Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאימי יש טויוטה אוונסיס 2004 שמטופלת במוסך של טויוטה מיום קנייתה כרכב חדש, כל הטיפולים בוצעו בזמן, כמו כן הנהיגה ברכב היא רגועה ולא אגרסיבית.

לפני כשבוע הרכב התחיל להתחמם, בבדיקה במוסך נמצא שהלך ראש מנוע , והסיבה היא מכיון ש'הלכה' ההברגה של חלק מברגי ראש המנוע.

האם יתכן שדבר כזה הוא לא פגם בייצור?

פורסם

נשמע מוזר! ואני חושב שכדאי לך ללכת לעוד מוסך בשביל עוד דעה.

יכול להיות שבמוסך הרסו את ההברגה (וזה לא מפתיע אצל ה"מקצועיים" האלה בארץ) ועכשיו מנסים

לכסות על עצמם.

בנוסף לזה תערב גם את היבואן.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הברגות נהרסות בדרך כלל בסגירה ולא בפתיחה .

יתכן שחלק מההברגות נהרסו בזמן הסגירה ורק בפתיחה נתגלה ההרס של ההברגות.

במידה שזו הטענה של המוסך המרכזי שזה מה שגרם לכשל של ראש המנוע.

הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם ולשאת באחריות לתיקון.

למרות שהרכב לא במסגרת אחריות התקלה נגרמה בזמן שהרכב היה במסגרת האחריות והתקלה לא נתגלתה על ידם.

ומה עוד שהרכב טופל רק במוסכי רשת.

אני יודע על יבואן רכב שתיקן רכבים עם פגם ביצור גם לאחר 10 שנים.

פורסם

pizo, כבר הרבה זמן אני שם לב לדעותיך המשוחדות משהו על רכבי סיטרואן ופז'ו ושנאתך העזה כלפי טויוטה, אבל במקרה הזה לדעתי אין כאן שום פגם בייצור וגם קשה לי להאמין שביום בהיר אחד "נחרשו" ברגי הראש מנוע והמנוע התחמם, מה גם שמדובר ברכב שהוא לפחות 5 שנים על הכביש.

אני מאמין שהתרחשה תקלה כלשהי במערכת הקירור (תרמוסטט תפוס, סתימה ברדיאטור, נזילה שלא התגלתה בזמן) והמוסך ניסה את שיטת מצליח.

זאת לפחות ההשערה שלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
pizo, כבר הרבה זמן אני שם לב לדעותיך המשוחדות משהו על רכבי סיטרואן ופז'ו ושנאתך העזה כלפי טויוטה, אבל במקרה הזה לדעתי אין כאן שום פגם בייצור וגם קשה לי להאמין שביום בהיר אחד "נחרשו" ברגי הראש מנוע והמנוע התחמם, מה גם שמדובר ברכב שהוא לפחות 5 שנים על הכביש.

אני מאמין שהתרחשה תקלה כלשהי במערכת הקירור (תרמוסטט תפוס, סתימה ברדיאטור, נזילה שלא התגלתה בזמן) והמוסך ניסה את שיטת מצליח.

זאת לפחות ההשערה שלי.

איתמר.

אל תשחק אותה תמים זה מוציא אותך ממש לא טוב!אם אני אוסיף את הקללות שירקת על הצרפתיות והברכות הרבות שיירית של היפניות במיוחד סוזוקי אתה תצא כדו פרצופי/לשוני.תכלס לעניין הרכב טופל בצורה מסודרת במוסך מורשה של טויוטה אם המוסך משקר אחרי שפישל ומנסה להפיל את התיק על הלקוח זה משהו אחד.אבל מתוך תקווה שהמוסך דובר אמת אז התקלה היא ככל הנראה פגם במנוע כמו שקורה בסדרתיות בשנים האחרונות בטויוטה!,טיעונים מצחיקים שהרכב "כבר" בן 5 זה הייתי מקבל אם זה היה רכב צעצוע.

פורסם

למה המוסך פה בכלל על הכוונת? הוא פירק את הראש בעבר? לא נראה לי.

כנראה שאטם הראש נשרף או הראש עצמו עכול ומים הגיעו לתבריגים ותפסו אותם, זה לא משהו נדיר כל כך במחוזותינו.

• תוכן חדש...