Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלירן, הגזמת :shock:

מ"מאחז" ועד "בן שמן" לוקח שעה גג - ועוד במהירות קבועה של 80 קמ"ש - אני עושה את המסלול הזה לפחות פעמיים בשבוע.

מהיציאה מב"ש ועד למאחז יש לך משהו כמו 10 דקות נסיעה בקצב נורמלי (100-110). מבן שמן לנתב"ג יש עוד לפחות 5 ק"מ, פלוס הסיבוב בכניסה לשדה.תחבר את שניהם ביחד ותגיע לשעה ורבע, פלוס-מינוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברכבת יקח לו שעה ורבע מב"ש עד לת"א ההגנה. משם צריך להחליף רכבת לנתב"ג/מודיעין. עם זמני המתנה ונסיעה לנתב"ג מדובר על מעל לשעה וחצי של זמן נסיעה, וזה אם הרכבת מגיעה בזמן לת"א (וזה בכלל לא בטוח).

פורסם

כמה מילים על הרכבת::evil:

בקו מב"ש לת"א לא נסעתי מאז השחרור (5 שנים וקצת). בקו ת"א-נתב"ג נסעתי כל יום בעשרת החודשים האחרונים, עד לפני שבועיים. למרות כל הדו"חות של הרכבת על 91.3% דיוק ושהם "מהמובילים באירופה" (חיפוש קצר בגוגל יציג את זה)- מתוך 5 בקרים בשבוע, 4 פעמים הרכבת מאחרת (בדיקה שלי אישית בחודש נובמבר). במקרה הטוב ב-10 דקות, במקרה הרע ב-29 (ואז אפילו לא מקבלים החזר כי זה פחות מחצי שעה איחור).

או שברכבת לא למדו סטטיסטיקה, או שלא למדו לקרוא מספרים או שלא למדו לקרוא כלל.:shock:

רכבת, למרות שהיא הכלי תחבורה שאמור להיות הכי מדוייק (אין פקקים, אין אף אחד על המסילה, הכל מתוכנן וידוע מראש) אין יום שהיא לא מאחרת, שהכריזה נכונה (בעיקר כשאומדים ברציף ומגיעה רכבת פעם בשעה-נתב"ג בערב- הכריזה תודיע על זה כל דקה ברבע שעה לפני המועד, אבל בבוקר בתחנת השלום- כל 2 דקות מגיעה רכבת וכולן מאחרות- כלומר הלו"ח האלקטרוני לא אומר כלום- לא כריזה ולא נעליים, צריך לשאול את הנוסעים שיורדים ממנה לאן הרכבת נוסעת :roll: פשוט ביזיון.

לא חוזר לנסוע בה גם אם זה יהיה בחינם. :evil:

לזכותה- נשברתי והחלטתי לקנות רכב, מאז אני מבסוט כל יום, 20 דק' דקות ממרכז תל אביב לנתב"ג :lol:

פורסם

אני לא יודע באיזה שעות אתה נוסע מנתב"ג לת"א, אבל מהניסיון האישי שלי יש שעות שבהן הנסיעה מנתב"ג לת"א ברכב לוקחת הרבה יותר מנסיעה ברכבת, וזה כולל את האיחורים.

הרכבות מב"ש לת"א מאחרות כמעט באופן קבוע. למעשה, בעשרת הנסיעות האחרונות שלי ברכבת לא יצא לי להגיע אפילו פעם אחת בדיוק בזמן. אין דבר כזה, בטח שלא בקו ת"א-ב"ש.

פורסם

ת"א- נתב"ג יוצא ב 8:30 בבוקר, נתב"ג-ת"א יוצא ב 19:00.

משך נסיעה ממוצעת ברכב 20 דקות בבוקר מהחניה עד לחניה, 25 דקות בערב בגלל החיפוש חניה ליד הבית (גר במרכז ת"א, לא עובר את ה-120 על הסקאלה, אך גם לא יורד מ-110 אלא אם יש גשם) 8)

ברכבת: אוטובוס+רכבת+שאטל= שעה ורבע. :evil:

• תוכן חדש...