Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני שואל - מה המרחק מחיפה לנצרת/ריינה/שפרעם שכל כך קשה לנסוע, אבל כל כך קל לשלוח אחרים לחפש תמורת $$$?

אם לא תעזור לעצמך, מי יעזור לך?

משכנתא זה קל

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

הזדעזעתי לשמוע.

היום בדרכי חזרה מחדר הכוש בהרצליה, קניון ארנה, ראיתי קורבט שדומה שתי טיפות מים לתמונות שפירסמת.

לא יודע אם זה עוזר אבל בחיי, היא נראתה בדיוק אותו הדבר.

ראיתי אותה היום בשעה 18:00 (יום שבת), נוסעת לכיוון העיר\ניתיבי איילון(לפני מחלף הסירה).

מקווה שעזרתי ומקווה שתימצא

פורסם

אתם צריכים להרגיע ולא להתלהב מכל קורבט אדומה. בשנתים האחרונות הגיעו לפחות 100 קורבטים לארץ אני אישית ראיתי כמה אדומות כך שלא ניראה לי שמי שגונב רכב כזה נוסע איתו חופשי באיזור המרכז ובכלל.

הרכב הנ"ל ככל הניראה ניגנב לצורך כופר או הוזמן ע"י מישהו ממדינה שכנה, אפשרות כלושה שגנבו אותו לצורך חלפים כי רוב חלקי המנוע והגיר לא בעיה להשיג בארץ.

טל

פורסם

שלום לכולם !

ראשית, תודה מקרב לב לכל אלה שמנסים לעזור במציאת הקורבט. אני חוזר על הפרטים.

1.בגב המכונית - מספר רישוי של קליפורניה, באותיות שחורות ע"ג רקע לבן - 3AXF477 (לא לפסול

אפשרות שהגנב החליף לוחית)

2.בקידמת המכונית (בפרונט) לוחית עליה רשום CORVETTE. (לא לפסול אפשרות שהוחלפה

3.מבע המכונית - אדום (בשמש - בוהקת מטאלי עדין). אפשר שנצבעה אחרת - כדי להסוות הזיהוי

4.השמשות של הדלתות - כהות מהשמשה הקידמית והאחורית.

5.סביב השמשה האחורית מודבק גומי שחור (לא מקורי)ברוחב כ - 5 מ"מ ( למניעת חדירת מיים).

6.בגב המכונית - מתקן ניקל לקשירת מזוודות.

7.לדלת השמאלית - צמוד מתקן (מקורי) של מראה. אין מראה בצד ימין.

8.בתוך הרכב היו 2 שטיחים בצבע אדום.

9.המושבים - פלסטיק שחור. במושב הנהג קרע קטן.

10. צורת המכונית (למי שלא מכיר) - ראו בבקשה תמונה במספר 14.

לאחר שהקורבט הגיעה לארץ, השקיע בה ליאור סושרד מאמצים על פני חדשים רבים בשיפוצה ולכן היא כל

כך יקרה לליבו.

איננו כועסים על המלעיזים, כי הם פשוט לא יודעים את העובדות, ומסתמכים על מידע לא נכון שהפיץ כנראה עסאם וחבריו מטעמים השמורים עימם. הוריו של ליאור ביקרו בפוראדיס ע"פ המלצה שקיבלו במשטרה, שעה שהגישו תלונה על הגניבה. שוטרי תחנת המשטרה המקומית, הם שהציעו ללוות את להוריו של ליאור, כדי להראות להם מיקום הקורווט. משהיגיעו ההורים של ליאור למקום וזיהו שאין זה הרכב שמחפשים - התנצלו בפני עיסאם, שאף אירח אותם למשקה קר והציע לעזור באיתור הרכב. כל הדברים האחרים שנכתבו הם קישקוש שאינו אמת ודומני שכל מי שהיה נקלע למצב דומה - היה מחפש בכל מקום שנמצסר על רכב דומה.

ושוב תודה לכל אלה המנסים לעזור.

מספרי הטלפון שלנו : אדי - 054-5232388, או 054-5232390. ו....שיהיה שבוע מקסים לכולם.

פורסם

אי אפשר לבדוק אם לאחרונה נכנסה כזו לארץ שזקוקה להרבה חלקים?אולי זה יתן איזה קצה חוט,ובלי קשר אני אפקח עניים בצפון.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

בקשר לקורבט שנגנבה מליאור ראשית תודה למי שמנסה לעזור. יש אפשרות שצבעו אותה בצבע אחר (בשעת הגניבה -0 היה אדום. אולי שינו גם את המספר שלה. נא לשים לב לפרטים הבאים:- 1- סביב החלון האחורי (מבחוץ), הדבקנו גומי שחור ברוחב 5 מ"מ - למניעת כניסת מיים. 2-2 ה חלונות של הדלתות - כהים יותר ("אנטי סאן") מהחלון הקידמי והאחורי.

