Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע קיבלתי בדואר רשום זימון לסור למשטרה בת"א, בעניין תאונת דרכים, ואני כמו אזרח תמים וטוב הלכתי.

הגעתי לשם מלווה בבן דודה שלי קצין חקירות במשטרה, נכנסו ביחד לחוקר,

הוא ביקש ת.ז נתתי לו, ואז הוא שואל אותי, "למה פגעת בהולך רגל ברחוב ההגנה בת"א כשרכבת על קטנוע?"

ואני עניתי "מההההההההה?"

אז הוא אומר לי שאני עובד כשליח פיצה בפיצריה ברחוב מקווה ישראל בת"א, ובתאריך 24.11 פגעתי בהולך רגל וברחתי.

אמרתי לו שאין סיכוי, בחיים לא עבדתי בת"א, מעולם לא הייתי שליח פיצה בשום מקום בארץ ובעולם,ומעולם לא היה לי רשיון לקטנוע, ואני בכלל מהצפון, ואז הוא הגיע למסקנה שזה באמת לא אני.

הוא אמר לי בוא נמלא פה איזה טופס בשביל הפרוצדורה זרמתי איתו. האמת הוא היה חוקר מזה נחמד (אולי זה בגלל שהייתי עם קצין).

מסתבר שאיתרו את מספר הקטנוע דרכו את הבעלים הזמינו את הבעלים לחקירה והוא אמר שהשליח שעבד על הקטנוע זה יעקב מוריה

אז חיפשו במסוף יעקב מוריה ומצאו אותי (המפגרים חיפשו לפי שם ולא לפי ת.ז)

בדיעבד מסתבר שאכן יש יעקב מוריה נוסף שייתכן שביצע את המעשה הנכד של דוד של אבא שלי. הוא ידוע כבן אדם לא וורוד ואני עוזר למשטרה להשיג את הפרטים שלו כולל טלפון וכתובת.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

אחד יושב אצל ספר שגוזז את שערותיו.

פתאום נכנס מישהו למספרה וצועק "משה - אישתך בוגדת בך עם השכן".

הבחור קופץ מהכיסא ורץ אחוז אמוק הביתה, בדרך הוא חוצה כביש ונדרס.

כשהוא באמבולנס הוא חושב לעצמו "אני חייב ללמוד להרגע, לא קוראים לי משה ואני בכלל רווק...".

חשבתי שמקרים כאלה קיימים רק בבדיחות, משטרת ישראל היא בדיחה בעצמה בקטגוריה מיוחדת.

בנימה רצינית -אתה כל כך שמח על כך שהשוטר שחרר אותך, שהפסקת לחשוב על הטירדה, ביטול הזמן ועגמת הנפש שנגרמו לך.

זו פשוט רשלנות של שוטר שמן, טיפש ועצלן.

פורסם

אני בכלל הייתי מעיף מהמשטרה את הבן דוד שלך. לדעתי הוא התנהג בצורה לא אתית במקרה הטוב וניסה לשבש הליכי חקירה במקרה הפחות טוב.

מוזר שהחוקר נתן לו להיכנס איתך לחקירה.

פורסם

2PAC - מה?:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סליחה, אבל זה פשוט מצחיק. אם לא עשית תאונה וקיבלת בדואר רשום זימון, למה לא התקשרת אליהם ואמרת להם את זה? תוך חמש דקות היו עולים על הטעות וכל הטרחה הייתה נחסכת. וכן, הם יצאו מה-זה מפגרים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני בכלל הייתי מעיף מהמשטרה את הבן דוד שלך. לדעתי הוא התנהג בצורה לא אתית במקרה הטוב וניסה לשבש הליכי חקירה במקרה הפחות טוב.

מוזר שהחוקר נתן לו להיכנס איתך לחקירה.

תגיד לי בן אדם אתה אמיתי ?

פורסם
אחד יושב אצל ספר שגוזז את שערותיו.

פתאום נכנס מישהו למספרה וצועק "משה - אישתך בוגדת בך עם השכן".

הבחור קופץ מהכיסא ורץ אחוז אמוק הביתה, בדרך הוא חוצה כביש ונדרס.

כשהוא באמבולנס הוא חושב לעצמו "אני חייב ללמוד להרגע, לא קוראים לי משה ואני בכלל רווק...".

חשבתי שמקרים כאלה קיימים רק בבדיחות, משטרת ישראל היא בדיחה בעצמה בקטגוריה מיוחדת.

בנימה רצינית -אתה כל כך שמח על כך שהשוטר שחרר אותך, שהפסקת לחשוב על הטירדה, ביטול הזמן ועגמת הנפש שנגרמו לך.

זו פשוט רשלנות של שוטר שמן, טיפש ועצלן.

:lol::lol::lol:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
סליחה, אבל זה פשוט מצחיק. אם לא עשית תאונה וקיבלת בדואר רשום זימון, למה לא התקשרת אליהם ואמרת להם את זה? תוך חמש דקות היו עולים על הטעות וכל הטרחה הייתה נחסכת. וכן, הם יצאו מה-זה מפגרים...

כשקיבלתי את הזימון וראיתי ת"ד (תאונת דרכים) קישרתי את זה לתאונה שעשיתי בת"א לפני כשנה וחצי וחשבתי שאולי הם רוצים לוודא או לחקור ולהגיע לממצאים כדי לדעת מי אשם.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...