Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות האירועים האחרונים, מתוך סקרנות החלטתי להציץ קצת במה שקורה אצל שכנינו המצריים, ונכנסתי לאתר של עיתון אלאהראם.

והנה בעמוד הראשי מופיעה כתבה על צדיק בשם מחמד יוסף מנצור סאמי שהאב ימח שמו, סוכן חזבאללה שנתפס ע"י השלטונות המצריים בסיני בחשד לתכנון פיגועים ובעיסוק בפעילות חבלנית.

להלן ציטוטים נבחרים מחקירתו, כפי שהתפרסמו בכתבה הספציפית:

הנאשם אישר כי הנהגת חזבאללה הטילה עליו לבצע את כל הסידורים הדרושים לביצוע פעולות טרור בתוך מצרים נגד תיירים ישראליים ובעלי אזרחויות נוספות.

פעולות אלה היו אמורות להתבצע באמצעות פיגועי התאבדות, מכוניות תופת או הטמנת מטעני חבלה בריכוזי ישראלים ברחבי סיני, ובמיוחד דהב, טאבה ונואיבה.

לכתב אלאהראם נודע כי הפיגוע הראשון תוכנן להתבצע באמצעות שלושה פיצוצים בו-זמנית במטרות ישראליות ומצריות, וכן בשלושה אתרים תיירותיים וחיוניים (כנראה הכוונה כאן למוסדות שלטון). מיד לאחר פיגועים אלה תוכנן לפרסם הודעה מאת הנהגת חזבאללה, ובה אישור על כך שהפיגועים הגיעו בתגובה על חיסולו של המפקד הצבאי עמאד מע'ניה...

שהאב הודה בכך שהוא נהג לקיים תצפיות על מטרות תיירותיות רבות ועל אתרים שתיירים זרים נוהגים לפקוד באיזורי התיירות של סיני, ובהם ישראלים ובעלי אזרחויות אחרות.

שימו לב: כל זה לא נכתב ע"י המטה ללוחמה בטרור. למעשה, זה לא נכתב אפילו ע"י גורם ישראלי.

החג אומנם כבר כמעט מאחורינו, אבל זה עדיין לא אומר שאין כאלה שיוצאים לחופשה.

עשו לעצמכם ולנו טובה, אל תסעו לקן הצרעות הזה! דבר לא שווה את הגיהנום שבן רגע אתם יכולים לחוות שם!

קישור לכתבה המלאה

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא חסיד גדול של נסיעה לסיני בעת הזו, אבל מעט נסחפת.

אנחנו מדברים על הודאה שהוצאה בחקירה אצל המצרים, כן?

בוא נעבור על כמה נקודות בעניין הזה:

1. בחקירה אצלם (אין לא בצלם ולא מחסום ווטש) אתה ככל הנראה תודה גם בכך ששיגלת את גמלו של הנביא כי זו מצווה של יהודים לעשות את זה ביום כיפור, ובמיוחד כשהגמל בנידה.

2. חיזבאללה והמשטר המצרי נמצאים במסלול התנגשות מואץ מאז עופרת יצוקה (ולא מעט גם לפני), ומחליפים מהלומות תקשורתיות על בסיס קבוע. הסיבות לכך מגוונות, ויתכן גם שהסכסוך הוא בשביל לעשות רווחים בדעת הקהל בשני הצדדים על מנת להסיח את הדעת מבעיות מקומיות.

3. חיזבאללה לעולם לא יקח אחריות על פעילות חבלנית שלא התבצעה על אדמתו (למעט חטיפת טננבויים בבחריין שהיא שיעית ברובה, ובה לא נגרמו נזקים היקפיים). לקיחת אחריות כזו תהפוך אותו למצורע גם אצל אלו שעדיין מקיימים איתו קשרים כלשהם. נוסף על כך, קשה לי להאמין שהדרג המבצע בשטח עודכן בהודעה לעיתונות שיוציא דו"ח (דובר חיזבאללה) לאחר הפעולה.

המסקנה היא שיש לנו עסק עם הודאה לפי הזמנה למטרות יחסי ציבור של המשטר המצרי. יתכן שבאמת הייתה התארגנות חבלנית, אבל אין לקחת את הדברים כפשוטם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בסדר, נסחפתי.

אתה מוכן לשים את נפשך בכפך ולנסוע למקום הזה? אני לא.

אם יש עדיין כאלה ששמים פס על האזהרות של המטה ללוחמה בטרור, ודווקא הדברים האלה הם אלה שאולי יגרמו להם לחשוב טיפה אחרת - באתי על שכרי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מה אנשים מוכנים לעשות כדי לחסוך עוד כמה גרושים \=

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

מי שרוצה שיילך. זבש"ו אם הוא ייגמור במרתף בעזה יחד עם האשה והילדים. רק שההורים שלו לא יקימו מאהל מול בית ראש הממשלה במסגרת קמפיין למען שחרורם, כי אני אנהל קמפיין לפירוקו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר לחשוב שבתוך הארץ יותר בטוח. כאילו שחסרים מקומות עם מסות של אנשים במהלך החגים שלנו, שמיד הופכים לסוג של מטרה לפיגוע.

מעולם לא הייתי בסיני ואני כנראה גם לא אהיה (פשוט לא נמשך למקום הזה) - אבל קצת מוציאים מפרופורציות את כל הנושא של סכנות מהסוג הזה בטיולים בחו"ל.

אם נשווה בין כמות הפיגועים וכמות הנפגעים בארץ ובחו"ל - הרבה יותר בטוח בחו"ל.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בתוך הארץ בפירוש יותר בטוח.

רק תחשוב על העובדה שעל כל פיגוע שכן יצא לפועל, קיימים הרבה מאוד פיגועים שסוכלו. זה שלא ישר רצים לפרסם את זה לא אומר שזה לא ככה.

גם כאשר פיגוע לא מסוכל ומצליח לצאת לפועל, לפחות יש לנו כאן שירותי חירום והצלה מיומנים, שיגדילו באופן משמעותי את סיכוייו של מי שאתרע מזלו להימצא בזירת האירוע להישאר בחיים.

אם תבדוק קצת את ההיסטוריה, תגלה שבכל פעם שנחטפו אזרחים ישראלים בתוך תחומי מדינת ישראל, כוחות הבטחון בכלל וסיירות צה"ל השונות בפרט אף פעם לא עברו על הדבר בשתיקה. תמיד הן פעלו לשחרור החטופים. אומנם לא ניתן לומר שתמיד המבצעים האלה הסתיימו בהצלחה, אבל לפחות מרובם המוחלט המחבלים תמיד יצאו בארונות.

האם אתה מאמין שבאירוע חטיפה בסיני זה גם יקרה?

falou, בדיוק מהתרחיש שציירת אני חושש. אם מישהו מספיק אידיוט כדי לשחק בגורל של עצמו ולנסוע לשם למרות הכל - שיבושם לו.

הבעיה היא שהציבור מאמין שאם וכאשר יקרה משהו, המדינה תעשה הכל כדי להחזיר ישראלים שנמצאים בסכנה בחו"ל הביתה.

קיבינימאט, אם הם נכנסו לצרה הזאת בעיניים פקוחות ובדעה צלולה - שישאו לבד בתוצאות! למה המדינה צריכה לבזבז משאבים שונים כדי להציל טיפוסים חסרי אחריות כאלה?!

• תוכן חדש...