Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיאט הזו אמינה כמו כל יפנית בשנתון הזה.

באמת אתה מתכוון לזה ???

ידידי - עזוב את המכונית הזו - חבל שתצטער

רציתי לדעת עם יש סיבה מאחורי המילים האלה או שזה על סמך דברים ששמעת?

פורסם
לפי דעתי תשאל במועדון פיאט ישראל

שם תקבל תשובה שיותר תספק אותך שנוגע לטפולים וחוות דעת (מבלי לפגוע באף חוות דעת של משתמשי הפורום)

http://www.fiatclub.co.il/

הפורום שם פחות פעיל מפה ואני צריך תשובה מידית,פירסמתי שם כבר

ואני מקבל תשובות מספקות פה בפורום

פורסם

שמע ידידי - בסך הכל אני רוצה לטובתך

אתה נשמע לי צעיר ומתלהב אבל שמע לניסיון של אחרים .

היו לי כבר מכוניות ואופנועים מכל הסוגים והמינים ולכן היום אני יכול לאמר לך שמכוניות ואופנועים יפניים הם - מבחינת אמינות , הטובים ביותר .

אני מבין שהתלהבת מהמכונית אבל חבל שתקנה מכונית בעייתית שרק תבלה אתה במוסך .

יום נעים ושבת שלום .

פורסם

לגבי הרכב הזה ספציפית הייתי מליץ לוותר אבל דווקא הייתי הייתי ממליץ לך על הבראבו, לפי דעתי הרכב זול ונראה ממש טוב.

לגבי מר איילצבי, אני האמת מתפלא שבפורום רכב את מכליל את כ-ל המכוניות הלא יפניות שהן לא אמינות וקנייה שלהן תגרום לך לעבור לגור במוסך.

כמו שכבר נאמר, בשנתונים האלה מה שיקבע את אמינות הרכב זה התחזוקה ולא המוצא שלו.

לאמא שלי יש בראבה 1.6 אוט' 2001 שהדבר החרגי היחיד בכל השנים האלה זה החלפת מחשב מנוע, לאבא של אשתי יש מזדה לנטיס 2004 שחודשיים אחרי תום האחריות היה צריך לפרק לה ראש מנוע בגלל שסתום שנשבר, ולפני חצי שנה הוא בילה הרבה זמן במוסכים שלא הצליחו לפתור לו את התקלה.

נכון שאלה מקרים נקודתיים אבל בחייאת, מספיק כבר עם ההכללות האלה

פורסם
כ"כ אמין שב-140K כבר החליפו לו מנוע.

אם מספר המנוע לא תואם זה פתח לצרות והונאות. לא בעלים קודמים ולא בטיח.

הכל סודר כבר המספר מנוע מופיע ברישון החדש

תיראו הרבה דברים חדשים יש באוטו כמו קאמשאפט, ראש מנוע, משולשים,ברקסים חדשים,בולמים

הבעיות שהתגלו בבדיקה עד כדי כך רציניות?

נזילת שמן לא הגיוני שיהיה? גם לאוטו משנות ה2000 יש נזילות, הדבר שמלחיץ אותי ברכב זה המחשב של מערכת ההזרקה.

הבחור שבדק את האוטו אמר שהמנוע בסדר שאין מה לדאוג שרק צריך להתחבר למחשב ולהסדיר שם את הדברים

פורסם
הפיאט הזו אמינה כמו כל יפנית בשנתון הזה.

באמת אתה מתכוון לזה ???

ידידי - עזוב את המכונית הזו - חבל שתצטער

אתה זה שזורק דברים באוויר ללא ביסוס.

לחבר קרוב יש בראבו כבר כמה שנים,הרכב הזה אמין נקודה.

לא משנה מה תגיד הרכב הזה אמין כמו יפנית בשנתון הזה.

כל רכב בן 12 שנים יהיו לו בעיות,יפני קוראני איטלקי כל רכב.

לבראבו אכן יש מחלה לגיר האוטומטי שנוטה למות טרם עת,אך הרכב הנל הוא ידני.

ואביב,גם למרצדס יכול ללכת מנוע אחרי 140K אם היא לא טטופל כמו שצריך.

אצל חבר שלי המנוע כבר עשה 170K בלי בעיות,ולמה? כי הרכב מטופל.

בקיצור,די עם הסטיגמות.

ואני אומר את זה לא בגלל שיש לי רכב אירופאי,האמת שיש לי שרייד יפנית אמינה,אבל הבראבו לא פחות אמינה ממנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב השרשור הזה לא הופך להיות דיון פילוסופי עתיק יומין בנושא אמינות יפניות vs. אמינות אירופאיות. רבים וטובים כבר איבדו את עצמם לדעת עקב הויכוח הזה :-)

כמו כן הדיון לא בנושא אמינות רכב מסוג זה, לשם כך יש פורום ייעוץ ברכישת רכב. אני מאמין שאם תחפש שם תשמע את כל הדעות וויכוחים בנושא.

השרשור נשאר פתוח לחיווי דעה לגבי בדיקת הרכב והממצאים הספציפיים. תגובות לא מכוונות לסוגיה הטכנית ימחקו מעתה.

דעתי עדיין שממצאי הבדיקה לא משהו, אך לא הייתי סומך על זה וניגש למוסך שעליו אני כן סומך.

פורסם

אני מעריך שלא תצא מפה עם פחות מ-6-7 אלף ש"ח על תיקונים.

הצעה שלי - תלך על פיאט בראבה, לא בראבו.

נכון שהפוזה היא לא בדיוק אותה פוזה, אבל על ה-10 אלף ש"ח שלך תוכל להוציא דגם 99 או אולי 2000.

זה קודם כל יותר צעיר ושנית זה גם יכול להיות אוטו עם פחות הוצאות.

אני הייתי מפחד מאוד מהחלפת המחשב הנ"ל ומציע לך לאמת מחירים מול מוסך מורשה פיאט.

חוצמזה אני בספק לגבי אמיתות הק"מ של הרכב הנ"ל. לשיקולך.

פורסם

אוקיי לאחר שראיתי את התרד אז אני אגיב.

אני בעל האוטו המוצע למכירה.

האוטו לאחר ישור קו דיי ארוך שלי . אני שוקל למכור את הרכב בגלל האישה ה"מוכשרת" שהוציאה רישיון רק לאוטומט.אם לא ימכר ישאר אצלי (המודעה שפירסמתי יושבת כמה חודשים ואין שלט מכירה על האוטו)

לגביי הבעיות שהתגלו בבדיקה.

6 7 אלף שקל. איך הגעת לסכום המופרך הזה? למה להבהיל את הבחור ?

150 שקל כיוון פרונט +300 שקל מותחן טיימינג +בלם יד אני חושב שצריך רק למתוח את הכבל אבל אני יברר את זה במוסך.מקסימום אם הברקסים האחוריים נגמרו אז עוד 300 שקל .

על הבעיה של מערכת ההצתה לא ידעתי האוטו עבר ניקוי בית מצערת .

לפני שבוע הוחלפו 2 מותחנים של החגורה של המדחס והפולי שהיו 1 סדוק ואחד שבור .

האוטו גם נבדק במוסך מורשה של פיאט ואמרו שאין בעיה במערכת ההצתה והבעיה היא בקאמשאפט והוא הוחלף בחדש (לא משופץ חדש). מחר אני יחזור למוסך שוב לבדיקת מחשב לראות מה קרה. ואני יתן תשובה לבחור לגבי המצב.

לגבי האמינות של הקילומטרז אז כן זה הק"מ האמיתי .לא שיחקו ולא בטיח.

אז איך 6 7 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...