3. מ-2 צידי המספרים (קגמי ואחורי) - הדבקנו "במפרים" מגומי שחור. 3- 2 שטיחים אדומים. 4. - רדיו מקורי של שנות ה-60. 4. במרכז הפגוש הקדמי - קילוף קטן של צבע. אפשר שהגנב טישטש/שינה נתונים. נודה לכל מי שימצא ונעריך גם מידע זריז ומדוייק על מקום הימצאה , כדי לא לאבד קשר. תודה מכל הלב למתאמצים. המביא לאיתור הרכב יהנה מגמול כספי נאה.

טלפונים להודעות: אדי 054-5232388, אתי 054-5232390 . שבת שלום.

פורסם

סושי - אני באמת הצטערתי לשמוע על מה שקרה. מכיוון שלאחרונה התחלתי לעבוד עם גוף שמפעיל פקחים באיזור אני אבקש מהם ביום ראשון לפתוח עיניים ולדווח לי על מה שקורה בין שפרעם לנצרת. לך תדע...

ולכל המלעיזים - אם הייתם מכירים אותם הייתם מבינים שהמדובר באנשים שהלוואי שהיו יותר כמותם. הדבר האחרון שניתן לומר עליהם הוא שהם גזענים - כשהמשטרה מחפשת רכב נדיר, אחד מקווי החקירה הראשונים הוא לבדוק רכבים זהים אשר יכולים להיות אותו רכב שעבר "שינוי זהות" או שהמדובר בהזמנה לחלקים. ומה לעשות - אם לא בודקים, לא יודעים. אף אחד לא קרא לעיסאם גנב ועובדה שהצדדים נפרדו בטוב והוא אפילו הציע לעזור, כפי שכל חובב רכבי אספנות צריך לעשות.

גם לי בעבר קרה שגנבו חלקים מרכב מיוחד שהיה בבעלותי. חיפשתי וראה זה פלא - מצאתי אותם על רכב זהה שעמד בעיר התחתית בחיפה, והיה בבעלות "בחור טוב" מבני דודנו. כמובן שהמשטרה לא עשתה כלום. אבל ברור שמי שיש לו רכב זהה יכול להיות תמיד חשוד בהזמנת הגניבה - זה ברור שלא מדובר ברכב שמיועד לנסיעה יומיומית של הגנבים או למכירה מכיוון שהוא כ"כ נדיר (יחסית...). לפיכך בדיקת רכבים דומים היא הכרחית.

אתי אדי ליאור ו-T המסתורי (:- בהצלחה במציאת הרכב. אני אנסה לעזור כאמור.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה קורה ? נמאס לי כבר

אני נמצא בחדרה עם הקורבט שלי . חוזר לאוטו בום ניידת ליד הקורבט ושוטר מנסה להסתכל פנימה אני שואל אותו אם יש בעיה עונה שמישהו (שהיה שם ועזב ) אמר להם שיכול להיות שזה האוטו שנגנב מחיפה (של ליאור) למרות שהשוטר אמר לו שבמסוף מופיע שהאוטו שייך למישהו מפרדיס .

חברה זה נהפך להטרדה כבר . לפני אף פעם לא עצר אותי שוטר אפילו לבדיקת רשיונות . נמאס לי

Knowledge Is Horsepower

פורסם

תסתכל על החצי כוס המלאה, שוטרים שומרים לך על האוטו. :-)

ובתכלס, משטרת ישראל עושה את מירב המאמצים למציאת הקורבט שלו.

Polo 2012

פורסם
תסתכל על החצי כוס המלאה, שוטרים שומרים לך על האוטו. :-)

ובתכלס, משטרת ישראל עושה את מירב המאמצים למציאת הקורבט שלו.

עושה את מירב המאמצים למציאת הקורבט שלו.

לי פרצו לרכב (בכדי לגנוב מערכת שלא עבדה!) והפורץ הצליח להחתך ולדמם לי באוטו.

עשו כאילו לקחו בדיקת DNA וכבר חודשים אין להם קצה חוט.

אם הייתי סלב, כבר הייתי מקבל שם וכתובת...

כבר חתמתי...

פורסם

אתה חושב לפני שאתה מקליד או שאתה כותב תגובות בנוסח טוקבקים באופן רפלקסיבי?

כל השרשור הענק הזה נסוב סביב רכב של"סלב" שלא מוצאים לו את הרכב:shock:

ASOS4,

אתה סתם קטנוני, כולה עמד ליד האוטו שוטר, מה קרה?

עצרו אותך בצד הדרך ועיכבו אותך? עיכבו אותך לחקירה? ביקשו ממך רשיונות? דיברו איתך בכלל?

במאמצים למצוא רכב אחר כזה שנגנב עמד לך שוטר ליד האוטו ובדק אותו, באמת שערוריה!

אני מקוה שהאוטו שלך לעולם לא יגנב, אבל אם חו"ח כן, אתה בטח מאוד תתעצבן לראות תגובות כמו שלך של בעלי רכבים אחרים מאותו דגם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...