Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאול את המוכר בחנות צמיגים האם הוא משלם לי על ה 4 צמיגים המשומשים שהוא מוריד לי?

כי בכל זאת הוא לא יזרוק אותם הם במצב יחסית טוב , ובכיף הוא יכול למכור אותם בתור צמיג משומש , בלפחות 80-100 לצמיג

מישהו ניסה לשאול?

שנית , הייתי מעוניין לרכוש צמיגים שיתנו לי אחיזת כביש טובה, ובטיחות , פיג'ו 206 2 דלתות

צמיג : 15-55-195 משהו כזה.. :smile:

ו.. תקציב 300-350 לצמיג

שמעתי על טויו , דנלופ..

אשמח לשמע תגובות, המלצות

שבת שלום!

פורסם

יש לא מעט המלצות בארכיון הפורום למידה הזאת.

בגדול, הצמיג שנותן הכי הרבה תמורה לשקל במידה הזאת הוא הT1R של TOYO. לצערך המחיר של צמיג כזה הוא קצת מעל 350 ש"ח ליחידה כך שתצטרך למתוח קצת את התקציב עבורם. לדעתי הצמיג הזה הוא אובר-קיל רציני אם אתה לא מאלו שמתגרזנים על הרכב, אבל אני יודע שיש חברי פורום שלא יסכימו איתי (פיליפ ואוראל, כאן אתם נכנסים).

מניסיוני עם החלפות צמיגים כדאי לך לעבוד הפוך - קודם כל למצוא פנצ'ריה שמוכרת צמיגים במחירים טובים ואחר כך לבוא לשאול על הדגמים שהציאו לך. אם תלך לפנצ'ריה עם רשימת מכולת של צמיגים ברוב המקרים תצא משם עם צמיג סיני פשוט ("זה חברת בת של קומהו! משהו טוב לא סתם!") במחיר של צמיג ספורטיבי.

לגבי זיכוי כספי - רוב הפנצ'ריות לא מתעסקות עם זה. תמיד אפשר לשאול אבל אל תצפה להרבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יכול להמציץ לך על פירלי. צמיגים לא יקרים ודי איכותיים. בנתניה קניתי צמיג בגודל "13 ב-250 ש"ח ליחידה, באז"ת אריאל יש כזה ב-200. תלוי כמובן מה גודל הצמיג שאתה רוצה ליקנות

פורסם

במחיר שהעמדת לעצמך נראה כי תוכל למצוא צמיגים מאיכות טובה ,הייתי שומע להמלצה של Tzvika-Pick

בכל מקרה אם הגיע זמנם של הצמיגים ויש להחליפם סביר להניח שלא תקבל שום זיכוי עבור הצמיגים הישנים (אחרת לא הייתה מחליף אותם)

• תוכן חדש...