Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשדה התעופה של המבורג הייתה מצלמה של מהירות ,היה מותר לנסוע 50 ונסעתי 70 , ראיתי הבזקים של המצלמה , במקרה של רכב שכור , הם מחייבים את הכרטיס אשראי באופן אוטומט ? למישהו יש ניסיון עם זה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשובה היא כן על שתי השאלות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שהדוח היה על 25 יורו.

דמי טיפול היו על סך 11 יורו.

התשלום דרך עברה בנקאית רצוי לעשות את זה.

אם איתה תייר בארץ אז כן אין לך שום חשש כי לא עושים כלום לתיירים בארץ.

פורסם

גם אני קיבלתי שלוש דוחות מהירות חודשיים אחרי ביקור בגרמניה (מצלמה מניאקית בכניסה למינכן...) :roll:

חברת ההשכרה גבתה את החוב דרך מס' כרטיס האשראי שהיה לה.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ליאיר תודה על העדכון האמת שדיברתי עם שוטרת מהעיר BREMEN שהייתי שם אז נראה לי שמה שאתה אומר מעודכן פחות או יותר היא אמרה לי שזה משהו כמו 35 אירו.

ולטום אם אתה יכול לרשום כמה קבלת על כל דוח וכמה החברה ההשכרה לקחה דמי טיפול ?

פורסם

אני צולמתי על המירות בגרמניה כשנהגתי ברכב שכור.

חברת ההשכרה חייבה אותי על הסבת הדו"ח, אבל מעולם לא קיבלתי את הדו"ח או הודעת תשלום קנס.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני קיבלתי דוח ברכב שכור, ממשטרת גרמניה ישירות הביתה

אם אני זוכר נכון הדוח היה 75 יורו ועוד 20 יורו התשלום בוצע בהעברה בנקאית

פורסם

את הנוהג שחברת האשראי מחייבת את עלות הדו"ח פסלו כבר לפני כשנתיים ואם עוד עושים את התרגיל הזה יש לערער ולקבל את מלוא הכסף בחזרה (זה לא עומד במבחן המשפטי כי חברת האשראי בעצם קובעת שאתה אשם ללא כל שימוע).

היום הם גובים ממך עמלה/קנס על כך שהם היו צריכים לנבור בארכיון עבור המשטרה בשביל למצוא להם את פרטי הנהג בשעת העבירה ובזה מסתיים העניין עם חברת ההשכרה.

הדו"ח מהמשטרה או העיריה יגיע כבר אליך ישירות הביתה.

לפעמים מגיע, לפעמים לא.

עצה ידידותית, את הדו"חות של מדינות שיש להן מחלקת הגירה בכניסה אליהן (ארה"ב,אנגליה,אוסטרליה ועוד) מומלץ בחום לשלם או שבפעם הבאה שתגיע אליהן אתה עלול להיעצר או להיות מסורב כניסה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדיבור עם החברות נסיעות מתברר שיכול להיות שחברת ההשכרה בגרמניה תחייב את הכרטיס אשראי , אבל מה קורה אם נאבד הכרטיס ויש כרטיס אחר , איך הם יכולים לחייב ? ומה קורה אם אני צריך לחזור לגרמניה , יש להם את זה במחשב ואם הם רואים את זה הם לא נותנים לי להכנס ?

פורסם
את הנוהג שחברת האשראי מחייבת את עלות הדו"ח פסלו כבר לפני כשנתיים ואם עוד עושים את התרגיל הזה יש לערער ולקבל את מלוא הכסף בחזרה (זה לא עומד במבחן המשפטי כי חברת האשראי בעצם קובעת שאתה אשם ללא כל שימוע).

היום הם גובים ממך עמלה/קנס על כך שהם היו צריכים לנבור בארכיון עבור המשטרה בשביל למצוא להם את פרטי הנהג בשעת העבירה ובזה מסתיים העניין עם חברת ההשכרה.

הדו"ח מהמשטרה או העיריה יגיע כבר אליך ישירות הביתה.

לפעמים מגיע, לפעמים לא.

עצה ידידותית, את הדו"חות של מדינות שיש להן מחלקת הגירה בכניסה אליהן (ארה"ב,אנגליה,אוסטרליה ועוד) מומלץ בחום לשלם או שבפעם הבאה שתגיע אליהן אתה עלול להיעצר או להיות מסורב כניסה.

בגלל שכבר לא בודקים בין 27 החברות אתה מניח שלאיחוד האירופי אין מח' הגירה ? ימות המשיח. יש והוא יעיל, מקושר בזמן אמת לכל המדינות ונקודות הגבול ונושך כואב. אין מח' הגירה ? מי בודק ויזות ? הרבנות ?

הם מגרשים לניגריה מאות כל חודש בעיקר מספרד ואיטליה (זונות) אחרי שטיילו חפשי בכל האיחוד. האירופאים יודעים שלעיתים האיש נעלם אחרי מאסרו עם הנחיתה. סופית. זה בעיתונים ובתי המשפט בניגריה הם לא כמו ברחביה .לאותו אדם שבייש את ניגריה זה היה הטיול האחרון מחוץ לחצר.-במקרה הטוב.כאן הוא מתפשט במעשיהו וכולנו בוכים איתו.

פורסם

לאבא שלי קרה בדיוק אותו מיקרה!

שלחו לנו הביתה לישראל דואר מגרמניה בדואר היה דוח מהירות גם משהו כמו 70 במקום של 50.

בדו"ח גם היה תמונה של הנהג (משוכללים שם בגרמניה) אבא שלי דיבר עם המשטרה הגרמנית ושאל אותם איפה אפשר לשלם את הדו"ח אז הם פשוט ביטלו לו את הדו"ח ואמרו לא רלוונטי. האוטו גם היה אוטו שכר, של חברת יורפקאר

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...