Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,קניתי מגבר חדש וסאב ביד 2

רציתי בבקשה חוות דעת שלכם לגבי שני המוצרים הללו,אני ממש אבל ממש לא מבין מה טוב ומה לא

אז בבקשה על תרדו עליי תודה,התקציב שלי מאד נמוך בגלל שאין לי הרבה כסף למשהו רציני,דרך אגב הסאב וה9\6 האחוריים יחוברו למגבר,האים זה ככה זה אמור להיות?

למגבר יש 4 יציאות נכון? מה מחברים אליו בדרך כלל?

לילה טוב לכולם וחג שמח לכל חברי קראספורום.:wink: שוב תודה על העזרה.

תמונות:

DSC00145.jpg

DSC00142.jpg

imprza new age

פורסם

קניתי כזה סאב לחדר סתם לבדיקה ב100 שקל וכזה מגבר גם יש לי חיברתי אותו לספק של מחשב וככה

יש לי סאב בחדר עלה לי 200 שקל בערך(180) יד שנייה כמובן.

ציוד פשוט מאוד.

פורסם

אכן ציוד בסיסי משהו.

מגבר מה שמכנים פה "זבל סיני" ואני נוטה להסכים עם הטענה הזאת, אבל הכי חשוב זה מבחן התוצאה, אם אתה מרוצה או לא וזה הכי חשוב.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

בוקר טוב לכולם וחג שמח לכם,תודה על התגובות אבל באמת זה התקציב שיש ברשותי כרגע

וזה הציוד שהיה לי באותו רגע,המגבר קניתי חדש עלה לי 400 שח

והסאב עלה לי 150 שח מיד שניה.

אני יודע שזה ציוד חרא ביותר אבל בבקשה למי שמבין אני צריך תשובה אמיתית

האים המגבר הזה יכול להרים את הסאב ושני רמקוליים אחוריים?

אני זקוק לתשובה ברורה ולא שמישהו חיבר אותו לספק מחשב ואת הסאב וככה יש לו הגברה למחשב.

שוב חלילה מבלי לזלזל באף אחד.

יום מקסים לכולם. :-D

imprza new age

פורסם

לי היה את אותו סט בעבר.

לא בשביל לבאס או משהו כן? אבל הסאבים האלה נשרפים על סמול וימין.

בקשר למגבר אחרי כמה דקות של מוזיקה בעוצמה גבוהה המגבר יתחמם ויכבה.

עדיף שתחבר אליו רק את הסאב.

bmw-530i 3.0L

פורסם

קודם כל אני גם בדעה שלך שמתחילים בקטן, וזה בדיוק מה שגם אני עשיתי,

רק שלי היה מגבר V15 שהוא פחות טוב, וסאב גרוע גם כן.

את המגבר שלך V12 אני מכיר טוב, יש אותו לחבר והא ממש מבסוט!

הסאב ישמע מרוח אבל לא נורא...

ואת החיבור תעשה כך:

את הסאב תחבר בגישור למגבר (את המינוס ליציאה אחת והפלוס ליציאה שלידה - היציאות שבקצוות, לא הקרובות האחת לשניה).

ואת שתי היציאות הנותרות תחבר לסט קומפוננט מקדימה.

חשוב שתיהיה לך במה קדמית!!! עולם אחר! אל תחבר לרמקולים האחוריים.

נ.ב - אם תצטרך סט קומפוננט 6.5" JBL, מצב מעולה, דבר איתי בפרטי.

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,תודה לכם אנשים אתם פורום נהדר אז ככה חיברתי את הסאב והרמקוליים האחוריים

למגבר ושומעים טוב לדעתי וגם אני קצת מופתע שיש עוצמה לא נמוכה בכלל,מה שכן הסאב לא עובד טוב כלומר בקושי

דופק ואני לא מבין למה,אולי חיברתי אותו לא נכון אני יודע שיש כל מיני כפתורים ומין גלגל כזה שקצת שיחקתי איתו אז זה מעלה ומוריד את העוצמה במגבר אז אולי מפה נובעת הבעיה.

הייתי שמח אים מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך מכוונים את הסאב נכון כדי שידפוק טוב חשוב לי מאד הבאסים.

במחשבה שנייה חשבתי שאולי המכשיר החדש שהתקנתי מונע מהסאב לדפוק אני אצרף תמונה ואחכה לחוות דעתכם.

שוב תודה וחג שמח וכשר לכולם.

תמונה:

DSC00140.jpg

DSC00141.jpg

imprza new age

פורסם

תשמע להתחלה זה לא רע בכלל,אני בזמנו לפני מספר שנים התחלתי מסאב אקספלוזן ,מגבר 4 ערוצים סופר סאונד,רדיו דיסק פשוט של בלנקפוט,קומפוננט ואובלים של קליפוניה בום,הכל ב800 שח .

מניסיון מתוק אומר לך שככה כולם מתחילים,מצעד קטנטן שהולך וגדל,אם החיידק תפס אותך זה רק עניין של זמן .

