Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עשיתי פורמט למחשב, אין דיסק התקנה של הלוח אהם ואני לא מצליח למצוא שום דרייבר מתאים.

מדובר על פינטיום 4 2.8 .

על הלוח רשום REV 2.3 .

מדובר על לוח של IBM.

אם יש דרך למצוא עוד פרטים על הלוח דרך המחשב אני ישמח לדעת.

תודה מראש מקס.

פורסם

דריברים ללוח

זה פעם ראשונה שאני שומע

למה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דרייברים לchipset שעל הלוח אם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

מה שאתה מחפש זאת תוכנה שנראת EVEREST, תוריד תתקין, היא יודעת למצוא את כל הרכיבי חומרה וגם להוריד לך את הדרייבר הנכון.

בהצלחה

פורסם

ממתי צריך דריברים לציפסט

למה אתה צריך לזה איפה אתה ניתקל

פורסם

המחשב לא עובד כראוי, חיבור אינטרנט, כרטיס מסך, כרטיס קול, מעבד.

בשביל זה צריך התקנה ללוח אהם.

תודה אני ינסה למצוא את התוכנה.

מקס.

פורסם

אתה לא קורא נכון את הדגם של המחשב - בוודאות באתר של IBM ישנה אפילקצייה אונליין שמוצאת לך את סוג הלוח ונותנת לך את רשימת הדריברים המתאימים.

או לחילופין תתקין SP3 אם זה XP -ותנסה לעשות WINDOWS UPDATE - רוב הסיכויים שתמצא את כל מה שאתה מחפש שם.

פורסם

עכשיו אני עושה עדכון למחשב ומנסה להוריד את SP3.

הורדתי את התוכנה EVEREST v2.20.405 , זה מצא לי את כל הפרטים על המחשב שלי.

איך אני מתקין דרך התוכנה את הדרייברים החסרים? או עושה UPDATE?

מקס.

פורסם

הכי טוב זה לזהות את דגם הלוח אם שלך (דרך EVEREST), להכנס לאתר היצרן של הלוח ולהתחיל להוריד את הדרייברים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המחשב לא עובד כראוי בגלל דריבר לציפסט

אלא אתה צריך דריברים לכל הממשקים הללו

אין קשר לציפסט

פורסם

זה קשור גם לצ'יפסט וגם לממשקים האחרים שנמצאים על הלוח במיוחד במחשב נייד.

במידה והEVEREST מצא ך את המידע, כנס לאתר של היצרן וחפש לפי דגם מחשב את הדרייברים שאתה צריך, במידה ואתה לא מציח לעשות את זה במחשב הזה, תנסה להוריד במחשב אחר ולהתקין דרך DISK ON KEY

פורסם

במחשבי IBM ב-BIOS אפשר לראות מה ה-MACHINE TYPE. לפי זה אתה יכול להוריד דרייברים באתר שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת שאני מחפש ומחפש ושובר תראש אני לא מוצא עדיין שום דרייבר.

הנתונים של המחשב הם:

CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133)

Motherboard Name IBM 8187Y5K

Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G

System Memory 992 MB (DDR SDRAM)

BIOS Type Phoenix (09/16/04)

Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Communication Port יציאת מדפסת ECP‏ (LPT1)

אני לא מצליח למצוא שום דבר לא באתר של IBM לא בגוגל, אם מישהו יכול לתת לי לינק ישיר להורדה או משהו כזה אני ישמח.

מקס.

פורסם

http://rapidshare.com/files/176189927/3_Uniblue_DriverScanner_2009_2.0.0.49_For_WwW.HoRaDoT.NeT_by_Prince_O.o.rar

תוריד ותפעיל.. התוכנה סורקת את כל המחשב ובודקת איזה דרייברים חסרים. אם הצלחת להפעיל את האינטרנט במחשב הזה, אז עוד יותר טוב.. אם לא, הותכנה תגיד לך איזה דרייבר אתה צריך, ותוריד אותו ידנית ממחשב אחר עם אינטרנט. יש כבר סיריאל שמגיע עם הקובץ ראר.

Stay Dirty

• תוכן חדש...