Jump to content

isaacp

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של isaacp

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מכיון שכמעט ואי אפשר להשיג את גירסת ה 9 מקומות של הרודיוס, רציתי לדעת אם אפשרי לקנות את גרסת ה 7 מקומות, ולהסב אותה ל 9 מקומות? (האם המסילות ברצפה מתאימות וכו')
  2. לאימי יש טויוטה אוונסיס 2004 שמטופלת במוסך של טויוטה מיום קנייתה כרכב חדש, כל הטיפולים בוצעו בזמן, כמו כן הנהיגה ברכב היא רגועה ולא אגרסיבית. לפני כשבוע הרכב התחיל להתחמם, בבדיקה במוסך נמצא שהלך ראש מנוע , והסיבה היא מכיון ש'הלכה' ההברגה של חלק מברגי ראש המנוע. האם יתכן שדבר כזה הוא לא פגם בייצור?
  3. עד כמה שהבנתי יש כמה סוגים של כבלים לחיבור לשקע הדיאגנוסטיקה (ראיתי שיש 409.1, 311, 805), מה הכבל המתאים לחיבור לסקודה אוקטביה 2001 בנזין 1.6?
  4. אני יעודד אותך קצת... לאחר שקראתי הרבה חומר ברשת, די השתכנעתי שא"א להסיע מכונית על מים לבד, מכיון שלא יתכן שהאנרגיה שיוצאת מהבעירה תהיה גבוהה מהאנרגיה שהושקעה בהפרדה (אחרת בעיקרון, היה אפשר לקחת מים להפריד אותם בהשקעה של אנרגיה X, לחבר אותם - ע"י בעירה ולקבל חזרה מים + האנרגיה שהושקעה ועוד אנרגיה נוספת, וכך לחזור על התהליך ולייצר אנרגיה יש מאין, דבר שסותר את חוק שימור האנרגיה). אבל, אפשר להשתמש באנרגיה מבוזבזת שיש ברכב, ע"מ לפרק את המים ולהוסיף את הגזים לדלק ועל ידי כך לחסוך בדלק. למשל אם האלטרנטור מייצר חשמל לא מנוצל, אפשר להשתמש בו, וחשבתי על עוד רעיון שאני לא יודע אם הוא אפשרי אבל כדי לבדוק אותו, להשתמש בלחץ של הגזים שיוצאים מהאגזוז, ע"מ לסובב דינמו שייצר חשמל (בעיקרון שדומה לטורבו, רק שזה יותר פשוט לחבר את זה לפתח של האגזוז) השאלה היא האם זה יוריד את ההספק של המנוע.
×
×
  • תוכן חדש...