בדיעבד לאחור,כאחד שדגל בזבל הסיני בפורום וקידם אותו על דפי הפורום ובמפגשים,ובסופו של דבר הבין שאין קיצורי דרך,או כלום או הדבר האמיתי,מבט לעבר-לא הייתי משקיע בזבל סיני ,ביזבוז של זמן לטווח הארוך .8)

תתחדש .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף שלום גבר יש לך אוטו מדהים ויפה שמור עליו אני מחבב מאד איביזות,עכשיו תשמע לצערי אין לי תקציב כרגע

בכלל לשדרג ותאמין לי אני חולה על מערכות לרכב זה מאד מעניין אותי אבל אתה יודע חייב כסף לכל דבר

אז כרגע זה מה שמורכב לי ברכב ואני יודע ומודע שזה זבל סיני אים אתה קצת מבין בחיבורים למגבר אשמח אים תסביר לי איך

מחברים את הסאב נכון ולא רק לדחוף את הRCA ליציאה במגבר אלא איך מכוונים נכון

תודה.

imprza new age

פורסם

הגלגלת הזאת שהשפיעה על העוצמה היא הגיין של המגבר שקובע את ההספק שהמגבר מוציא.

קודם כל תסובב את הגלגלת הזאת עד הסוף שמאלה ככה המגבר על המצב הכי חלש שלו.

אח"כ תגביר את הווליום ברדיו דיסק\DVD שלך עד לשליש מסך הווליום האפשרי, ותתחיל לסובב את הגלגלת ימינה עד שתתחיל לשמוע עיווטים, אז תנמיך טיפה וזהו המערכת פחות או יותר מכוונת בלי להיכנס להיבטים יותר מסובכים.

פורסם

שובי דובי אחלה שם חחח**נא שמור על עברית תקנית, הפורום אינו צ'אט**,תודה רבה על העזרה תגיד זה גם מעוות את הסאב הגיין?

אים אשחק איתו קצת אז זה ישנה את הדפיקה של הסאב?

שוב תודה .

imprza new age

פורסם
אח"כ תגביר את הווליום ברדיו דיסק\DVD שלך עד לשליש מסך הווליום האפשרי, ותתחיל לסובב את הגלגלת ימינה עד שתתחיל לשמוע עיווטים, אז תנמיך טיפה וזהו המערכת פחות או יותר מכוונת בלי להיכנס להיבטים יותר מסובכים.

שליש זה מעט מדי, כדאי לכוון את המערכת כאשר הווליום הוא על 75%.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

צודק התבלבלתי התכוונתי לשתי שליש.

כן הגיין גם מעווט את הסאב, יש צורך לציין שצריך לשים את הכיוונים ברדיו על 0 ולכבות את הלאוד\באס בוסט, ורק אז לכוון.

הגיין רק מכוון את העוצמה שהמגבר מוציא זה לא שהסאב ידפוק שונה אלא רק יותר חזק.

ד"א תודה על השם [:

פורסם

שאלת שאלה פשוטה - אבל התשובה היא תמיד מורכבת.

האם המגבר הזה מסוגל להחזיק עליו סאב ורמקולים?

מנסיון - רוב מגבר המדבקה הללו נועדו לעשות דבר אחד - לתת הספק בצורה הפשוטה ביותר.

במילים אחרות ברוב המקרים המגברים מהברנז'ה הזו כן אמורים לעמוד במשימה של החזקת סאב וסט קומפוננט על הערוצים שלהם.

תמיד יכולים להיות יוצאים מן הכלל וגם יכול להיות שאו שהסאב שלך כבר לא במצב טוב, או שהוא בתיבה לא מתאימה או שכווני המערכת לא נכונים - או שהוא פשוט לא חיבור טוב עם המגבר הזה.

קודם כל תנסה לכוון את המערכת - כבה באס בוסט, תבדוק מה קורה עם הגיין של הסאב ושהוא לא חתוך בטעות על HPF כי הוא צריך להיות חתוך על LPF (רצוי בין 50 ל 60 הרץ), תנסה להפוך לו את החוטים.

תנסה להגביר אותו כשמחובר רק חוט RCA אחד למגבר ולא שניים (תבדוק גם אם יש כפתור "מונו" במגבר במקרה לערוץ של הסאב) - כן, אני יודע שזה נשמע מוזר - אבל חלק מהמגברי מדבקה האלה לא יודעים לסכום כניסת סטריאו ולהמיר אותו נכון ליציאת מונו לסאב - אז תנסה לעבוד רק עם כניסת שמאל או רק עם כניסת ימין לרגע (תדאג לכבות את הHU לפני כל ניסוי) ותראה אם זה עזר.

אח"כ תנסה להשיג את נתוני הסאב ותראה אם אולי כדאי לך לנסות לבנות לו תיבה אחרת (או להביא מחבר סאב חליפי - אפשר גם לנסות במפגש...)

תריץ עוד קצת חיפושים כאן על "כוון מערכת" ועל "כיול מערכת".

תהנה מההתחלה שלך - בהצלחה וחג שמח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...