש ובשביל לגרום לכיפוף בו צריכה להיות מכה לא קלה)

זה הכן רק כיפוף..

ממה שאישתי אומרת וממה שגם חשבתי ברגע שראיתי את הפגיעה הנקודתית הזאת מדובר בג'יפ מסוים עם משהו כמו תפוח או משהו אחר בולט מאחורה שעשה את הנזק המקומי.. כמו שאמרתי מדובר בנסיעה אחורנית של האוטו הפוגעה במהירות קטנה ביותר.

פורסם
תגיד תודה שיצאת בחיים, ובזה זה נגמר.

איזה תודה כל היום אני מסתובב בחרא הרגשה..

האוטו היפה והשמור שלי קיבל סטירת לחי היום :-(

פורסם

תכנס לפרופורציה.

סדק קטן בטמבון, חתיכת פלסטיק.

זה לא טוטאל לוסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...