Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה יש לי בעיית חשמל מוזרה. בבוקר שאני מניע, הרכב מתקשה להניע וגם לאחר שהניע הוא רועד, זאת אומרת שאני חייב ללחוץ על הגז כדי שלא יתכבה ולאחר איזה 2 דקות בערך זה מפסיק. עכשיו מה שאני לא מבין זה למה שאני מאפס את המחשב (ניתוק מינוס מהמצבר) הבעיה מסתדרת אבל לאחר 3 ימים הבעיה שוב חוזרת וככה כבר חודשיים מאפס, 3 ימים חוזרת הבעיה ניסיתי את המדריך של רפי שמאפס את המחשב לגמרי אך זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

שנה ?

נפח?

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

כל מה שקשור למנועים ימיים.

פורסם

לא יודע אם יש ברכב שלך שנת 95 , אבל חיישן טמפרטורה תקול . במידה ואין חיישן טמפרטורה יש לך בעיה בצ'וק .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
לא יודע אם יש ברכב שלך שנת 95 , אבל חיישן טמפרטורה תקול . במידה ואין חיישן טמפרטורה (למה אין חיישן טמפרטורה , יש"!).יש לך בעיה בצ'וק .

אין לו צוק, הרכב מוזרק, יש לחזור למוסך שטיפל לאחרונה בראש המנוע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257852

או לגשת למכון הזרק ודיאגנוזה, לא כל תקלה ברכב, ניתן לפתור אל ידי ריסט(איתחול).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש לי את החיישן אבל אני לא מבין עם הבעייה בחיישן אז למה לאחר איפוס מחשב זה מסתדר לפרק זמן

חיישן שפעם עובד ופעם לא , כשהבעיה בהנעה ראשונה בבוקר וכשהרכב חם אז מניע בלי בעיה, סביר להניח שהבעיה בחיישן טמפרטורה .

וזה מה שקורה בבוקר , קשה להניע , הנעה רק עם גז , בסוף הרכב מניע רועד ומחזיק מעמד מונע רק שלוחצים גז.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אצלי היה כך מתקשה להניע לוקח לו יותר מדקה, התברר שקבל של חיישן שמבנוי משני חוטים מחובר לצעפת יניקה מנותק.

חיברתי אותו והוא עכשיו מניע מהר אבל מתכבה אם לא נותנים גז עד כמה דקות וזהו, הבעיה הזאת בגלל צוק' אוטומתי מנותק:-D.

אצלי זה כך שזה לא אומר שזאת הבעיה אצלך אבל אני מציע לבדוק.

• תוכן חדש...