Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בהמשך לת'רד הקודם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=262408&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94

ובקצרה:לא הצלחתי להתקין את הפוקל k2p 165kf ,והרמקולים לבסוף נמכרו.

היום לאחר אין ספור בדיקות ,מדידות,שיגועים בטלפון של כמה חברי פורום(תודה לכולכם על העזרה והסובלנות),

הותקנו היום hertz hi energy יש לציין שההתקנה לא היתה פשוטה בקופרה 2007 שברשותי,רוב הזמן הלך על מציאת הגובה המתאים להגבהת העץ.

בוצעו כמה נסיונות מצד אחד אסור שהמגנט ייגע בחלון,ומהצד השני אסור שהממברנה תיגע בדיפון.

לאחר כמה נסיונות כושלים עם כמה הגבהות-שבכולן הרמקול נגע בדיפון :roll:עלה בראשי רעיון פשוט:

הגבהת mdf בעובי כ-25 מ''מ ועליה הולבש הפסטיק של הרמקול+הגריל הגנה.(כל זה מתחת לדיפון המקורי של הדלת,נעשה עקב אמצעי זהירות שהרמקול לא ייגע בדיפון).

לבסוף הונח הדיפון וסוף סוף הדלת נסגרת!:lol:

לאחר שהמידים מוקמו בדלתות שאר ההתקנה לקחה 10 דקות,מיקמתי את הקרוסים בבגז' ואת הטוויטרים על הקורות שהם פונים אחד כלפי השני באמצע הקורה.

ניסתי כמה נסיונות עם הטוויטרים הצווחנים האלה ו-On axis פשוט לא בא בחשבון(אלא אם כן יש אקולייזר טוב שניתן לרסנם).

כרגע המערכת עם כיוונים די בסיסיים ואני נותן לרמקולים להיפתח לאט לאט כרגע חתוכים על 80hz

הרמקולים נשמעים ממש טוב הבאס שלהם מאוד מדויק וחזק,והם משתלבים יפה עם הסאב.

כמובן שאשמח במפגש הקרוב לקצת עזרה בכיוונים.

HU:פיוניר 6950

COMP:הרץ היי אנרג'י

AMP:ג'יי בי אל 75.4

SUB:ג'יי אל אודיו w3 10 אינצ'.

פורסם

האמת שלא הספקתי לצלם כלום עקב הלחץ לסיים הכל מהר לפני הסידורים של החג.

הרמקולים יושבים בכיס המקורי בתוך הדלת,אינם למראית עין.

רק הטויטרים יושבים על הקורות.

פורסם

מחר אני אצלם את הקורות והבגז'...

עדיין מנסה לכוון חח ***חחח היא לא מילה תקנית וחבר פורום ותיק כבר צריך לדעת את זה***

פורסם

מזל"ט תתחדש על הרכיבים, שמח שפתרת את הבעיה.

לגבי ההיי אנרג'י אחד הסטים הטובים שיצא לי לשמוע, על הטוויטרים שלו נאמר בפורום מספר פעמים כי הם צווחניים אך ששמעתי אותם אצל roni_n לא שמעתי זאת כלל , בעזרת כיוונים נכונים אני מאמין שתצליח לשפר את המצב.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...