Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הוצאה של הטרמוסטט לבדיקה ,שהתגלה כתקין. נאלצתי להוסיף מי ברז להפתעתי הצטרכתי להוסיף שני ליטר למרות שהטרמוסטט יושב גבוה ,המנוע היה חמים במקצת ויצא הרבה נוזל.

הנוזל שהיה ממחסן מוסך פורד של דלקול שעולה 165 ל 5 ליטר. כבר בהחלפה הראשונית שהכלפתי לנוזל של פורד הייתי צריך להוסיף איזה חצי או ליטר מי ברז אבל זה בקטנה. עכשיו אני בערך עומד על 50 אחוז מי ברז 50 אחוז נוזל קירור.

השאלה היא למרות שאני יודע שהנושא נטחן היא עלות מול כדאיות אם אחליף נוזל קרור יצרן מקורי אצטרך להשקיע 330 ש"ח כדי שיהיה גם רזרבה. לעומת אפשרות לשים פרסטון אדום שזה צבע הנוזל של פורד(ורדרד) או את הנוזל הגרמני שהוא גם אדום שצריך למהול אותו ,אני יודע שהרבה משתמשים בו ונחשב נוזל טוב. פרסטון יעלה לי 60 ש"ח למיכל אדום והגרמני ליטר וחצי 40 ש"ח כאשר הוא נמהל ב50 אחוז מים .כלומר שני מיכלים כאלו נותנים 6 ליטר שזה יספיק לי סה"כ -80 ש"ח.

לסיכום השאלה האם הנוזלים האלטרנטיבים שציינתי אמורים לעשות את העבודה ברמה מספקת במיוחד שפער העליות הוא בערך פי 4?

גם אם מישהו מכיר נוזל שמתאים יותר לרכב?

הרכב פורד פיאסטה 2000 .מנוע ברזל.

פורסם

על איזו פורד מדובר? פוקוס?

קנה נוזל קירור של ALASKA בצבע אדום. נוזל קירור איכותי.

אגב נוזל קירור של דלקול באוטודיפו עולה הרבה פחות מ 165 ש"ח.

ממה שאני ראיתי זה בסביבות ה 70 ש"ח אם אני לא טועה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הנוזל שבאוטו דיפו ראיתי אותו ייתכן שהוא זהה לזה שבמוסך ? לפי זיכרוני הוא אפילו די דומה אם כן זה הזוי פער כזה. תודה אני יבדוק את זה שוב.

נ.ב מזה אלסקה .זה השם שמכירים בחנויות חלקי חילוף וכמה הוא עולה?

פורסם

באוטודיפו יש נוזל קירור בגוון אדום ב 50 ש"ח של דלקול ,על פניו נראה כמו שבמוסך איך אוכל לדעת שהוא באמת זהה/מתאים

ומדוע יש פער מחירים כזה לעומת המוסך?

• תוכן חדש...