Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי היא האם יש רכב אמין, במחיר נמוך?

כמובן שאני רוצה ידני.

האם יש רכב אמין זול ופשוט? כמו נגיד טייפון בעולם המקביל שלנו?

תודה רבה.

פורסם

מה זה מחיר נמוך? 10 שקל? 1,000? 10,000? 100,000? :?

אמין- אני מאוד סומך על הרכב שלי. מאמין לו כשהוא אומר שאני נוסע 120 קמ"ש ושהוא רוצה עוד דלק. 8)

אם תגדיר צרכים, תקציב ומה זה אמינות בעינייך, יש מצב שתקבל תשובה אינפורמטיבית.

פורסם

סליחה על האפלוליות.

תקציב בערך 10-15 K ...

ואם אין אמין יש מטופל, כמה עולה בדיקה לאוטו, ועד כמה היא מקיפה?

פורסם

לעולם לא ביצעתי בדיקה לרכב- בדקתי בעצמי וקניתי . רכבים שקניתי היו עד 15k ועד שנתון 96. מתחת לשנתון הזה לא כל כך מומלץ לבצע בדיקה מקיפה לרכב מכיוון שהיא מאוד מקיפה ורוב הסיכויים שלא תרכוש אותה לאחר מכן.

אני ממליץ על בדיקה שכוללת מנוע ,גיר ושילדה . מחירים נעים בין 300-700 תלוי בטיב הבדיקה ובין אם זה מכון או מוסך.

מבחר הרכבים העומדים לרשותך רחב מאוד בתקציב הזה: פיאטים , פורדים, סובארויים , פיזו והלאה

לא נתת קצה של חוט מלבד העדפה לידני ולכן הייתי ממליץ לך להתחיל חיפוש מפיזו 306. אמינה ,ידנית ובתקציב.

מקווה שעזרתי.

Gn'f'R

פורסם

אמין, זול ופשוט ב15K ש"ח?

חפש סוזוקי סוויפט או פורד פיאסטה.

בדיקה לרכב פרטי במכון עולה 400-450 ש"ח. היא די מקיפה, אבל היא לא תגלה לך אם הרכב מטופל. זה משהו שאתה צריך לבדוק מול הבעלים הנוכחי והקבלות שהוא מחזיק בידייו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...