Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חבר שלי קנה ממשהי פרטית פיג'ו 206 , 2002 יד שנייה 158,000 ק"מ .

עשינו לרכב בדיקה אצל אחד המוסכים בירושלים , הרכב היה נקי מתאונות ,

כמו כן מי שקנינו ממנה את הרכב טיפלה בו ממש טוב , ב-6 שנים שהאוטו אצלה קיבלנו את כל הקבלות על טיפולים.

בקיצור עשו העברת בעלות ,

יום אחרי זה לחבר שלי נכבה הרכב תוך כדי נסיעה , ונידלקה מנורה (משהו אנגי'ן)

לאחר כמה הנעות וכיבויים הוא הצליח להגיע למוסך פיג'ו מרכזי בירושלים ,

שלאחר בדיקה מצא כי , ה-אינג'קטור של בוכנה 4 ניזוק ויש להחליפו , (עלות התיקון 1519 ש"ח)

השאלה שלי היא האם יש לנו בסיס לדרוש מהמוכרת הישתתפות בתיקון ?

פורסם

1) 160K ל2002 זאת שחיטה - מקווה שהוא קנה במחיר טוב לפחות

2) עשינו לרכב בדיקה אצל אחד המוסכים בירושלים , הרכב היה נקי מתאונות , - בדקתם רק תאונות? בלי מצב מכני? לא עלו על התקלה שם? או לפחות להתחבר עם מחשב ייעודי ולחפש תקלות?

3) לדרוש אתה לא יכול שום דבר,אתה יכול לדבר איתה יפה ושניכם תגיעו להשתתפות במחיר מצידה במקרה הטוב

אלא אם כן זו תקלה באשמתה שבאה בעקבות טיפול לקוי\הזנחה פושעת (אבל זה לא ייתכן כי - ב-6 שנים שהאוטו אצלה קיבלנו את כל הקבלות על טיפולים.)

בהצלחה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

1) האמת שממש לא הוא קנה במחירון -1000 ש"ח (ועוד מחירון של יד 2)

2)בדקנו גם מכני אבל משמיעה וסיבוב על האוטו בלבד , היה תקין.

פורסם

2)בדקנו גם מכני אבל משמיעה וסיבוב על האוטו בלבד , היה תקין.

לא תמיד כדאי לחסוך 400 ש"ח בשביל לשלם אח"כ 1519 ש"ח.

המוכרת חייבת להשתתף בצערכם, אבל ממש לא חייבת לשלם עלות התיקון, אחרי הכל מרגע שהכסף החליף ידיים יש בכך הסכמה מצד הקונה לקבל את הרכב במצבו (אלא אם כן נוסח מסמך המחייב אחרת).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אין הרבה מה לעשות, קשה לי להאמין שהיא תשתתף איתכם בעלות, הרכב כבר לא בבעלותה, אתה נסעת איתו אפילו אם זה קילומטר, עשיתם זכרון דברים בדקת את הרכב.

היא היתה בסדר גמור, הלכה לבדיקה איתכם מסרה קבלות וכדומה.

160K קילומטר לרכב בן 7 זה בסדר גמור.

תקלות קורות, המחיר נשמע קצת גבוה, אבל אם זה לובינסקי וזה כולל מע''מ ועבודה זה סביר, כל עוד זה אינג'קטיון מקורי, כולל מחיר האבחנה.

יחד עם זאת אם הלכת למכון בדיקה שבדק לא רק תאונות אלא בדיקה מקיפה, והוא לא אמר כלום על זה אתה יכול לדרוש ממנו את הכסף כי יש אחריות של בן חודש לשלושה חודשים או 1000 קילומטר שנותן מכון בדיקה מקצועי מוכר.

למרות שעד כמה שאני זוכר הם אומרים בפרוש שהם לא נותנים שום אחריות על טיימינג, מחשב והזרקה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין לכם ממה להתעצבן או לכעוס אתה וחבר שלך אשמים 100%, הייתם עושים בדיקה ממוחשבת בעלות של 400-450 ש"ח.

ועולים על הבעיה.

ובקשר לאישה אם היא תיהיה נחמדה אולי היא תעזור או תשתתף בתיקון, אבל גם אם לא העברת בעלות בוצעה, הכסף שולם.

אין לכם הרבה מה לעשות חוץ מי להוציא כסף על התיקון

בהצלחה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

המוכרת לא אשמה. לא ניתן לדרוש ממנה כסף. לדעתי גם לרמוז שתעזור לא יהיה לעניין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ק"מ גבוה ורכב שהולך במחירון ומטה - היה צריך להוציא אותו במחיר זול יותר.

בפעם הבאה קחו לבדיקה יסודית ואל תחסכו 400 שקל, לדעתי היה ניתן לגלות את הזיוף לפני שהתקלה קרתה.

ואם כבר הולכים למוסך - אז למוסך שמתמחה בסוג הרכב הספציפי הזה.

בלי קשר לכל הנ"ל, אחרי שבדקת את הרכב והוא לשביעות רצונך וקנית אותו ,

כל תקלה שתקרה תוך שעה או שנה - היא בעיה שלך. קנית רכב יד 2 היא סוג של הימור מחושב ,

לכן חשוב לבדוק אותו בצורה כמה שיותר קפדנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין לכם ממה להתעצבן או לכעוס אתה וחבר שלך אשמים 100%, הייתם עושים בדיקה ממוחשבת בעלות של 400-450 ש"ח.

ועולים על הבעיה.

בהצלחה

אנחנו לא מתעצבנים או כועסים , גם במוסך שסידרו את הבעייה אמרו שבכל מקרה לא היו עולים על הבעייה .

בכל מקרה אני חושב שאם המצב היה הפוך אני הייתי משתתף ,

תודה רבה לכולם על העצות והעזרה:-P

פורסם

תחשב על זה אנשים לא סתם מוכרים את האוטו שלהם אז יש כאלה שצריכים את הכסף או פשוט רוצים להשתדרג ויש כאלה שהאוטו שלהם עשה להם הרבה בעיות והם רוצים למכור אותו בשביל להיפטר מהכאב ראש שעבר להם ם האוטו, אם המקרה שלך זה המקרה השני אז אין מצב שהאישה תשתתף על הוצאות התיקון עד שהיא נפטרה מהכאב ראש הזה ...

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...