Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עוד יומיים צריך לנסוע מבאר שבע לנתב"ג בבוקר (התכנון הוא לצאת ב-7:15 והיעד הוא להיות ב-9:00 בנתב"ג 8)).

ymap ממליץ על כביש 40, עם עליה לכביש 6 במחלף שורק וירידה ממנו במחלף נשרים.

כידוע לי Ymap לא מודע לפקקים בבוקר..:roll:

בנוסף- האם שווה לנסוע על כביש 6 (עלות נסיעה לעומת חסכון בדלק)?

אשמח לתגובות ממי שמכיר את המסלול הנ"ל בשעות הבוקר.

פורסם

הכי מהיר ונוח יהיה על כביש 6 (ממחלף מאחז ועד מחלף בן שמן/החיבור לכביש 1).

לא יודע מה הולך בכביש 40 בשעות האלה של הבוקר - אנחנו נוסעים בו (בדר"כ) לקראת צהריים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

"מחלף מאחז"- אשמח אם תשתף איפה הוא נמצא כיוון שלא מצאתי אותו במפה..

מה עלות הנסיעה בכביש 6? (ברור כמובן מהשאלה ששאין לי מנוי..)

פורסם

מחלף מאחז - החלק האחרון והסופי של כביש 6 דרום - מתחבר לכביש 40 דרום מעט לפני בית קמה.

לגבי עלויות, צר לי - אין לי מושג.

לרכבים צבאיים יש מנוי...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מבית קמה עד כביש 3 הנסיעה ממילא חינם ואם תיקח בחשבון את החיסכון בדלק עדיף לך כמו שאמרו כביש 6 עד החיבור עם כביש 1 ומשם עוד 3 דקות לנתב"ג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מבית קמה עד כביש 3 הנסיעה ממילא חינם ואם תיקח בחשבון את החיסכון בדלק עדיף לך כמו שאמרו כביש 6 עד החיבור עם כביש 1 ומשם עוד 3 דקות לנתב"ג.

בית קמה?? לפי ymap כביש 6 מתחיל מקריית גת..:shock:

פורסם

לא מעודכן.

כביש 6 קטע "מאחז" נפתח לפני מעל חצי שנה - הוא מסתיים לא רחוק מצומת בית קמה - כפי שציינתי קודם.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סע על כביש מס' 40 עד לקרית גת משם תעלה על כביש 6 ותרד לכביש מס' 1 במחלף נשרים משם ישר לנתב"ג

עלות הנסיעה ברכב עד 4 טון לשלושה קטעים בערך 20 שקל לפי מה שזכור לי

בהצלחה:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מה החוכמה לעלות בכביש 6 קריית גת?

כביש 6 לכיוון צפון (מ"מאחז" עד "שורק") הוא ללא תשלום...

עדיף לעלות על כביש 6 ב"מאחז" ולרדת בחיבור עם כביש 1 (מחלף "בן שמן", אם איני טועה).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חברים, תודה רבה!

לא הכרתי את הקטע החדש, ואכן בדיקה מזורזת באתר של כביש 6 העלתה שהוא שריר וקיים. כמו כן הנסיעה מבן שמן עד שורק עולה 18 ש"ח.. (פחות ממה שחשבתי, כלומר זה עדיף כלכלית על פקקים בכביש 40).

בקיצור, נראה לי שכביש 6 זה הפתרון הנכון.

מישהו יכול להעריך את זמן הנסיעה מב"ש דרך כביש 6 לנתב"ג (השמועה אומרת שאין פקקים בכביש 6)?

פורסם

במשאית צבאית, על 80 קמ"ש - מ"מאחז" עד "בן שמן" לוקח מעט פחות משעה (במידה והכל תקין ולא קרה איזה אירוע חריג בדרך).

בהצלחה :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כשעה ורבע במהירות חוקית.

ב99% מהמקרים, גם בשעות העומס, אין פקקים על כביש 40 בקטע שלפני גדרה. הבעיה מתחילה אם עולים על כביש 4 במחלף אשדוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כשעה ורבע במהירות חוקית.

אלירן, הגזמת :shock:

מ"מאחז" ועד "בן שמן" לוקח שעה גג - ועוד במהירות קבועה של 80 קמ"ש - אני עושה את המסלול הזה לפחות פעמיים בשבוע.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...