Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחיפשתי לנסר הישנה התחלתי לחשוב בכיוון של סוזוקי סוויפט סדאן מנוע 1.3 ידני.

זה כנראה חסכוני מאוד בדלק בגלל המנוע הקטן והעניין שזה ידני.

סוזוקי סוויפט אמינה מאוד הבנתי.

מצאתי 2 אקזמפלרים מעניינים: 1 טוען שעשה 200 אלף. דורש 5 אלף שח. בטח אפשר להוריד ל 4 וחצי. בעיות צבע ותאונות טיפה כנראה. בלי שילדה. אקח לבדיקה במוסך כמובן. השני דורש 7 אלף וטוען שעשה 170 אלף ק"מ.

אני חושב יותר בכיוון של הזול יותר כי בעיות בצבע וקצת פגיעות בפח לדעתי אפשר להבליג על זה, ועדיף לשלם 2000 פחות. אין ספר טיפולים לשניהם כמובן.

יש לכם דגשים לגבי הרכב הזה? האם הוא יכול לסחוב בכיף עד 300 אלף ק"מ עם אותו מנוע?

משהו מיוחד לבדוק כשאני הולך? רדיאטור, נוזל קירור, משהו?

אגב הרכבים האלה בלי מזגן הבנתי. הם שווים את הכסף?

שוב, אני משווה בין זה לבין לנסר הישנות ידני. צריכת דלק כמובן לטובת הסוויפט, מזגן ללנסר. מה עוד הבדלים?

תודה.

פורסם

בתור בעלים של לנסר 90 בעבר, הרכב צורך דלק בכמות של 6.5 ק"מ לליטר( ממש ממש גרוע), ושלנו היה יד ראשונה של אמא שלי וטופלה במוסך מורשה,

מצד שני הרכב מאד מפנק ,מזגן מקפיא ,הגה כח, חשמל מלא, נעילה מרכזית ועוד.. ,ואת זה בטוח שאין בסוזוקי,

ב91 המנוע של הלנסר עבר שיפור ל 12 שסתומים, אבל עדיין צריכת דלק מטורפת קח את זה בחשבון.

פורסם

לפי מה שראיתי מסביבי, ללנסר יש נטייה לעשות בעיות בראש המנוע ובאטם שלו (פקונג ראש). אין לי נתונים על הסויפט. בכל מקרה, בגילאים כאלה צריך לבדוק אם יש סימנים של חשמלאים חאפרים שנגעו באוטו - אחר כך אי אפשר לצאת מזה.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

הלכתי לראות את הרכב

פעם ראשונה שאני הולך לראות רכב, אני לא מבין בזה כלום, והלכתי לבד.

סוזוקי סוויפט סדאן 1.3 שנת 92'.

מבחינה חיצונית יש מעט פגמים שראיתי: פגיעות קלות מעיכות פח בכל מיני מקומות, מראת צד במצב בינוני אך יציב, איתות קדמי במצב בינוני אך יציב (אם מזיזים עם היד זה מתפרק קצת אבל זה לא נראה שזה הולך ליפול, מעט לא יושב טוב), מבפנים לדעתי במצב טוב מושבים נוחים. ראיתי שיש מזגן לא בדקתי אפילו אם עובד אמר לי שכן אני סומך על זה.

גם ככה הרכב במקור בלי מזגן אני יודע.

ראיתי ברישיונות מה שפחות או יותר הצלחתי. שהרשיון רכב בתוקף וזהו בערך.

ניסיתי לקחת סיבוב אבל הסתבכתי לא הצלחתי להשתלט על הגז והקלאץ'. כשהוא נסע וישבתי לידו ראיתי שהאוטו סוחב טוב.

מתחת למכסה המנוע ראיתי קוביה מוזרה הוא אמר לי שזה משאבת דלק שהוא הרכיב. לא יודע מה זה אומר.

בקיצור לא יודע אם אפשר לצפות מרכב שנת 92 ליותר- נוסע לדעתי טוב (הוא נסע, הרגשתי שהוא סוחב חזק), פנימית אני מבסוט, מבחינה חיצונית יש מעט פגמים אבל אני לא מחפש רכב מושלם.

אמרתי לו שנכניס אותו למוסך ונראה את הרכב מבחינה מכנית.

מה דעתכם? והאם אפש רלהמליץ לי על מוסך אמין? אני מדרום ת"א.

את תוצאות הבדיקה אני אשים פה ונתהה על קנקנו

תודה.

• תוכן חדש...