Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט היתה בהשקה של מועדון פיאט.

סמוך לאלפות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלי,

הרכב ואת מתאימים באופן מושלם.

יופי של מיזוג, ואיחולי הנאה לאורך הדרך.

ליטל, חן חן על התמונות המאלפות... :)

שבוע טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ברכות לבעל הGTV המושקת, תהנה מהאוטו המצוין.

ברכות גם לאלפיסטית בעלת הספיידר האדומה.

לבחור שרוצה מונטריאול,

אני מטפל בארבעה (בעצם שלושה כי הרביעית (אדומה) נמכרה למישהו בקליפורניה) שונות, לצערי אף אחת אינה בצבע שציינת.

יש כסופה, כחולה, וצהובה. הכחולה עם קרבורטורים במקום הזרקה, ונוסעת... נוסעת מהר מאוד. אם תזדמן לסדנא בה אני עובד באנגליה, אוכל לארגן כך שנצא לסיבוב על הכחולה.

IMGP1142.jpg

IMGP1144.jpg

IMGP1130.jpg

IMGP5205.jpg

פורסם

אם איני טועה, יצא לי לקרוא בעבר במגזין "אוטו" במדור הקלאסיקות על מונטריאול ישראלית.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אאל"ט ראיתי בתמונות מאחד המפגשים של השרון אחת כזו.

אנסה למצא את השירשור עם התמונות.

שלי אבי עידן, תודה על הפירגון.:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש אלפא מונטריאול זרוקה מתחת לבנין בגבעתים

הוא בטח מדבר על הבניין המפורסם, שמתחתיו חונות מספר מכוניות אספנות, במצבי צבירה שונים, מכוסות.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...