Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לאומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

שאלתי היא: אם נניח אני עובד במקום עבודה מסויים במשך שנה ואחכ עזבתי את מקום העבודה האם אני צריך להגיד לביטוח

לאומי שאני לא עובד או שהמערכת שלהם מזהה את את לאחר תקופה מסויימת?

קשה באימונים קל בים

פורסם

את הכסף על מה שאני חייב להם אני אשלם להם .

הבעיה היא שהם לקחו לי תשלום שקיבלתי ממילואים בסך 1167 והם כל פעם אומרים משהו אחר

פעם אחת שקיבלתי תשלום גבוה על מילואים פעם אחרת הם אומרים שאני רשום אצלהם על סטטוס של עובד {למרות שאני מכניס את המילואים בתור סטודנט } אז ביטוח לאומי ראה שאני לא עובד אז לקח את הכסף ממילואים עד שאני יסדר את החוב

לא נראה לי נכון כל העניין הזה

עכשיו אני חייב להם 1167 שח על תשלום שקיבלתי מביצוע מילואים

קשה באימונים קל בים

פורסם

עם ביטוח לאומי לא מתעסקים.

ידידה שלי שנה הייתה בחול, לא שילמה ביטוח לאומי. חזרה, קיבלה קנס של 6000 שקל בנוסף לקרן שהיא הייתה צריכה לשלם על התקופה הזאת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

המוסד הזה עובד עקום ומאוד מאוד לאט.

אני הפסקתי לעבוד לפני שנה בערך, פניתי אליהם מיוזמתי (למרות שבאתר שלהם כתוב במפורש שאין צורך לעשות זאת) ובכל זאת קיבלתי דרישת חוב עם קנס של כמה מאות שקלים.

אם יש לך סבלנות, הדרך הנכונה לטפל בנושא היא במכתבים. הבעיה היא שכל סבב מכתבים לוקח בערך חודש ולכן דרושה הסבלנות.

אם לא, פנה לך את הבוקר וגש לסניף ביטוח לאומי הקרוב למקום מגוריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדכון

הייתי בביטוח לאומי אין להם מושג למה הם הורידו לי כסף מהמילואים

כשהלכתי לברר כמה חוב יש לי הפקידה אומרת אין לי חוב אני על סטטוס של עובד ברגע שאמרתי לה אני לא עובד יש חוב

סגרתי את החוב שלי ונתתי הוראת קבע

עכשיו נראה מתי אני יקבל את כספי בחזרה

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...