Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת לאיזה אוטו יש ביצועים טובים יותר, לפג'ו 306 ידנית 1.4L חמש דלתות או ל306 סאדן 1.6L אוטומט עם אפשרות למשוך הילוכים [ D1D2D3D4] וכפתור ספורט שנת 2001 :]

תודה

פורסם

לפי הספר(נתוני יצרן) למנוע 1361 סמ"ק ידני 75 כ"ס ב - 5500 סל"ד ומומנט 11.3 קג"מ ב - 3400 סל"ד.

מהירות מרבית 178 קמ"ש. תאוצה ל - 100 קמ"ש - ב - 13.2 שניות.

למנוע 1587 סמ"ק אוטומטי 88 כ"ס ב - 5600 סל"ד ומומנט 13.8 קג"מ ב - 3000 סל"ד.

מהירות מרבית 178 קמ"ש. תאוצה ל - 100 קמ"ש 13.5 שניות.

משמעויות :

מבחינה תאורטית - מהירות סופית שווה , יתרון זעיר וזניח לידני בתאוצה.

מבחינה מעשית - יותר קל לנהג שאינו נהג מרוצים מדופלם להגיע לתוצאה קרובה למיטבי בתאוצות בעזרת תיבה אוטומטית ,

פשוט שים פול גז במצב ספורט לחוץ.

כדי להפיק המקסימום בתאוצה בידני צריך לדעת בדיוק מתי להחליף הילוכים ואיך לתפעל מצמד ,ותמיד ע"ח שחיקת הקלאץ'.

בסופו של דבר , היות ולא מדובר ברכבים חדשים , מה שיקבע בעיקר הינו מצב המכלולים הספציפי של כל רכב , למשל,

כמה סוסים "ברחו" מהאורווה במהלך השנים .

פורסם

וואו תודה רבה לך .

עכשיו שאלה אחרונה, לדוגמא ה 0 ל 100 באוטומט ריציתי לדעת אם היצרן בודק 0 ל100 עם כפתור ספורט או בלי? האם הוא עושה את שיטת הברקס גז ומאיץ או לא? "משמעות"- האם כשהרכב היה חדש היינו יכולים לשבור את שיא היצרן או לא ?והאם באיטומט יש טעם למשוך הילוכים כדי להגיע לתוצאה טובה יותר כי יש הילוכים 1 2 3 D ואם זה כן משפר תאוצה האם היצרן גם עשה את זה?

תודה רבה לך.

פורסם

יש לי 306 1.4 (מנוע מיבוא עבר 40K ק"מ), והכללי יש לי מכונית מאוד מאוד שמורה, בקיצור היא שנת 95 בדקתי עם חבר 0-100 עם משיכת הילוכים כמובן ,יצא לי 10 שנית זה הגיוני ? 13 בטוח לי כמו שהיצרן אומר כי אין מצב שטעינו ב 3 שניות גג עשיתי 11 שניות !

פורסם

מה הסיפור שלך תגיד?ברצינות? אני רוצה לשאול שאלה.

אם אין לך תשובה מתאימה אתה מוזמן לא להיכנס לאשכול ולא להגיב..אתה לא חייב אתה יודע..

פורסם

ב-306 מודל 2001 המנוע 1600 עם 100 כ"ס, הנתון שניתן לך מתייחס למנוע 1600 עד שנת 1999. במנוע ה-1400 אין שינוי. שאלת הביצועים הטובים מתייחסת גם לצריכת הדלק, ואין ספק שהיא תהיה עדיפה בהרבה ב-1400 הידנית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מה הסיפור שלך תגיד?ברצינות? אני רוצה לשאול שאלה.

אם אין לך תשובה מתאימה אתה מוזמן לא להיכנס לאשכול ולא להגיב..אתה לא חייב אתה יודע..

הסיפור שלי הוא שאני מתעב ילדים עצלנים וחוצפנים ש:

1. לא מסוגלים לקרוא באיזה פורום הם נמצאים - אין שום דבר שקשור לייעוץ ברכישת רכב בשאלה שלך.

2. לא מסוגלים לבצע חיפוש - כי שאלות כמו שלך נענו כבר מספיק פעמים.

פורסם

מסכים עם שמר (למרות שהוא מנבל את פיו). ובכל זאת אענה לך ברצינות (ואז אנעל את השרשור המיותר הזה) - עם גיר ידני, למרות החולשה שלו בהספק, קל יותר לנצל את כוח המנוע. הוא לא איטי יותר ביום-יום, הוא חסכוני יותר ואמין יותר. אם זו ההתלבטות שלך - לך על ה-1.4 הידני. אם אתה רק רוצה לעשות רייסים עם חברים ש'ך - זה לא המקום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...