Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

1.אני מניח שמוכר לך המונח מס אשכנזים.

2.אני מניח שאני בקיא במחירים קצת יותר, היות ואני מתעסק בנושא ואפילו באהבה.

3.מחיר הוא לא תמיד סימן לאיכות ולכן אני ממש לא מופתע ממה שכתבתה.

4.המחירים אומנם לא כוללים מע"מ אבל כוללים אלבומים דיגיטליים.

5.די הרבה חברות בתחום כבר לא תולות את המחיר ביום בשבוע (ואני מדבר על אולמות אירועים, צלמים ודיג'י), זה יותר תלוי בעונת השנה, המרחק וכולי וגם במקום עצמו.

ביום שישי האחרון יצא לי לעבוד בברית צהריים, הצלם לא היה מהמובילים בתחום ולא הייתה לו מצלמה מטורפת אבל מתוך 200 תמונות שנתן לי הוצאתי משהו כמו 60-70 תקינות.

אני גם מכיר יותר מצלם אחד שבסוף הערב מסיים כאשר הוא מזיעה כמו חמור אבל עם תמונות שלא תשכחו הרבה זמן (זה גם עניין של ראיה אומנותית לתפוס את הרגע וכולי).

לסלבה אומנם לא היה מזל בבחירת הצלם אבל שמעתי גם על כרטיסי זיכרון שנדפקו, אורחים ששברו מצלמות רחף, חופות שנרטבו וכלי ככה שבסופו של דבר המצב עוד תקין (מכיר אישית צלם שנגח במישהו את המצלמת רחף).

ניתן להגיד שאין סיבה "להתייאש" ועיבוד דיגיטלי גם עם קצת יקר יוכל לשפר מעט את איכות התמונות ובד"כ כל אחד מכיר מישהו שמכיר מישהו שיודע את יסודות הצילום והפוטושופ כך שעוד יצא לך מזה אלבום מכובד (שום סיבה שאתה תשלם אישית).

פרסום של שם הסטודיו בהמשך יוכל למנוע מאחרים את הבעיה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1.אני מניח שמוכר לך המונח מס אשכנזים.

2.אני מניח שאני בקיא במחירים קצת יותר, היות ואני מתעסק בנושא ואפילו באהבה.

3.מחיר הוא לא תמיד סימן לאיכות ולכן אני ממש לא מופתע ממה שכתבתה.

4.המחירים אומנם לא כוללים מע"מ אבל כוללים אלבומים דיגיטליים.

5.די הרבה חברות בתחום כבר לא תולות את המחיר ביום בשבוע (ואני מדבר על אולמות אירועים, צלמים ודיג'י), זה יותר תלוי בעונת השנה, המרחק וכולי וגם במקום עצמו.

.

יכול להיות שאתה בהחלט בקיא יותר היות ואתה מהתחום,אבל אני כותב לך מהנסיון האישי שלי ומתוך נסיון של ההורים שלי שהם בתחום האירועים בערך 20 שנה, ועוד איך יש חשיבות ליום בו נערך האירוע, יום חמישי תמיד יהיה יותר יקר (או לחילופין זה יהיה היום בו יכולת המיקוח שלך על המחיר נמוכה יותר מבשאר הימים),ובנוסף לכך,אבי אומנם אשכנזי,אבל פראייר הוא לא ונסיון של 20 שנה בתחום יש לו,אז תיהיה בטוח שמס אשכנזים לא שילמתי,אפילו קיבלתי מכל נותני השירות את המחיר המינימלי הקיים בשוק (ובכל אחד מהפרמטרים לקחתי תותחים כבדים בענף).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...