Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם יש לכם בדלת של ליד הנהג מקום למפתח ויש לכם אזעקה מקורית אפשר לפרוץ לכם לאוטו בלי בעיה

ככה עשו לי.. פשוט שלפו את הצלינדר של המפתח בדלת של ליד הנהג.. וסובבו שם את המגנון והופ.. האזעקה מנוטרלת וכל החלונות יורדים :(

אני מקווה שאף אחד לא ישתמש בזה לרעה

לי פרצו בחניון של מקיף ח בראשון לציון בזמן קורס נהיגה נכונה/מונעת

פורסם

לא כל כך נכון מה שאתה אומר.

אין שום קשר לאזעקה

הקטע הוא כזה, בכל רכבי פלוץ או לפחות בדגמים האחרונים, גולף 4, פאסאט ובורה ישנה אפשרות להעלות חלונות ולהוריד אותם בעזרת מפתח בדלתות הקדמיות (שנת 2002 ומעלה זה רק בדלת נהג).

איך המנגנון הזה עובד :?:

בתוך הדלת ישנו כפתור שאם רוצים לנעול מסובבים אותו עם כיוון השעון ואם רוצים לפתוח אז הפוך, את אותו כפתור מסובב מאין מברג שמחובר לפנים של הצילנדר והוא פותח או סוגר את החלונות שהמפתח בפנים,

מה שהפורצים עושים :?:

הטריק החדש (לי פרצו את הגולף לפני שנה וחצי ככה) הוא לתלוש את הצלינדר בעזרת מברג גדול או כל כלי אחר ולסובב את הכפתור והחלונות למטה.

כפי שידוע לי האזעקה תפעל כרגיל, אין בדרך זו אפשרות לפתוח דלתות אלא רק חלונות.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אין שום קשר לאזעקה

הקטע הוא כזה, בכל רכבי פלוץ או לפחות בדגמים האחרונים, גולף 4, פאסאט ובורה ישנה אפשרות להעלות חלונות ולהוריד אותם בעזרת מפתח בדלתות הקדמיות (שנת 2002 ומעלה זה רק בדלת נהג).

בתוך הדלת ישנו כפתור שאם רוצים לנעול מסובבים אותו עם כיוון השעון ואם רוצים לפתוח אז הפוך, את אותו כפתור מסובב מאין מברג שמחובר לפנים של הצילנדר והוא פותח או סוגר את החלונות שהמפתח בפנים,

הטריק החדש (לי פרצו את הגולף לפני שנה וחצי ככה) הוא לתלוש את הצלינדר בעזרת מברג גדול או כל כלי אחר ולסובב את הכפתור והחלונות למטה.

שי

אצלי זה ניטרל את האעזקה :( הכנסתי מברג אח"כ בבית .. סובבתי ימניה ירדו החלונות סובבתי שמאלה או משהו כזה האזעקה נוטרלה

ועשו לי את זה לפני שנה ויותר :( וכן שלפו את הצלינדר.

פורסם

אין שום קשר לאזעקה

שי

אצלי זה ניטרל את האעזקה :( הכנסתי מברג אח"כ בבית .. סובבתי ימניה ירדו החלונות סובבתי שמאלה או משהו כזה האזעקה נוטרלה

ועשו לי את זה לפני שנה ויותר :( וכן שלפו את הצלינדר.

לי עשו את זה בגולף הקודמת בחוף 4X4 בראשון, האזעקה כן פעלה ולמזלי לא גנבו לי כלום מהרכב, רק מבאס שהנזק שהם משאירים הוא יקר מאוד.

צילנידר חדש

תאום צילנדר למפתח הקיים

החלפת ידית כי לרוב הם פוגעים בה

צביעה של הידית החדשה לצבע הרכב

פורסם

מילא מערכת לא אכפת לי

אבל גנבו לי דיסקים של טופאק שאני שנים איתם

וגם ירד גשם וכל הרכב היה מלא מים :(

פורסם
לי עשו את זה בגולף הקודמת בחוף 4X4 בראשון

איזה מקום מועד לפורענות... :mad:

המשטרה נוקטת באמצעים (חלקם סמויים) אבל לפי מאסת הפריצות כנראה שלא מספיק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

חוף 4x4 זה החוף של כל הנסים.

יום אחד ישב איזה בחור עם אחמפרזה לשתות בירה בחוף

חזר ופתאום אין לו ספויילר...

פורסם
לי עשו את זה בגולף הקודמת בחוף 4X4 בראשון

איזה מקום מועד לפורענות... :mad:

המשטרה נוקטת באמצעים (חלקם סמויים) אבל לפי מאסת הפריצות כנראה שלא מספיק.

ידוע לי על החוף הזה, שירתתי צמוד עליו עוד שפיתחו את האיזור שם,

אני ממש אבל ממש משתדל לא להגיע לשם עם הגולף אלא עם רכבי ליסניג למינהם אבל מעדתי באותו היום.

kugler כתב:

אבל גנבו לי דיסקים של טופאק שאני שנים איתם

דיסקים אפשר להוריד מהקאזה ולצרוב או לקנות, מה תגיד על תמונות של חודש וחצי בחול :?:

• תוכן חדש...