Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת מזה.

משקיעים אבל לא עד הסוף זה הכי מעצבן, מוציאים כסף ולא עושים עם זה כלום

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אתה בטוח שזה המוצר המוגמר?

סוף סוף אני מרגיש שאולי בכל זאת מה שאני עושה נחשב למשהו שיש לו גימור :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד ניסיון להכניס סלון ביתי לרכב? אהבתי את פס הצבע האמצע! :shock::shock::shock:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני מכיר את הבעלים ואת הרכב

הוא מתכוון להעיף את הרמקול הביתי ולבנות משהו נורמאלי יותר

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אל תגידו לי שגם את זה עשה תומקאר:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לא במקום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אל תגידו לי שגם את זה עשה תומקאר:-)

אאני לא מכיר את תומקאר אבל אבקש מהמנהלים למחוק את האוטו של AVK ,היא ממש לא במקום.

אם אתה לא מאמין במה שהוא עושה ואתה לא אוהב את מה שהוא בונה זה לא דרך להגיד את זה פה,ויותר מזה שמור את דעתך לעצמך!

כייוון שמי שירצה ללכת אליו ואקרא את ההודעה שלך יחשוב פעמים אם ללכת אליו וככה הבן אדם יאבד פרנסה,

בנסוף אם הוא לא יכול להגיב בקשר לנאמר אז זה לא נראה לי פייר להגיד עליו את זה...

פורסם

הודעה... למחוק לו את ההודעה - אבל אז יצא שאני אמרתי "לא במקום" למישהו שאמר משהו שהוא כן במקום :-P

מגניב 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

אין מה למחוק לו את ההודעה.

זאת סה"כ בדיחה עצובה של מישהו שמנסה להצחיק אבל לא הולך לו.

עם כל הדאחקות שרצות כאן אולי על תומקאר, כולם יודעים שעדיין זה נשאר אחד המקומות היותר טובים לרכישת ציוד.

תומר בן אדם אמין, הגון ועם מחירים מצויינים.

אני אישית לא מכיר כמעט אף אחד שעומד מאחורי המוצרים שלו כמוהו, וזה כולל החלפות של מוצרים שהקתנת ואתה לא מבסוט מהם.

אפילו אני אישית מכיר מקרה שיומיים אחרי התקנה!!! (ההתקנה הייתה בשישי ותומר התקשר בראשון) תומר התקשר ללקוח וביקש ממנו לחזור והוא יחליף את הרמקולים למשהו אחר רק כי פשוט לא שמעו טוב והוא לא היה מבסוט מהתוצאה הסופית.

בכל מה שנוגע להתקנות שלו - הרמה של רינתיה היא הרמה המקובלת בשוק היום, אולי אפילו טיפה יותר, והמחירים ללא תחרות כמעט.

יש מתקינים שנחשבים כאן ליותר איכותיים ועל רובם ככולם יש גם אין ספור סיפורי טענות והשמצות.

אני מודה ויודע שאין מצב שתומר מתקרב לרמה של מישהו כמו יוסי.

אבל ביננו? כמה מתקינים כמו יוסי יש בארץ? יוסי זה סטנדרט בפני עצמו.

אבל אני מוכן להבטיח לכם שבן אדם שיילך להתקין מערכת אצל מקום "נחשב" כמו רדיו מילאנו (ואל תגידו לי שזה לא מקום נחשב - ויש לי עוד כמה מתקינים ככה בשלוף אבל אני לא רוצה לגרור את הדיון לאן שלא צריך, פשוט תראו כמה ביקורות יש כאן על אנשים), בן אדם שיגיע לרדיו מילאנו יקבל ציוד נחות יותר והתקנה נחותה יותר מאשר בן אדם שיגיע לתומר.

לתומר נכון לעכשיו אין מתקין והוא מתקין לבד.

למה?

פשוט כי נמאס לו גם מהרמה של המתקינים שלו וגם מהדרישות שלהם.

נכון שלא מדובר באחד ממתקיני העל, אבל יש כאן פשרה נהדרת בין איכות למחיר.

ומי שתקציבו מוגבל ולא יכול להוציא הרבה אז לטעמי זאת אחת האופציות היותר טובות שיש היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...