Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על לגאסי 1800 שנת 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים ,(במסגרת חיפושי עקב רכב שלא יהיה משעמם לגמרי אך גם לא יקר באחזקה הגעתי למסקנה שוולקן זה גם לא זה עקב ההוצאות הענק שצריך להשקיעה ברכב כדי באמת להנות ממנו)

היום בבוקר ראיתי (לא בדקתי רק ראיתי חיצונית) לגאסי מהדור השני שנת 98 (95-99 דור שני) .

מכיוון שלא מצאתי בפורום התייחסות ספיציפית ללגאסי דור שני אז אני מעוניין לדעת , האם שווה להתעסק עם הרכב הנ"ל ?

כלומר בדקתי נתנים יבשים וזה משהו כמו 103 כ"ס ו 14.8 קג"מ על משקל של כ 1200 ק"ג שזה לא נראה מבטיח במיוחד. אז בכל זאת איך הסחיבה שלו כלומר מה באמת מבדיל את הרכב מיפנית משפחתית אחרת (כמו אלמרה קורולה או סיויק או האימפרזה).

איך הנוחות כמו כל יפנית ממוצעת או שיותר לכיוון האירופאי?

האם לרכב יש איזושהו ניצוץ של הנעה מנהיגה (אפילו ממש קטן) או שהוא פשוט משעמם כמו כל יפנית אחרת?

ואיך האמינות הכללית כלומר האם כמו של האימפרזה (רמז : אמינה מאוד) או שיש לה בעיות ראיתי שמישהו ציין בעיות גיר?

אני שואל מכיוון שראיתי שהמחירים של הרכב מאוד נמוכים ואני מאמין שניתן להוריד גם מתחת למחירון שגם כך נמוך יחסית למקבילות שלה האם זה בגלל נתוני המנוע הדי חלשים או בגלל שהדור הראשון לא נחשב ללהיט בארץ וזאת כי הדגם הנ"ל נראה מבחוץ ומבפנים לא רע בכלל.

אני לא מחפש רכב מהיר אך שיסחב בכבוד האם זו קניה מומלצת או להמשיך הלאה (אולי איזה אקורד 95-96 או הלגאסי 2.0 שהן נדירות מאוד)

תודה בכל אופן

• תוכן חדש...